Nick Cannon's therapeut spoort hem aan om te 'rusten' na het verwelkomen van zijn zevende kind

Nick Cannon's therapeut spoort hem aan om te 'rusten' na het verwelkomen van zijn zevende kind
Nick Cannon's therapeut spoort hem aan om te 'rusten' na het verwelkomen van zijn zevende kind
Anonim

Nick Cannon neemt een pauze van het maken van baby's.

De oprichter en gastheer van Wild N Out, die zich opmaakt om zijn gelijknamige talkshow overdag te lanceren, heeft een promotiecampagne gevoerd voor zijn nieuwste project, waar hij ook openhartig was over de uitbreiding van zijn gezin.

Cannon, een vader van zeven kinderen, haalde het afgelopen jaar de krantenkoppen voor het verwelkomen van VIER baby's in de loop van 12 maanden - de acteur deelt ook een tweeling met Mariah Carey, Monroe en Moroccan.

Sommige mensen noemden Cannon onverantwoordelijk voor het verwelkomen van zoveel kinderen in zo'n korte tijd, maar volgens de 40-jarige heeft hij altijd al een groot gezin gewild en voelt hij zich daarom 'gezegend'.

Grappig genoeg vindt zelfs de therapeut van Cannon dat hij het rustiger aan moet doen.

“Ik zit hier niet te zitten plannen. Mijn therapeut zegt dat ik celibatair moet zijn,' vertelde hij. 'Oké, geef me een pauzebus. Ik [ga] een pauze nemen van het krijgen van kinderen."

"Ik kom uit een groot gezin, ik heb meerdere broers en zussen, [en] ben soms door mijn grootouders opgevoed in een onorthodox gezin, ik heb zo'n breed scala aan opvoeding meegemaakt dat ik zo'n liefde en passie voor kinderen en familie. Ik wil ook een groot gezin. De Heer heeft me gezegend met wat ik vroeg. Vraag en je zult ontvangen."

Met de premièredatum van zijn talkshow om de hoek, zegt Cannon dat hij volledig transparant wil zijn met zijn kijkers - zelfs als het gaat om zijn persoonlijke leven.

"[Ik ben] nooit iemand geweest die terugdeinst om over mijn leven te praten. Maar ik wil het weer op anderen richten. Ik ga elke dag een uur praten, hopelijk, mensen leer mij op een zeer intieme manier kennen. Als ik de avond ervoor in de krantenkoppen sta, heb ik het er zeker de volgende ochtend over.”

Aanbevolen: