Deze iconische artiesten hebben verrassend genoeg nog nooit een Grammy gewonnen

Inhoudsopgave:

Deze iconische artiesten hebben verrassend genoeg nog nooit een Grammy gewonnen
Deze iconische artiesten hebben verrassend genoeg nog nooit een Grammy gewonnen
Anonim

De 64e jaarlijkse Grammy Awards die afgelopen 3 april 2022 plaatsvonden, hebben veel primeurs, enkele sweeps, maar er zijn een handvol snubs. Hoewel de meeste prijzen al vóór de uitzending zijn aangekondigd, is er geen enkele artiest die de prijzen domineerde, in tegenstelling tot toen Taylor Swift de Grammy's domineerde. Er zijn een paar verrassingen in de Grammy's van dit jaar, waaronder wanneer Michelle Obama een Grammy Award won.

Hoewel de Grammy's veel geweldige talenten en artiesten in Hollywood hebben erkend, zijn er een handvol geweldige talenten die werden afgewezen door de prijsgevende instantie. Mensen zullen misschien verbaasd zijn over hoeveel iconische zangers werden afgewezen door de Grammy's. Hieronder vindt u een lijst van de legendarische zangers die de meest begeerde prijs nog moeten winnen.

6 The OG Gangsta Snoop Dogg

Hoewel Snoop Dogg zeventien keer is genomineerd voor de Grammy's, heeft hij nooit de kans gehad om de prijs te winnen. De zanger achter de nummers Drop It Like It's Hot en Young, Wild & Free werd voor het eerst genomineerd in 1993 en wacht momenteel nog op die van hem. Met of zonder een Grammy Award, het leven gaat door voor de rapper, want Snoop Dogg heeft momenteel een nieuwe show op Peacock.

5 'American Idol'-keurmeester Katy Perry

Amerikaanse zangeres, songwriter, actrice en televisiepersoonlijkheid Katy Perry heeft de meest begeerde prijs voor artiesten in Hollywood nog niet gewonnen. Hoewel ze in de loop van haar carrière dertien keer is genomineerd, moet ze de prijs nog winnen. De zangeres staat bekend om de invloed van haar muziek op het geluid en de stijl van pop in het 2010s-tijdperk. Met Katy Perry's decennium aan werk, gelooft Katy dat de cijfers niet liegen, en dat het is wat het is. Ze denkt dat iedereen een mening heeft en hoewel de jury haar liedjes misschien niet de moeite waard vindt om te winnen, is ze van mening dat de cijfers haar vaardigheden als zangeres weerspiegelen.

4 De iconische artiest Diana Ross

Verrassend genoeg heeft de legendarische zangeres Diana Ross nooit de Grammy Award mee naar huis genomen, ondanks dat ze twaalf keer is genomineerd. Ze is bijna elk jaar genomineerd van het jaar 1970 tot 1983, maar ze heeft de prijs nooit gewonnen. Diana Ross werd in de jaren zestig beroemd als leadzangeres van The Supremes, een vocale groep. Ze werden de meest succesvolle act in Motown in de jaren zestig en zijn 's werelds best verkopende meidengroepen aller tijden geworden. Hoewel ze nog nooit een Grammy Award heeft gewonnen, werd haar bijdrage aan de muziekindustrie erkend toen ze in 2012 de Lifetime Achievement Award ontving.

3 Trinidadiaanse Rapper Nicki Minaj

Onika Tanya Maraj-Petty, in de volksmond bekend als Nicki Minaj, moet ook nog haar allereerste Grammy Award winnen, ondanks dat ze in de loop van haar carrière tien keer is genomineerd. De iconische rapper staat bekend om haar veelzijdigheid als artiest en de geanimeerde stroom van rappen die haar muziek een unieke sfeer geeft. Hoewel ze door de critici algemeen wordt beschouwd als een van de grootste vrouwelijke rappers aller tijden, lijkt Grammy dat niet te erkennen omdat ze de prijs nooit mee naar huis heeft genomen. De Grammy Award is misschien wel de beste prijs die een artiest kan krijgen; Nicki Minaj lijkt er niet wakker van te liggen omdat ze ervan geniet om moeder te zijn. Nicki Minaj denkt dat het moederschap haar leven heeft veranderd.

2 Australische singer-songwriter Sia

Sia Kate Isobelle Furler, in de volksmond bekend als Sia, heeft echter negen nominaties gekregen sinds ze in 2013 beroemd werd; ze moet de prijs ook nog winnen. De zangeres kreeg internationale bekendheid toen haar samenwerking met David Guetta, getiteld Titanium, in 2011 een groot succes werd. De zangeres achter de hitnummers Unstoppable en Chandelier is een ervaren songwriter die hitnummers schreef voor tal van Hollywood-artiesten zoals Katy Perry, Britney Spears, Beyoncé, Rihanna en Neyo. Er zijn in totaal 73 nummers die Sia voor andere artiesten heeft geschreven.

1 Countryzanger en 'The Voice' Judge Blake Shelton

De Amerikaanse zanger Blake Shelton is in de loop van zijn carrière acht keer genomineerd voor de Grammy's, maar had nog steeds geen geluk met het winnen van de prijs. Zijn meest recente verlies was op de 62e jaarlijkse Grammy Awards. Hij verloor van Willie Nelson voor de categorie beste country-solo-optreden in 2020. Blake Shelton kan worden beschouwd als een van de grootste countrymuzieksterren van zijn generatie en heeft miljoenen rijkdom vergaard door zijn recordbrekende nummers. Hij is een van de favoriete fans van de populaire zangwedstrijdshow The Voice. Hij lijkt het niet erg te vinden om geen Grammy te winnen, want hij lijkt de beste tijd van zijn leven te hebben met een liefhebbend gezin terwijl Blake de vaderfiguur wordt voor de kinderen van Gwen.

Aanbevolen: