Selling Sunset': waarom Chrishell Stause en Jason Oppenheim hun breuk niet hebben gefilmd

Inhoudsopgave:

Selling Sunset': waarom Chrishell Stause en Jason Oppenheim hun breuk niet hebben gefilmd
Selling Sunset': waarom Chrishell Stause en Jason Oppenheim hun breuk niet hebben gefilmd
Anonim

In december 2021 verrasten Chrishell Stause en Jason Oppenheim fans toen ze hun breuk aankondigden, na vijf maanden daten. Net als hun geliefden in seizoen 5 van Selling Sunset hoopte iedereen dat de twee uiteindelijk in het huwelijksbootje zouden stappen. Maar aan het einde van het seizoen openden ze elk hun vrienden over hun breuk alsof het plotseling kwam. Dit is hoe de splitsing echt tot stand kwam en waarom ze ervoor kozen om het niet te filmen.

Waarom zijn Chrishell Stause en Jason Oppenheim uit elkaar gegaan?

Het stel was verdeeld over Stause's plannen om kinderen te krijgen. Voordat ze met haar uitging, was Oppenheim altijd open geweest over vrijgezel zijn. Hij overwoog serieus een gezin te stichten met Stause, maar realiseerde zich dat hij er gewoon nog niet klaar voor was. "Jason was en is mijn beste vriend, en afgezien van onze ideeën voor familie die uiteindelijk niet op elkaar zijn afgestemd, zal de hoeveelheid respect en liefde die we voor elkaar hebben in de toekomst niet veranderen", schreef de voormalige soap-actrice op Instagram. "Mannen hebben de luxe van tijd die vrouwen niet hebben en dat is gewoon de manier waarop het gaat. Dat gezegd hebbende, navigeren op dit openbare terrein is moeilijk en ik doe gewoon mijn best."

Afkomstig van een spraakmakende scheiding van Justin Hartley, aarzelde Stause aanvankelijk om de breuk in het openbaar toe te lichten. Maar volgens haar "is het soms makkelijker om gewoon transparant te leven, omdat we maar één kans krijgen in dit leven." Ze sloot haar lange verklaring af door Oppenheim en haar fans te bedanken. "Ik hoop heel erg dat ik ooit een gezin zal hebben en de beslissingen die ik op dit moment neem zijn met dat doel voor ogen. Bedankt voor de vriendelijkheid en steun aan degenen die het begrijpen", schreef ze."En bedankt Jason voor de meest ongelooflijke relatie en voor het consequent eerlijk zijn tegen me, zelfs als het pijn doet."

De mede-oprichter van Oppenheim Group gaf ook zijn eigen verklaring af op Instagram. "Hoewel Chrishell en ik niet langer samen zijn, blijven we beste vrienden, we zullen altijd van elkaar houden en elkaar steunen. Ze was de meest geweldige vriendin die ik ooit heb gehad, en het was de gelukkigste en meest bevredigende relatie van mijn leven," hij schreef. "Hoewel we verschillende wensen hebben met betrekking tot een gezin, blijven we het grootste respect voor elkaar hebben. Chrishell is een uitzonderlijk mens en van haar houden en haar in mijn leven hebben is een van de beste dingen die me ooit is overkomen."

Waarom Chrishell Stause en Jason Oppenheim hun split niet hebben gefilmd

In een exclusief interview met Us Weekly zei Oppenheim dat hij "zich niet op zijn gemak voelde" om hun breuk voor seizoen 5 te filmen. "Het was een extreem moeilijke tijd en het was, denk ik, een bewuste beslissing dat we niet samen gefilmd", deelde hij mee.'Ik voelde me niet op mijn gemak. Ik bedoel, het was een heel moeilijke tijd.' Hij gaf zelfs toe dat hij er nog steeds van aan het herstellen is. "Ik ben nog steeds bezig met alles, weet je, de emoties en de gevoelens, zelfs maanden later", vertelde hij aan de outlet. "Ik denk dat het een langer proces zal zijn dan ik had verwacht. … Ik doe mijn best, maar het is nog steeds een beetje rauw. En ik denk dat het opnieuw kijken van die laatste aflevering de dingen nog moeilijker heeft gemaakt."

Toch weet hij dat hij "de juiste beslissing" heeft genomen om Stause te vertellen dat hij geen kinderen wil, hoewel het "extreem moeilijk" is om verder te gaan. 'Ik hou nog steeds van haar. Dat zal ik altijd blijven doen. En ze is een geweldige vrouw, weet je?' hij ging verder. "En dus is er gewoon veel verlies. Het is een moeilijk proces geweest, veel moeilijker dan ik dacht. En het gaat veel langer duren dan ik dacht en het helpt niet dat ik het opnieuw moet bekijken. En dan, je weet wel, ga naar een reünie en praat erover. Het worden een paar zware weken voor de boeg."

Zijn Chrishell Stause en Jason Oppenheim tegenwoordig vrienden?

Stause en Oppenheim zijn tegenwoordig nog steeds vrienden. Tijdens een optreden op Watch What Happens Live with Andy Cohen in februari 2022 zei de makelaar dat werken op het kantoor dat haar ex bezit niet 'onhandig' is, tenminste niet als ze nuchter zijn. "[Het is raar] alleen als er alcohol in het spel is!" Toen haar werd gevraagd of ze vanaf nu een "voorkeursbehandeling" van de baas zou krijgen, grapte ze: "Nou, ik hoop het - nee, ik maak een grapje. Ik ben er niet tegen. Ik zou op zijn minst een betere provisieverdeling moeten krijgen Ik probeer het. Ik heb het argument [tegen Jason] gemaakt en ik denk dat het gaat gebeuren."

Stause verduidelijkte ook dat hun relatie geen publiciteitsstunt was. "We zouden het veel beter hebben gedaan om de pers [voor ons] te laten werken", vertelde ze aan Cohen. "En [we] zouden de breuk niet bederven voordat de show uitkwam." Rond dezelfde tijd vertelde Mary Fitzgerald, hun tegenspeler en de ex van Oppenheim, aan Us Weekly dat Stause en de makelaar nog steeds van elkaar houden. "Ze zijn nog steeds echt goede vrienden", zei ze. "En ik denk dat ze dat zouden wensen zou zijn gelukt omdat ze allebei heel veel van elkaar houden, maar ze willen gewoon verschillende dingen wat betreft een gezinsleven."

Aanbevolen: