Selling Sunset': fans reageren op de bevestigde relatie van Chrishell Stause met baas Jason Oppenheim

Inhoudsopgave:

Selling Sunset': fans reageren op de bevestigde relatie van Chrishell Stause met baas Jason Oppenheim
Selling Sunset': fans reageren op de bevestigde relatie van Chrishell Stause met baas Jason Oppenheim
Anonim

Chrishell Stause deed de onthulling op Instagram door een foto van hen twee te plaatsen tijdens hun reis naar Capri. Er was ook een groep mensen van de cast van Selling Sunset met hen op vakantie.

Jason Oppenheim runt samen met zijn tweelingbroer Brett een vastgoedbedrijf genaamd de Oppenheim Group in Los Angeles. De Oppenheim Group is een van de meest succesvolle vastgoedbedrijven in L. A. De makelaardij is te zien op de populaire Netflix show Selling Sunset.

De verrassende aankondiging van Chrisshell en Jason schokte fans van de show. De cast van de populaire realityshow overspoelde de foto met positieve reacties.

Scroll voor foto's van Chrishell en Jason samen geknuffeld aan de Italiaanse Rivièra.

Chrishell Instagram Post

Brett, die ook in de show schittert, reageerde op haar bericht: Ik hou van je Chrishell. Bedankt dat je mijn broer blij hebt gemaakt.'

De andere co-ster van het paar, Mary Fitzgerald, merkte op: "Niets maakt me meer opgewonden dan twee van mijn beste vrienden samen te zien en elkaar zo gelukkig te maken!"

Co-ster en vriend, Heather Rae Young, de verloofde van Flip or Flops, Tarek El Moussa, schreef, "aweeeeee yay yay", met een stel rode harten!

Mary Fitzgerald's echtgenoot, Romain Bonnet, merkte op: "Zo blij voor jullie! Eindelijk zullen mensen hopelijk stoppen met Jason en Mary."

Chrisell Stausse is niet de eerste makelaar die de makelaardij binnenloopt en relaties heeft met baas Jason Oppenheim. Mary ging ongeveer een jaar met Jason uit en ging zelfs samenwonen, waarbij ze twee puppy's adopteerde, Zelda en Niko.

Sindsdien is Fitzgerald bij het Franse model Romain geweest, maar de geruchten over de relatie tussen haar en Jason zijn nooit helemaal uit de wereld geholpen. Agenten in de show geloofden dat Jason aan vriendjespolitiek deed en Mary alle goede aanbiedingen zou geven.

Nu kunnen fans het even laten rusten, aangezien haar vriend Chrishell momenteel met de topman aan het daten is.

Meer foto's van de reis

Jason heeft nog wat mooie foto's van dit pittoreske uitje gedeeld.

Brett Oppenheim plaatste een foto met de jongens van Selling Sunset.

Blijf in de buurt voor een aankondiging van een premièredatum van Selling Sunset seizoen 4! Fans kunnen niet wachten om het drama te zien ontrafelen en deze nieuwe relatie tot bloei te zien komen.

Aanbevolen: