MTV 'The Challenge': de rijkste castleden die nog nooit een finale hebben gewonnen

Inhoudsopgave:

MTV 'The Challenge': de rijkste castleden die nog nooit een finale hebben gewonnen
MTV 'The Challenge': de rijkste castleden die nog nooit een finale hebben gewonnen
Anonim

Elke fan van MTV's The Challenge weet dat er een indrukwekkende hoeveelheid vaardigheid, vastberadenheid en geluk voor nodig is om de competitie te winnen. Gezien het aantal mensen dat elk seizoen dicht bij het winnen van de competitie komt, is het geen verrassing dat sommige deelnemers het misschien meerdere keren moeten proberen voordat ze die jackpot winnen.

Terwijl elk seizoen winnaars heeft voortgebracht die behoorlijk veel geld hebben verdiend, doen sommige topkandidaten die nog nooit hebben gewonnen het financieel behoorlijk goed voor zichzelf. Dit zijn de rijkste castleden van de show die nog nooit hebben gewonnen.

10 Faysal 'Fessy' Shafaat - $500, 000

Als we het hebben over Challenger's met de status van CT, staat Fessy misschien niet bepaald op de lijst, maar zijn grootte en behendigheid maken goed wat hij mist in populariteit. Onder normale omstandigheden zou het vrij moeilijk zijn om een finale te bereiken zonder uitschakeling, maar voor Fessy zijn zijn kansen op succes behoorlijk groot. Off The Challenge is Fessy ook een succesvolle realityster en wordt geschat op $ 500.000.

9 Natalie Anderson - $750, 000

Dit is misschien een beetje ongewoon, want Anderson is niet alleen nieuw in MTV's The Challenge-universum, ze werd ook al vroeg in de show gediskwalificeerd vanwege een medisch noodgeval. Op basis van haar prestaties terwijl ze op de show was, is het echter meer dan waarschijnlijk dat ze uiteindelijk een finale zal winnen als ze een vaste show wordt. Van haar atletisch vermogen tot haar intellect, Natalie heeft alle kwaliteiten getoond die de vorige winnaars hebben, en ze paste dit niet alleen toe op The Challenge. De reality-tv-concurrent is ook verschenen op The Amazing Race en Survivor: San Juan del Sur, verder met Survivor. Momenteel heeft Anderson een nettowaarde van $ 1,2 miljoen die ze verdiende met reality-tv.

8 Kaycee Clark - $1 miljoen

Over het algemeen is Kaycee Clark niet bepaald consistent geweest met The Challenge, maar voor de keren dat ze in de show is geweest, heeft ze zonder twijfel laten zien dat ze heeft wat nodig is om te winnen. Hoewel ze een topkandidaat is, is ze erin geslaagd om onder de radar te blijven, en dit zal haar waarschijnlijk binnenkort een grote overwinning opleveren. Naast The Challenge was Clark in andere realityshows te zien, waaronder Big Brother, die ze won, en ze heeft ook een nettowaarde van $ 1 miljoen kunnen vergaren.

7 Devin Walker - $1,5 miljoen

Als je de tijd van Devin Walker in de show bekijkt, is het duidelijk dat zijn vaardigheden verder gaan dan de fysieke aspecten van het spel, aangezien hij ook herhaaldelijk de psychologische en intellectuele aspecten heeft verpletterd. Hij weet vooral hoe hij in de huid van andere spelers moet kruipen om een reactie te krijgen. Hoewel dit hem meerdere keren heeft geholpen om de finale te bereiken, heeft het hem niet de prijs opgeleverd. Walkers carrière in de kunsten heeft heel goed gewerkt, aangezien hij momenteel een geschat vermogen heeft van $1,5 miljoen.

6 Tori-deal - $ 1,5 miljoen

Hoewel Tori Deal een plek heeft verdiend als een van de sterkste castleden van The Challenge, zoals veel van de vorige winnaars, heeft Deal laten zien dat ze de show nu elke dag kan winnen. Onder haar lange lijst met kwaliteiten is Deal een van de moeilijkste mensen in de show. Die kwaliteit reikte verder dan de show, omdat het haar ook een leven vol glamour heeft opgeleverd en haar nettowaarde op $ 1,5 miljoen heeft gebracht.

Terwijl Deal in de show was, konden fans haar persoonlijkheid echt zien. De ster liet zien dat waar ze ook goed in is, er waarschijnlijk maar een handvol mensen zo goed zijn als zij in dat aspect, en waar ze slecht in is, zal waarschijnlijk een grote zwakte voor haar zijn, waarvan is bewezen dat ze haar ervan weerhield een prijs te winnen. laatste. Deal is niet bepaald de meest strategische speler, maar als ze kan samenwerken met iemand die die kwaliteit heeft, zal ze zeker een grotere kans maken om te winnen.

5 Kyle Christie - $2 miljoen

Kyle Christie is behoorlijk anders dan de meeste spelers die aan The Challenge hebben meegedaan. Op de een of andere manier slaagde de ster erin een strategie te bedenken om de meeste hindernissen in de competitie te verslaan. Zijn vaardigheden en strategie hebben hem echter niet op de eerste plaats als Challenge Champion gebracht. In de entertainmentindustrie gaat het goed met hem, aangezien hij momenteel een geschat vermogen heeft van $ 2 miljoen.

4 Kam Williams - $5 miljoen

Het feit dat Kam Williams tot nu toe niet heeft gewonnen, is een raadsel voor iedereen die The Challenge volgt. Naast het hacken van het spel en het ontdekken van een manier om het in haar voordeel te beheersen, lijkt Williams ook geen zwakke punten te hebben. Een van haar grootste deugden is echter haar doorzettingsvermogen, wat zich waarschijnlijk een dezer dagen zal uitbetalen. Williams is niet alleen succesvol als realityster, maar wordt ook vermeld als een van de populairste kanalen van YouTube. Ze heeft momenteel een geschat vermogen van $ 5 miljoen.

3 Nelson Thomas - $10 miljoen

Nelson Thomas heeft in de loop der jaren een behoorlijke show neergezet voor The Challenge-fans met zijn meedogenloze optredens elk seizoen die hem constant dicht bij de finish brachten. Uit de demonstratie van Thomas in de "Hall Brawl" tegen Fessy blijkt duidelijk dat de ster een enorme drive en een onstuitbaar hart heeft dat hem waarschijnlijk ooit de grote prijs zal opleveren.

Om dit te bereiken, moet hij echter samenwerken met iemand die strategisch en goed is in puzzels, aangezien is bewezen dat dit zijn zwakke punten zijn. Op basis van de cijfers in de financiën van Thomas gaat het heel goed met hem. De ster heeft een geschat vermogen van $ 10 miljoen.

2 Leroy Garrett - $16 miljoen

Gezien hoe dicht Garrett in het verleden bij het winnen was, was het voor iedereen verrassend dat hij geen Double Agents won. Het lijkt er echter op dat de ster er niet echt last van had toen hij aankondigde dat het zijn laatste seizoen zou zijn. Garrett verklaarde: "Als ik in dit spel kom, moet ik heel slimme krachtbewegingen maken die sommige andere mensen van streek kunnen maken", voegde hij eraan toe. "Seizoenen ervoor dacht ik dit seizoen altijd aan de gevoelens van andere mensen. Het kan me echt niet schelen, want dit is mijn laatste en laatste seizoen en ik wil deze overwinning heel graag pakken." Buiten de show heeft Garrett het erg goed gedaan, aangezien zijn carrière hem een geschat vermogen van $ 16 miljoen heeft opgeleverd.

1 Jay Starrett - $900 miljoen

In de eerste afleveringen van The Challenge bewees Jay Starrett dat hij tot geweldige dingen in staat was en dat hij CT versloeg in de eliminatie en vervolgens de mini-finale Challenge op Double Agents won met Theresa bewees precies dat. Hoewel zijn atletisch vermogen precies de kwaliteit is die de hoofdprijs op The Challenge binnenha alt, hebben het, en zijn optredens in verschillende andere realityshows, waaronder Survivor en Ex On The Beach, hem geholpen de financiële mijlpaal te bereiken van het hebben van een nettobedrag van $ 900 miljoen waard.

Aanbevolen: