Selling Sunset': hoe de geruchten over 'nepzwangerschap' van Christine Quinn begonnen

Inhoudsopgave:

Selling Sunset': hoe de geruchten over 'nepzwangerschap' van Christine Quinn begonnen
Selling Sunset': hoe de geruchten over 'nepzwangerschap' van Christine Quinn begonnen
Anonim

Netflix's Selling Sunset seizoen 4 gaat eigenlijk over Christine Quinn die haar baby draagt zoals ze de show draagt. De fans hebben het gezegd en ze is het daarmee eens. Het hele seizoen pronkt de glamoureuze makelaar met haar babybuil in haar gebruikelijke hoge hakken en opvallende outfits. Ze deed zelfs extreme yogahoudingen terwijl ze zwanger was. Zoals haar mede-sterren zeiden, is ze op dit moment gewoon geen mens. Dat is precies waarom fans begonnen te denken dat ze haar zwangerschap in scène had gezet.

Media pakten snel op Twitter-threads op met "bewijzen" dat Quinn "het type persoon is dat een surrogaat zou hebben en erover zou liegen, dus we denken dat haar lichaam zo elastisch is. De realityster heeft de 'kwetsende' geruchten al een h alt toegeroepen en de persoon opgeroepen die de complottheorie verspreidde. Het begon met verzamelde bewijsstukken die eerlijk gezegd een beetje een bereik hadden. Maar het ontplofte vanwege een 'schrijver/redacteur " die zichzelf omschrijft als "snarky" in haar Twitter-bio. Dit is wat er echt is gebeurd.

Een journalist tweette een nep-zwangerschap Reddit-theorie over Quinn

Drie dagen nadat seizoen 4 van Selling Sunset op Netflix werd uitgezonden, tweette Sophie Ross, schrijver van Refinery 29, een reeks screenshots van een Reddit-thread met de titel 'Christine's Dubious Pregnancy Timeline'. Ross deelde ook een link naar de hoofdbron en zei: "Link naar de Reddit-post zodat je het zelf kunt zien, maar ze geeft Hilaria Baldwin dit seizoen op meer dan één manier (waanvoorstellingen, narcistische, pathologische leugenaars, enz.) Zoooo." De theorie begon met een hit op het "onveranderde" figuur van de nieuwe moeder. "Haar lichaam veranderde helemaal niet tijdens haar zwangerschap, behalve de bult (en mogelijk haar lippen - tenzij dat meer injecties zijn), "schreef de Reddit-complottheoreticus.

"Ze staat bekend als een pathologische leugenaar", vervolgden ze. "En we hebben haar dit vier seizoenen lang op het scherm zien doen wanneer ze de situatie weer in haar voordeel wil veranderen." Het koppelen van ernstig chronisch gedrag aan iemands tv-acts had meteen een rode vlag moeten zijn. Maar Ross lijkt het als overtuigend bewijs te hebben beschouwd. Fans begonnen toen te geloven dat Quinn's "tijdlijn niet klopt" en dat ze "een surrogaat gebruikte". Anderen vergeleken haar zwangerschap ook met Real Housewives of Atlanta's Phaedra Parks.

Een commentator zei dat het antwoord van de makelaar op de vraag van Vanessa Villela over haar uitgerekende datum vergelijkbaar was met dat van Parks. "Eén ding dat me deed denken dat ze een surrogaat gebruikte, is wanneer ze met haar buik het kantoor binnenkomt en Vanessa vraagt: 'Wanneer is je uitgerekende datum?'", schreven ze op de Reddit-thread. "Christine antwoordt 'Ze vertelden me eind mei.' Ik denk niet dat ik iemand zwanger heb horen beantwoorden die vraag niet met de exacte datum beantwoordt." Een andere Redditor was het ermee eens en zei: "De enige zwangere persoon die de werkelijke datum op deze manier vermeed, was Phaedra Parks van Real Housewives of Atlanta en we weten allemaal van die fraude." Moderators van de subreddit van Selling Sunset hebben nu de draad op slot gedaan en de belangrijkste verwijderd. post.

Christine Quinn reageerde op de tweet van Sophie Ross

Twee dagen nadat Ross over de nepzwangerschapstheorie had getweet, antwoordde Quinn haar: "Jij bent het type persoon dat denkt dat het covid-vaccin een microchip-volgapparaat bevat." Ze stopte daar niet. Ze noemde Ross ook "een echt ziek mens" en antwoordde met video's van haar die aan het trainen was met een babybuil. "Je bent een echt ziek mens", twitterde de luxe makelaar. "Wat voor soort 'journalist' ben jij, als je informatie krijgt van een Reddit-pagina in plaats van de honderden video's die ik tijdens mijn zwangerschapsreis heb gepost?" Ross reageerde met een simpele "Ik zag de video's Christine."

Quinn vroeg toen: "En je bent nog steeds zo ziek in je hoofd?" De schrijver klapte terug, daarbij verwijzend naar de "gedeelde" ex-verloofde controverse van de makelaar met de nieuwkomer in de show, Emma Hernan. "Ik ben tenminste niet ziek genoeg om te liegen over verloofd zijn", antwoordde Ross. Netizens stonden tijdens de uitwisseling snel aan de kant van de makelaar. "Noem haar gewoon haar baan. Klaag haar aan wegens smaad. Dit is walgelijk dat ze neptheorieën verspreidt", adviseerde een fan Quinn.

Tijdens het laatste seizoen van Selling Sunset vertelde Quinn dat ze een zware keizersnede moest ondergaan tijdens haar bevalling. "Hij kwam zijwaarts naar buiten en zijn navelstreng was om hem heen gewikkeld", vertelde ze tijdens een biechtgesprek. "Ze zeiden dat zijn hartslag naar beneden gaat. Alles wat ik hoor is, 'Emergency C-sectie. Laten we gaan, laten we gaan!' [Christian] raakte helemaal in paniek… Mijn hartslag ging omlaag, de hartslag van de baby ging omlaag, en toen ging een van de verpleegsters naar Christian toe en zei: 'Je moet nu een prioriteit maken. Je moet er een kiezen.' Hij had zoiets van 'Beide'." Geen wonder dat het een gevoelig onderwerp is voor de realityster.

Quinn sprak ook over haar 'dubieuze' yogascène, die leek te zijn gefilmd vlak nadat ze was bevallen. Ze zei dat de montage van de show alles in de war had gebracht. "Ik denk dat mensen dachten toen ik yoga deed in de show dat ik niet zwanger was? Ik was zwanger in die scène", tweette de auteur van How to Be a Boss Bitch. "Het kostte me 4 maanden [voor] ik weer kon trainen." Haar tegenspeler Maya Vander kwam haar ook te hulp. "Ze was zwanger", bevestigde de Israëlische inwoner aan Us Weekly. "Ik zag een litteken van een keizersnede."

Aanbevolen: