De waarheid over de relatie van Alec Baldwin en Woody Allen

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Alec Baldwin en Woody Allen
De waarheid over de relatie van Alec Baldwin en Woody Allen
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Alec Baldwin de moeilijkste tijd in zijn leven doormaakt. Dat doet op geen enkele manier afbreuk aan de onvoorstelbare strijd van de overlevende familie van wijlen Halyna Hutchins, de cameravrouw die haar leven verloor op de set van Rust. Hoewel Alec beweert niet verantwoordelijk te zijn voor het overlijden van Halyna, is hij degene die het pistool vasthield dat haar het leven kostte. En het lijdt geen twijfel dat de pers zich om hem heen heeft ingesloten terwijl hij worstelt om de onuitsprekelijke tragedie waarin hij verstrikt is te begrijpen en ermee om te gaan. Alec heeft zich meestal gedeisd gehouden met zijn familie, maar heeft de pers ook op een "intense" en "intensieve manier" geconfronteerd. raw" interview en stond hij zichzelf toe om te socializen met enkele van zijn beroemde vrienden… waaronder de controversiële regisseur Woody Allen.

In uitdagende tijden is het typisch dat mensen zich omringen met vrienden, wat waarschijnlijk de reden is waarom Alec net buiten Woody Allen's herenhuis in Upper East Side werd gezien. Maar gezien hoe controversieel de regisseur van Annie Hall en Midnight In Paris is geworden, zullen sommigen het misschien een beetje vreemd vinden dat Alec ervoor kiest om tijd met hem door te brengen terwijl hij midden in een storm van schandalen en pijn zit. Hoewel een publicist misschien anders heeft gesuggereerd, kan het Alec duidelijk niet schelen. Hij staat tenslotte achter zijn vriend en frequente medewerker en is niet bang voor de wereld om het te weten. Dit is wat we weten over de relatie van Alec en Woody.

Alec Baldwin heeft geen spijt van het maken van films met Woody Allen

Alec Baldwin lijkt niet een van de acteurs te zijn die spijt heeft van het werken met Woody Allen. Volgens een artikel van The Guardian uit 2018 heeft Alec zelfs sterren aan de kaak gesteld die kritiek hadden op het werken met Woody. Hij noemde ze zelfs 'oneerlijk en verdrietig'. Onder degenen die hij bekritiseerde zijn Greta Gerwig, Elliot Page, Timothee Chalamet, Mira Sorvino en Rebecca Hall. Hoewel al deze beroemdheden (en meer) Woody Allen plotseling aan de kaak hebben gesteld na jaren van schandaal vanwege de komst van de MeToo-beweging, gelooft Alec dat de beschuldigingen die jaren voor de beweging tegen hem werden geuit, voor de rechtbank zijn beslecht.

"Woody Allen is forensisch onderzocht door twee staten (NY en CT) en er zijn geen aanklachten ingediend", tweette Alec Baldwin in 2018 nadat hij zowel Blue Jasmine, Alice als To Rome With Love met Woody had gemaakt. "Het afstand doen van hem en zijn werk heeft ongetwijfeld een doel. Maar het is oneerlijk en verdrietig voor mij. Ik heb 3 keer bij WA gewerkt en het was een van de voorrechten van mijn carrière."

Alec bleef Woody verdedigen op Twitter door te tweeten: "Is het mogelijk om overlevenden van pdofilie en seksuele aanranding/misbruik te ondersteunen en ook te geloven dat WA onschuldig is? Ik denk het wel. Het is niet de bedoeling om dergelijke klachten afwijzen of negeren. Maar het beschuldigen van mensen van dergelijke misdaden moet zorgvuldig worden behandeld. Ook namens de slachtoffers."

Natuurlijk zijn de zaken waarin Woody Allen verstrikt is geraakt ronduit gecompliceerd, waarbij sommige van zijn kinderen zijn kant kiezen en anderen de kant van zijn ex, Mia Farrow, en het vermeende slachtoffer Dylan Farrow. Maar dit is iets waar Alec nu aan gewend moet zijn, aangezien zelfs enkele van zijn vrienden, zoals Howard Stern, de tegenovergestelde mening hebben van Woody Allen die hij heeft.

Alec Baldwin wil zijn vriend Woody Allen bijstaan

Alec Baldwin is niet de enige beroemdheid die Woody Allen verdedigt. De ex van de regisseur en Annie Hall-co-ster Diane Keaton blijft een supporter, net als Curb Your Enthusiasm-ster, Larry David. Zelfs nadat de HBO-documentaire Allen V Farrow in 2021 werd uitgebracht, kwam Alec opnieuw in de verdediging van zijn vriend en collega, ondanks steeds meer druk om het tegenovergestelde te doen.

"Ik verdedig niet iemand die ergens schuldig aan is. Ik kies ervoor om iemand te verdedigen waarvan niet bewezen is dat hij ergens schuldig aan is", zei Alec in een video van 14 minuten volgens NME. Alec ging later op Instagram en hekelde tegen de annuleringscultuur in het algemeen.

Alec heeft ook toegegeven dat hij zijn vrienden wilde steunen. In een interview in 2018 met The Hollywood Reporter zei hij: "Het is een normale neiging om door je vrienden te willen verzamelen totdat ze ergens voor zijn veroordeeld. Als ze zijn veroordeeld voor een misdaad, dan ben je verdrietig, en dat is tragisch, maar ze moeten door dat proces gaan."

Aangezien Alec onlangs werd gezien toen ze Woody bezochten met hun vrouwen tijdens het vreselijke schandaal waar hij momenteel bij betrokken is, helpt dit citaat uit 2018 echt om de waarheid van hun relatie in perspectief te plaatsen. Met wie zou Alec anders tijd willen doorbrengen in tijden van crisis dan iemand die hij kent die iets soortgelijks heeft meegemaakt? Ongeacht de feiten van elk van hun situaties, zijn de twee er voor elkaar geweest. Ze zijn vrienden. Het zijn collega's. En als de wereld hen daarvoor bekritiseert, dan is dat maar zo.

Aanbevolen: