De 'Cosby Show'-kinderen waren betrokken bij schandalen die niets te maken hebben met de misdaden van Bill

Inhoudsopgave:

De 'Cosby Show'-kinderen waren betrokken bij schandalen die niets te maken hebben met de misdaden van Bill
De 'Cosby Show'-kinderen waren betrokken bij schandalen die niets te maken hebben met de misdaden van Bill
Anonim

Gedurende tientallen jaren werd Bill Cosby algemeen beschouwd als een van de meest geliefde beroemdheden ter wereld. Toen begon een beetje een reactie van Cosby toen de komiek enkele uitspraken deed over de jonge zwarte gemeenschap die velen van streek maakten. Ten slotte werd Cosby's nalatenschap voor altijd vernietigd toen een groot aantal vrouwen naar voren kwam om hem te beschuldigen van uiterst ernstige en verontrustende misdaden.

Nadat Bill Cosby terechtstond en werd veroordeeld, werd hij naar de gevangenis gestuurd. Toen hij uit de gevangenis werd vrijgelaten, reageerden veel mensen en beroemdheden op de vrijlating van Cosby. Naast het volgen van de ups en downs van Cosby's juridische situatie, hebben veel mensen met een nieuw licht op zijn carrière teruggekeken. Fans zijn bijvoorbeeld gestoord door de tijd dat Cosby Sofia Vergara interviewde en een controversiële aflevering van The Cosby Show. Het blijkt dat Bill niet het enige controversiële castlid van de Cosby-show is, aangezien ook de kindersterren van de sitcom verwikkeld zijn in schandalen.

Wat is er met Lisa Bonet gebeurd?

Op het hoogtepunt van de populariteit van The Cosby Show, werden de sterren van de sitcom algemeen gezien als erg gezond. Zoals later zou blijken, was de reden daarvoor dat, hoewel Bill Cosby lafhartige dingen deed, hij wilde dat zijn show de meest gezonde show op televisie zou zijn. Als gevolg hiervan wilde Cosby dat de acteurs die zijn tv-kinderen speelden een perfect leven zouden leiden. Niemand is echter perfect en verschillende Cosby-kinderen raakten betrokken bij schandalen. Zo leidde de rebelse aard van Lisa Bonet tot enkele opmerkelijke controverses.

Toen The Cosby Show nog in productie was, was Bill Cosby een van de machtigste mensen in de entertainmentwereld. Naast het gebruik van die invloed om weg te komen met zijn criminele activiteiten, gebruikte Cosby zijn autoriteit om de mensen die voor hem werkten te controleren. Het is echter al lang bekend dat Lisa Bonet, in tegenstelling tot haar co-sterren, consequent in opstand kwam tegen haar tv-vader. Bonet speelde bijvoorbeeld in een film waarin ze in de buff verscheen, hoewel ze wist dat Cosby van streek zou zijn. Als gevolg van alle keren dat Bonet botste met Cosby, verliet Lisa controversieel The Cosby Show en verscheen niet eens in de finale van de sitcom.

In de jaren sinds The Cosby Show eindigde, is Lisa Bonet open en uitgesproken gebleven. Bij één gelegenheid resulteerde dat in een opmerkelijk schandaal toen ze het grote gesprek had dat elke ouder met hun kind heeft als ze meerderjarig worden. Tijdens een optreden op Watch What Happens Live with Andy Cohen, onthulde Bonet dat ze haar dochter, Zoë Kravitz, daadwerkelijk een illegale substantie heeft gegeven. "De drugs- en sekspraat was 'hier zijn wat drugs, heb nog geen seks'."

Wat is er met Sabrina Le Beauf gebeurd?

Gedurende het grootste deel van haar tijd dat ze in The Cosby Show speelde, deed Sabrina Le Beauf haar uiterste best om aan de goede kant van haar bazen te blijven. Op een gegeven moment raakte La Beauf echter verwikkeld in een gevecht met de producers van The Cosby Show, omdat ze haar op de set wilden hebben, zelfs als haar personage niet op de camera zou staan. Na het stofzuigen met producenten sprak La Beauf met The Washington Post over de situatie.

"Dat werkt niet. Je kunt me niet zeggen 'we willen je hier' en 'wees hier voor ons' als ik niet ga werken." Naast het opnieuw maken van de eisen van de producent, klaagde Sabrina Le Beauf over het missen van meer lonende rollen tijdens hetzelfde interview. "Als je voor de televisie werkt, heb je meestal niet de kans om te doen waartoe je in staat bent. Na vijf jaar in de show te zijn geweest, heb ik niet kunnen doen waartoe ik in staat ben. Ik voel me bedrogen die 55 miljoen mensen een week naar iets kijken dat niet mijn beste werk is." Bill Cosby stapte naar verluidt later in en hielp La Beauf en producenten vrede sluiten.

Wat is er met Raven-Symoné gebeurd?

Nadat The Cosby Show was afgelopen, genoot Raven-Symoné meer succes dan alle andere Cosby-kinderen. Raven-Symoné ging tenslotte door naar het sterrendom van Disney Channel en werd toen presentator van een talkshow. Helaas zei Raven-Symoné echter veel dingen die veel waarnemers van streek maakten tijdens haar tijd als een van de co-hosts van The View.

Helaas draaide Raven-Symoné vaak in controverse rond discussies over ras. Toen Raven-Symoné bijvoorbeeld opmerkte dat ze niemand zou aannemen met een 'getto'-naam als 'Watermelondrea', waren mensen woedend. Erger nog, toen Univision-presentator Rodner Figueroa werd ontslagen omdat hij Michelle Obama vergeleek met een aap, Raven- Symoné verdedigde hem door te zeggen: "Ontsla me hier nu niet van, maar sommige mensen zien er wel uit als dieren." Verbazingwekkend genoeg zijn dat slechts twee van de vele schandalige dingen die Raven-Symoné heeft gezegd.

Aanbevolen: