De waarheid over de gecompliceerde relatie van Andy Cohen en Taylor Swift

Inhoudsopgave:

De waarheid over de gecompliceerde relatie van Andy Cohen en Taylor Swift
De waarheid over de gecompliceerde relatie van Andy Cohen en Taylor Swift
Anonim

Andy Cohen leeft van drama. Serieus, de man is het gezicht van het Bravo Network en het brein achter de waanzinnig succesvolle Real Housewives-franchise. Dus, letterlijk, leeft hij van het succes dat drama hem brengt. Het is ook de aanleiding voor zijn hilarische anekdotes op Watch What Happens Live. Deze anekdotes omvatten de talrijke vetes van beroemdheden waarbij hij betrokken is geweest. Maar men kan de relatie tussen hem en Taylor Swift niet omschrijven als een vete. Het is gewoon extreem ongemakkelijk, een beetje huiveringwekkend en een beetje lief… grappig genoeg.

Net als Andy Cohen leeft Taylor Swift van drama. In haar geval is het relatiedrama dat haar liedjes voedt. Iedereen weet dit. Het is een van de redenen waarom Howard Stern iedereen waarschuwde om bij haar uit de buurt te blijven. Maar Taylor is ook betrokken geweest bij een legitiem drama. Dit omvat haar vete met Katy Perry. En deze bekende vete is de basis van Andy's waardeloze relatie met Taylor. Laten we eens kijken…

Andy Cohen's extreem ongemakkelijke ontmoeting met Taylor Swift

Tijdens een interview met Jess Cagle over zijn boek 'Superficial', beweerde Andy Cohen dat hij nerveus was om het verhaal van zijn huiveringwekkende ontmoeting met Taylor Swift te vertellen. Hoewel het niet ongebruikelijk is dat Andy ongemakkelijke ontmoetingen heeft met beroemdheden, had dit volgens hem te maken met de veelbesproken vete tussen Taylor en Katy. Voor degenen die het zich niet herinneren, de ruzie tussen de twee popsterren komt voort uit het feit dat Katy in 2013 enkele dansers van Taylor's tour zou hebben gestroopt. Vanaf dat moment waren de twee buitengewoon ijzig tegenover elkaar in het openbaar en Taylor schreef zelfs "Bad Blood", die over haar relatie met Katy leek te gaan.

Ondanks vele jaren die voorbij zijn gegaan, is de vete tussen Taylor en Katy blijven bestaan en dit is precies wat Andy in zijn voordeel gebruikte terwijl hij probeerde grappig te zijn toen hij Taylor een paar jaar geleden tegenkwam.

"Dus, het verhaal van Taylor Swift… ik zag haar op de MET bal afterparty. Ik ken haar niet. Maar ik heb een geschiedenis van het zeggen van precies de verkeerde dingen tegen mensen en ik deed haar," Andy vertelde Jess en het publiek op de Entertainment Weekly-persconferentie. "Ik had Katy Perry gezien, die een beetje in de hoek zat. En ik sta daar te wachten op een drankje aan de bar. En Taylor Swift loopt door en zegt tegen haar vriend: 'Waar kunnen we gaan staan? Het is zo druk hier en Lady Gaga staat op het punt te zingen'. En ik draai me naar haar om, ze praatte niet tegen mij, maar ik heb mezelf erin gestopt en ik zei: 'Je vriendin Katy is daarginds en daar zit niemand.'"

Volgens Andy was Taylor totaal afgeschrikt door zijn grap.

"Ze maakte me in feite duidelijk dat dit precies het tegenovergestelde was van haar vriend en zei toen 'alsjeblieft niet' in mijn show… in hardere bewoordingen. Ik zou zeggen."

Dit lijkt in overeenstemming te zijn met het soort energie dat sommigen, waaronder Katy, hebben verklaard dat Taylor onder haar lieve houding heeft. Zoals Katy haar beschreef: "Regina George in schaapskleren".

Terwijl Taylor duidelijk dacht dat Andy "louche" was, beweert hij dat hij gewoon een grapje maakte.

"En toen zei ik tegen haar: 'Nou, je weet tenminste waar je niet moet zitten'", zei Andy tegen Jess. "Ik dacht dat het een goed herstel was."

Natuurlijk noemde Andy het hele ding in zijn show en vervolgens in zijn boek … Dus het was duidelijk dat Taylor hem niet al te bang maakte. Maar hoe heeft het hun huidige relatie beïnvloed?

Hoe voelen Andy Cohen en Taylor Swift zich vandaag echt voor elkaar?

Afgezien van hun ongemakkelijke ontmoeting, is het belangrijk om te delen dat Andy Cohen zeer goede vrienden is met de ex-vriend van Taylor Swift, John Mayer, dus we kunnen ons niet voorstellen dat hij en de "All Too Well"-zanger de de beste vrienden. Het lijkt er echter niet op dat Andy enige haat in zijn hart heeft voor Taylor. In 2018 beweerde Andy zelfs dat Taylor 'super aardig' tegen hem was bij de Billboard Music Awards.

Andy zat toevallig achter haar toen ze haar prijs won en deed heel blij toen haar naam werd genoemd. Bovendien tweette Andy in 2020 ter ondersteuning van Taylor's nieuwste album.

Hoewel ze misschien een paar positieve ontmoetingen hebben gehad niet lang na hun ongelooflijk ineenkrimpende ontmoeting, lijkt het er niet op dat ze dichtbij zijn. In tegenstelling tot zoveel andere beroemdheden, is Taylor nooit in Andy's show verschenen en het lijkt er echt op dat ze geen interesse heeft. Misschien kunnen deze twee gewoon beter uit elkaar worden gehouden?

Aanbevolen: