Oprah Winfrey kon niet wachten tot deze gast vertrok nadat hij zijn boek '29 Times' had genoemd

Inhoudsopgave:

Oprah Winfrey kon niet wachten tot deze gast vertrok nadat hij zijn boek '29 Times' had genoemd
Oprah Winfrey kon niet wachten tot deze gast vertrok nadat hij zijn boek '29 Times' had genoemd
Anonim

Natuurlijk, Oprah Winfrey heeft een belachelijk vermogen van $2,5 miljard, maar ze heeft onderweg net als iedereen moeilijkheden ondervonden.

Zelfs tijdens haar roem werd Oprah geroepen door Michael Jackson-fans, die probeerden haar te annuleren. Wat interviews betreft, waren ze ook niet altijd de soepelste, ze heeft bijna haar Lindsay Lohan-interview geannuleerd nadat de celeb volledig ontspoord was …

Dat was niet haar slechtste interview… we kijken terug op wat Oprah als haar slechtste interview beschouwde en waarom ze de zaken abrupt wilde beëindigen. Opmerking voor anderen, verkoop je boek niet te veel met Oprah…

Oprah had een paar twijfelachtige interviews tijdens haar opkomst tot roem

In de loop der jaren heeft Oprah meer dan een paar gedenkwaardige interviews gehad, sommige met een goede reden, de andere, nou, laten we zeggen dat de media wat kritiek hadden, vooral het meest recent samen met The Royals.

Misschien vond de meest memorabele van het stel plaats samen met Tom Cruise in 2005. Volgens The Ringer wordt dit beschouwd als het allereerste virale moment dat ooit op internet is geüpload.

Wie kan het vergeten? Tom, die normaal gesproken kalm en koel was, sprong op en neer op de bank en uitte zijn liefde voor Katie Holmes. Oprah, die meestal zelf ook gecomponeerd is, was extra gitty op de dag.

"Cruise's interview in mei 2005 op The Oprah Winfrey Show leek voorbestemd om de zoveelste pluizige ontmoeting van monsterlijk beroemde geesten te worden. In plaats daarvan stond het krachtpatserduo van de traditionele media op het punt de nieuwe video-uploadservice te voorzien van een clip die zou aantonen het groeipotentieel van het formaat veel beter dan een rinky-dink-opname van een willekeurige kerel die mijmert over dierentuinen, "zegt The Ringer terugkijkend op het iconische interview.

Het was een mooi moment en een moment dat de krantenkoppen haalde. Dat was echter niet altijd de cast, omdat sommige een-op-een niet konden leveren, zo erg zelfs dat Oprah volledig uitviel tijdens …

Oprah houdt niet van gasten die te historisch en in zichzelf gekeerd worden

Laten we Harry Connick Jr. de eer geven dat hij niet alleen Oprah een paar jaar geleden in zijn show heeft gekregen, maar haar ook een vraag heeft gesteld die we allemaal willen weten… wie de slechtste gast van Oprah was.

“Je praat over alle gasten die je de afgelopen jaren hebt gehad. Is er iemand bijzonder vervelend geweest, waarbij je gewoon denkt: 'Goh, ik kan niet wachten tot deze persoon weggaat?"

Met dank aan Oprah die de vraag niet omzeilde of met een diplomatiek antwoord kwam. In plaats daarvan onthulde ze dat een bepaald type gast haar irriteert …

Nou, ik bedoel, de ergste soort gast - jij hebt dit ook gehad - is wanneer je ze een vraag stelt en ze beginnen te praten over 1975, en dan denk je: 'Oh, we zijn in 2017 Hoe lang duurt het voordat we 2017 bereiken?' Dat is het ergste', zegt Winfrey.

"De andere slechtste gasten, voor mij, zijn degenen die denken dat waar ze het over hebben zo spectaculair is, en je weet dat dat niet zo is."

Oprah zou verder onthullen dat wanneer ze uitwijkt en niet geïnteresseerd is, codewoorden worden gebruikt, zoals 'wauw' en 'echt'.

In termen van haar slechtste gast noemde Oprah wel een bepaalde ervaring, waardoor ze de persoon in kwestie moest bellen.

Oprah kon niet wachten om haar interview met een advocaat af te ronden die constant zijn boek noemde

Het is niet alleen een slecht idee om de historische route te volgen, maar het is niet beter om constant je boek te noemen… Oprah herinnert zich een bepaalde advocaat die in de show verscheen, en tijdens het interview stond hij erop de titel van zijn boek.

“Ik had een gast die advocaat was en hij noemde het boek 29 keer. Dat is nadat ik begon te tellen. Elke zin begon, 'In mijn boek, in mijn boek, en als je mijn boek koopt', en dus uiteindelijk, rond het derde segment, zei ik: 'We kennen allemaal de naam van het boek. Publiek, vertel hem de naam van het boek… zodat je de naam van het boek niet meer hoeft te zeggen' , herinnert Winfrey zich.

Oprah onthult dat na de oproep het interview uiteindelijk veranderde in een echt gesprek, Daarna begonnen we gesprekken te voeren. Het was onze bedoeling om de mensen te vertellen: 'Je hoeft je boek niet te verkopen Ik zal het boek noemen. Ik zal voor het boek zorgen.'”

We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe vaak een soortgelijk scenario plaatsvond… hoewel Oprah wijselijk besloot om de minder bekende advocaat te bellen…

Aanbevolen: