Fans denken dat deze beroemde gast Jimmy Fallon eindelijk op zijn plaats heeft gezet in 'The Tonight Show

Inhoudsopgave:

Fans denken dat deze beroemde gast Jimmy Fallon eindelijk op zijn plaats heeft gezet in 'The Tonight Show
Fans denken dat deze beroemde gast Jimmy Fallon eindelijk op zijn plaats heeft gezet in 'The Tonight Show
Anonim

Laten we eerlijk zijn, 'The Tonight Show with Jimmy Fallon' is zo'n succes vanwege het feit dat de gastheer graag plezier heeft.

Heck, zelfs in zijn 'SNL'-dagen, brak hij constant zijn karakter. Hoewel hij aan de andere kant van het spectrum zat, kwam hij in heet water voor een specifieke sketch, waarbij hij Chris Rock imiteerde. In werkelijkheid gaat het niet altijd van een leien dakje voor de gastheer.

Zijn show is altijd onvoorspelbaar, hij liet Madonna op zijn bureau kruipen, wat nogal wat reacties veroorzaakte. Bovendien staat hij erom bekend gasten van tijd tot tijd te onderbreken. Sommigen lieten het gewoon glijden, maar één gast in het bijzonder deed dat niet, en ze liet de gastheer het hebben en riep hem op zijn fout.

We kijken terug op dat moment, terwijl we ook kijken naar andere gevallen waarin Jimmy gasten onderbreekt.

Jimmy Fallon staat bekend om het onderbreken van gasten

Fans zijn dol op Jimmy Fallon en zijn talkshow op de late avond. Echter, zoals zoveel anderen, lijkt er altijd een soort klop op de gastheer te zijn.

Als het op Jimmy Fallon aankomt, heeft hij de gave om gasten te onderbreken wanneer ze een verhaal proberen te vertellen. Om eerlijk te zijn tegen Fallon, lijkt het er niet op dat hij het expres doet of probeert de schijnwerpers te stelen, in de meeste gevallen kijkt hij gewoon overdreven opgewonden om te chatten.

Voor het grootste deel laten gasten het gewoon zo. Neem Chris Hemsworth als voorbeeld, hij zat midden in een verhaal, maar werd onderbroken door de gastheer. Hoewel Hemsworth het met volledige klasse behandelde en het nauwelijks erkende.

Anderen waren een beetje anders, zoals Taylor Swift bijvoorbeeld, die zichtbaar geïrriteerd was. Ze zei tegen Fallon: "Kijk waar ik hiermee naartoe wil, niemand luistert ooit naar me. Laat me een gedachte afmaken." Fallon zou de situatie natuurlijk volledig bagatelliseren door "oh mijn God " te zeggen terwijl hij om zijn gast lachte. Hoewel daar koelere hoofden heersten, liet een bepaalde gast de zaken niet glippen.

Dakota Johnson sloeg eindelijk terug toen Jimmy Fallon haar onderbrak

Eén ding dat je altijd bij Dakota Johnson krijgt tijdens een interview, is volledige eerlijkheid. Ze staat erom bekend hosts op hun plaats te zetten, neem Ellen als voorbeeld. Dakota zette de gastheer volledig op zijn kop en beweerde dat ze dacht dat Ellen haar niet mocht … bovendien zou ze Ellen ook bellen omdat ze een uitnodiging voor haar verjaardag wilde, alleen om niet te komen opdagen … yikes.

We kunnen zeggen dat de dingen een beetje tammer waren naast Jimmy Fallon in vergelijking met het ongemakkelijke interview. Op dat moment probeerde Johnson iets te zeggen, maar Fallon deed het nog een keer voordat het verhaal compleet was. Johnson had er genoeg van en zei: "Moet je niet mensen laten praten over deze show."

Johnson was zichtbaar gefrustreerd toen Fallon haar verhaal bleef onderbreken, tegen het einde ervan was ze haar gedachtengang volledig kwijt, wat zou leiden tot de overduidelijk eerlijke opmerking.

Het bleek dat fans volledig aan de kant van Dakota Johnson stonden en beweerden dat Fallon een geschiedenis heeft van het onderbreken van gasten.

Hee, er zijn YouTube-compilaties gemaakt op Fallon die precies dat deden.

Dit is wat de fans te zeggen hadden over Johnson die de gastheer eindelijk op zijn plaats zette.

Fans prezen Dakota Johnson voor het opvoeren en het uitroepen van Jimmy Fallon

"Hij lijkt te vergeten dat als presentator van een talkshow de gast nog steeds centraal staat. Hij doet alsof hij de ster is." Dat lijkt de algemene consensus te zijn als het gaat om Fallon die gasten onderbreekt terwijl ze proberen te praten. De reikwijdte van wat er naast Johnson gebeurde was niets dan positief, fans waren blij met de manier waarop Dakota reageerde.

"Dakota Johnson deed het juiste door hem af te keuren vanwege zijn gewoonte."

"Jimmy is een aardige vent, maar de onderbrekingen zijn zo ongemakkelijk … niet alleen herha alt hij wat ze zeggen, zijn onderbrekingen voegen geen inhoud toe aan de convo en zijn ook niet grappig."

"Goed van de meiden om hun mond open te doen, ik zou waarschijnlijk gewoon het podium aflopen."

Er was een andere kant, waarbij sommige fans beweerden te genieten van Fallon's onhandige humor. Bovendien lijken anderen te denken dat hij overdreven opgewonden is, alleen maar om de interviews minder ongemakkelijk en losser en grappiger te maken.

We hebben daar in het verleden zeker voorbeelden van gezien, wie kan Fallon's interview met Bradley Cooper en alle bloopers die plaatsvonden vergeten, want de twee konden niet stoppen met lachen.

Eigenlijk houdt hij gewoon van plezier maken, maar voor sommige fans is er een tijd en een plaats.

Aanbevolen: