8 Redenen waarom Lily Mo Sheen en Kate Beckinsale de echte Gilmore Girls zijn

Inhoudsopgave:

8 Redenen waarom Lily Mo Sheen en Kate Beckinsale de echte Gilmore Girls zijn
8 Redenen waarom Lily Mo Sheen en Kate Beckinsale de echte Gilmore Girls zijn
Anonim

Wanneer een moeder en dochter super close zijn, is het moeilijk om niet te zeggen dat ze een IRL-versie van de Gilmore Girls zijn. Hoewel de relatie tussen Rory en Lorelai soms verwarrend is, houden veel fans nog steeds van het plezier dat ze samen hebben. Van alle beroemde moeders en dochters die vergeleken kunnen worden met deze geliefde fictieve personages, denken fans dat Kate Beckinsale en haar kind een band hebben die erg lijkt op die van Lorelai en Rory.

Fans die graag meer willen weten over de dochter van Kate Beckinsale, Lily Mo Sheen, moeten weten dat ze een actrice is die speelde in Click and Everybody's Fine. Maar bovenal zijn mensen nieuwsgierig naar hoe goed de twee met elkaar kunnen opschieten, omdat iedereen zou willen dat ze zo'n band met hun ouder hadden. Blijf lezen om erachter te komen waarom Lily Mo Sheen en Kate Beckinsale zo close zijn dat ze zich net Gilmore Girls voelen.

8 Kate Beckinsale en Lily Mo Sheen hebben veel gemeen

Seizoen 7 van Gilmore Girls was niet erg goed, maar er zijn nog steeds redenen om van Lorelai en Rory te houden. En net zoals Lorelai en Rory soms dezelfde persoon lijken, slechts een paar decennia uit elkaar, omdat ze allebei grappige mensen zijn die grote koffiefans zijn, hebben Kate Beckinsale en Lily Mo Sheen gemeen in hun optreden.

Kate deelde dat ze wil dat Lily "onafhankelijk" is en volgens People zei Kate: "Ik bel haar niet op en zeg: 'Nu heb ik een parel van wijsheid, maak je klaar! ' Het is heel belangrijk voor me geweest om in dat opzicht heel onafhankelijk te zijn."

7 Kate en Lily vieren samen verjaardagen

Kate en Lily konden elkaar niet zien door de COVID-19 pandemie. Volgens USA Today kwamen ze samen in New York City voor Kate's 48e verjaardag in juli 2021.

Dit doet fans zeker denken aan Lorelai en Rory die verjaardagen altijd samen vieren. Rory kreeg een enorme pizza voor Lorelai's verjaardag en Lorelai gaf een leuk feest voor Rory voor haar 16e verjaardag, zodat hun favoriete mensen uit Stars Hollow er ook waren.

6 Kate en Lily zijn super grappig

Er is nog iets dat Kate Beckinsale en Lily Mo Sheen delen met Rory en Lorelai Gilmore: een geweldig gevoel voor humor.

Volgens Us Weekly deelde Kate met Entertainment Tonight dat zij en Lily de neiging hebben om dezelfde dingen grappig te vinden, en het klinkt alsof dit een groot deel van hun relatie is. Kate legde uit: "We hebben een soortgelijk gevoel voor humor, en ik merk dat humor ontzettend veel dingen kan redden en veel dingen kan helpen."

5 Kate is niet meer getrouwd met Lily's vader

Kate Beckinsale beviel in januari 1999 van Lily Mo Sheen en volgens The Daily Mail begonnen Kate en Michael Sheen elkaar voor het eerst te zien in 1995. Ze gingen uit elkaar in 2002.

Net zoals Lorelai en Rory's vader Christopher Hayden co-ouderschap moesten uitzoeken, hebben Kate en Michael Lily ook opgevoed terwijl ze geen relatie meer hadden. Volgens Metro.co.uk zei Kate: "Het is zo normaal voor ons. We zijn eeuwen geleden uit elkaar gegaan. We zijn niet veel langer samen dan we ooit samen waren."

4 Lily is enig kind

Het is interessant om op te merken dat net als Rory en Lorelai Gilmore beide enige kinderen zijn, net als Lily Mo Sheen en Kate Beckinsale.

In een interview met The Daily Mail legde Kate uit hoe dat is: "Ik ben het enige kind van mijn moeder en Lily is mijn enige kind, en dat is een zeer intense relatie. Ik lijk veel op mijn moeder en Lily lijkt veel op mij, en in die omstandigheden is het belangrijk dat het kind haar eigen persoonlijkheid en haar eigen leven kan hebben."

3 Kate en Lorelai verdedigen allebei hun dochters

Als Rory het moeilijk heeft, staat Lorelai altijd klaar om haar te verdedigen. Toen Rory en Dean laat in de aflevering "Rory's Dance" van seizoen 1 wegbleven, werd Emily echt boos en Lorelai zei dat Rory een geweldig persoon is die in orde zou zijn.

Kate Beckinsale verdedigt Lily soms ook. Volgens Us Weekly, toen iemand zei dat Kate bij Lily thuis moest zijn, zei Kate: "Wat verbazingwekkend is, is dat het niet langer de 18e eeuw is, dus nu mijn enige kind volwassen is, hoef ik niet thuis te blijven (terwijl ze is uit met haar eigen vrienden) pianoforte spelen, consumptie krijgen of proberen haar een huwelijk te verzekeren. Maar bedankt voor de leuke knaller uit het verleden. Oh en ik kan nu ook stemmen! YAY."

2 Kate wil dat Lily denkt dat ze cool is

In een interview op Good Morning America deelde Kate meer over haar relatie met Lily en zei ze dat ze echt wil dat Lily denkt dat ze cool is. De actrice legde uit: "Ik was laatst in een talkshow en ze zeiden:" Hé, wat vind je ervan om Hamilton te rappen? Ik had zoiets van: 'Nou, ze praat nooit meer met me. Dat zou voorbij zijn.' Ik probeer mezelf zo goed mogelijk te gedragen. Ik zou in de problemen komen.'

Dit klinkt zeker veel als Lorelai Gilmore, die er trots op is Rory's coole moeder te zijn die meestal helemaal geen moeder lijkt.

1 Kate en Lorelai werden allebei nostalgisch op de 16e verjaardag van hun dochter

Een van de beste Gilmore Girls-scènes is toen Lorelai Rory op de avond van haar 16e verjaardag wakker maakte en het verhaal van haar geboorte vertelde.

Kate Beckinsale werd ook nostalgisch op Lily Mo Sheen's 16e verjaardag en plaatste een lieve foto op haar Instagram-account van de dag dat Lily in 1999 werd geboren.

Aanbevolen: