Nick Cannon's jongste kind is net overleden aan een hersentumor

Inhoudsopgave:

Nick Cannon's jongste kind is net overleden aan een hersentumor
Nick Cannon's jongste kind is net overleden aan een hersentumor
Anonim

Nick Cannon heeft zojuist zijn fans geschokt door het verwoestende nieuws te onthullen dat zijn jongste kind dat hij deelt met Alyssa Scott, zijn 5 maanden oude baby genaamd Zen, zojuist tragisch is overleden aan een hersentumor.

Fans wankelden bij het horen van het nieuws, dat Cannon emotioneel deelde met zijn publiek op The Nick Cannon Show.

Cannon, de vader van 7 kinderen, heeft nog nooit een kind verloren en staat voor een onoverkomelijke strijd, omdat hij wordt gedwongen de plotselinge dood van zijn zeer jonge kind te verwerken.

Fans en vrienden scharen zich rond de ster op zijn moment van verdriet.

Baby Zen's korte reis had eerst hoop

Zen werd in juni van dit jaar in de wereld geboren, toen Alyssa Scott en Nick Cannon hun vreugdevolle nieuws op sociale media deelden.

Ze hadden geen idee dat ze hun kleine jongen maar heel kort zouden leren kennen, voordat hij van hen zou worden weggenomen.

Na een paar maanden zegt Nick Cannon dat hij zich realiseerde dat zijn zoon moeizaam ademhaalde en een ongewoon groter hoofd had dan je zou verwachten van een jong kind van zijn grootte. Hij en Alyssa maakten wat zij dachten dat een routine-afspraak zou zijn om de sinussen van hun kind te controleren.

Het was toen dat de artsen vochtophoping in het hoofd van hun baby ontdekten, waarvan werd vastgesteld dat het een kwaadaardige tumor was. Zonder tijd te verliezen onderging Zen een hersenoperatie en werd een shunt gebruikt om de vloeistof af te tappen. Beide ouders bleven optimistisch voor een positieve uitkomst.

Nick Canon zorgde ervoor dat hij quality time doorbracht met Baby Zen, hoe kort ook

Nick Cannon ging verder met te stellen dat de dingen tijdens de Thanksgiving-vakantie een wending leken te nemen. Zen vertoonde verontrustende tekenen en de familie verzamelde zich rond hun kind op de enige manier die ze konden. Ze verstikten de kleine jongen met liefde en waren in staat om enkele oprechte momenten met hem te delen - herinneringen die ze voor altijd zullen koesteren als de laatste met hun baby.

Nick zegt dat hij tijd doorbracht met het vasthouden van zijn zoon bij de oceaan, en in staat was om de tijd met hem en Alyssa echt op te nemen op een vredige, definitieve manier die hij voor altijd zal koesteren.

Cannon en Alyssa staan nu voor een moeilijke weg en het lijkt erop dat Nick het therapeutisch vindt om weer aan het werk te gaan en zijn verhaal te delen.

Zens leven was op tragische wijze veel te kort geknipt. Hij heeft een enorme impact op zijn ouders achtergelaten tijdens zijn 5 maanden op aarde, en hij zal voor altijd geliefd zijn.

Rust in vrede schatje Zen.

Aanbevolen: