Joe Rogan vindt dat fans deze YouTube-ster niet meer moeten volgen op OnlyFans

Inhoudsopgave:

Joe Rogan vindt dat fans deze YouTube-ster niet meer moeten volgen op OnlyFans
Joe Rogan vindt dat fans deze YouTube-ster niet meer moeten volgen op OnlyFans
Anonim

Joe Rogan staat bekend om zijn onbeschaamde opmerkingen over polariserende kwesties en controversiële mensen. Dus toen hij zijn gedachten deelde over de al even eigenzinnige YouTube-ster Trisha Paytas, was het een volledige oorlog. In een aflevering van de podcast The Joe Rogan Experience sprak komiek Ali Macofsky over Paytas' OnlyFans-content. De maker van de inhoud is altijd openhartig geweest over hun seksleven, inclusief hun verleden als escort. Ze zouden een sekswerker van $ 50k per nacht zijn voordat ze een online sensatie werden met een waarde van $ 10 miljoen. Dat is waarschijnlijk de reden waarom Macofsky ze 'wild' noemde. De komiek was vooral opgetogen over de naakte huistour van Paytas, die de gastheer intrigeerde. Maar toen hij een foto van de maker van OnlyFans te zien kreeg, reageerde Rogan snel met walging. Dit is wat er echt is gebeurd.

Joe Rogan Body-shamed Trisha Paytas

Geïntrigeerd door Macofsky's beschrijving van Paytas, vroeg Rogan zijn team om hem een bikinifoto van de OnlyFans-ster te laten zien om "te zien hoe [ze] er naakt uit zouden zien". Hij wierp een snelle blik en zei: "Ja, dat mag je houden." De podcast-host ging verder met lichaamsschaamte Paytas en gebruikte de verkeerde voornaamwoorden om ernaar te verwijzen nadat ze net als niet-binair waren uitgekomen. De beledigingen hielden daar niet op. "Dus, ze is een van die extra-beschreven mensen die veel aandacht willen", zei hij over de ster van de sociale media. "Dus ze is waarschijnlijk een goed persoon om te volgen, want ze publiceert constant inhoud."

Fans waren niet blij met Rogans opmerkingen over Paytas. Ze beschuldigden de podcaster ervan 'vrouwenhaat' te zijn en noemden meer gevallen waarin hij 'seksistische' opmerkingen over vrouwen maakte. Brooklyn Nine-Nine-ster Chelsea Peretti riep ooit de komiek uit omdat hij bijdroeg aan 'seksisme' in komedie. "Als je een mannelijke komiek bent, kun je mannen zeggen dat ze hun kop moeten houden als ze hatelijke dingen over vrouwen zeggen en niet op podcasts gaan die racistisch en seksistisch zijn. Je kunt ook praten op voor vrouwen die online worden aangevallen omdat ze voor zichzelf opkomen. Of … totale stilte, "tweette de actrice in reactie op Rogan's "jongensclub"-gesprek met vaste gast Joey Diaz.

Trisha Paytas klapte terug naar Joe Rogan die zei dat hij 'SDE' heeft

Paytas reageerde snel op Rogans opmerkingen. De maker van de inhoud stond bekend om zijn ruzie met veel online beroemdheden zoals Charli D'Amelio en hield de podcast-host niet tegen. Ze plaatsten een acht minuten durende YouTube-video met de titel "dear Joe Rogan…", waarin ze de komiek zelfs bedankten voor "dat hij me vandaag wat video-inhoud heeft bezorgd". Paytas beledigde Rogan meteen door te zeggen dat ze hem niet kenden, maar ze herinnerden zich dat hij "echt op Fear Factor opdook toen ik een kind was." Toen riepen ze het "patroon" van mannen die commentaar gaven op het uiterlijk van vrouwen.

"Dit is een patroon geweest. Oude, conventioneel onaantrekkelijke mannen … stralen kleine k energie uit. En nogmaals, geen diss, veel mensen houden van kleine klootzakken, "zei Paytas. "Niet elke vrouw is hier om plezier te hebben voor je oogbollen. Alleen voor toekomstig gebruik, voor mensen - aandachttrollen zoals ik die ik niet ben - hoef je niet naar iemand te 'aandringen'. Omdat de kans groot is, zelfs als ze zijn de mooiste persoon, misschien 'duwen' ze al naar zichzelf." De maker van OnlyFans voegde eraan toe dat ze "hebben gehoord dat Joe Rogan zeer intelligent is", maar dat ze "kijk ernaar en ik heb het gevoel dat hij helemaal geen intellect heeft, hij kan geen grappenmaker uithalen en je weet of ik dat niet ben" jouw type, je hoeft niets te zeggen." De podcaster reageerde nooit op de virale klap van Paytas.

Wat fans echt denken van Joe Rogan en Trisha Paytas' Feud

Netizens waren verdeeld over de hele vete. "Dit was geen ruzie of een vete. Hij zei terloops dat ze niet aantrekkelijk was toen iemand anders haar opvoedde", schreef een Redditor. Veel fans delen dezelfde gedachten. Eentje zei zelfs dat Paytas "de eerste persoon is die zichzelf dik of lelijk noemt, volledig open en eerlijk is over hoe ze zichzelf en haar lichaam presenteert, en alleen op deze opmerking reageert omdat mensen haar aandacht schenken." De YouTuber wordt al lang beschuldigd van het najagen van macht, waardoor anderen Rogan waarschuwen om "problematische" internetsterren een platform te geven.

Veel fans kozen echter ook de kant van Paytas. "Joe Rogan ziet eruit als een man die moet trainen om het gebrek aan lengte te dekken", schreef een andere Redditor. Daarna namen sommigen een neutraler standpunt in. "Ik denk niet dat iemand slecht is omdat hij de oppervlakkige indruk van Trisha niet leuk vindt", zei een fan. "Het oppervlak van Trisha zuigt. Maar zodra je je realiseert dat er een verontruste persoon onder zit die eraan werkt om zichzelf te verbeteren, kun je met hem meevoelen." Dat is aardig. Maar vergeet niet dat Paytas nu de voornaamwoorden zij/hen gebruikt.

Aanbevolen: