Jersey Shore Family Vacation: 5 redenen waarom we het eens zijn met de meisjes (& 5 redenen waarom Angelina gelijk had)

Inhoudsopgave:

Jersey Shore Family Vacation: 5 redenen waarom we het eens zijn met de meisjes (& 5 redenen waarom Angelina gelijk had)
Jersey Shore Family Vacation: 5 redenen waarom we het eens zijn met de meisjes (& 5 redenen waarom Angelina gelijk had)
Anonim

Het derde seizoen van Jersey Shore: Family Vacation, waarin de cast uit de originele serie Jersey Shore wordt herenigd, eindigde half juni met een knaller. De setting was Angelina's bruiloft, en hoewel alle vrienden er waren, de meisjes zelfs op het huwelijksfeest, verliep het niet bepaald soepel. De meisjes hielden wat ze dachten dat een grappige toespraak was in de geest van het soort vriendschap dat ze hadden, waarbij de meisjes elkaar vaak uitlachten.

Behalve dat ze te ver gingen met enkele ongepaste en gemene grappen, waaronder grappen over Staten Island, waar overigens de meeste vrienden en familie die aanwezig waren vandaan kwamen (ken je publiek, dames!). De meisjes zwoeren op en neer dat de toespraak bedoeld was als een braadstuk, allemaal voor de lol, en ze bedoelden geen gebrek aan respect. Maar Angelina vertrok gefrustreerd, verliet haar eigen bruiloft voor een goed uur voordat ze terugkeerde en weigerde de rest van de nacht met hen te praten. Dus wie had gelijk?

10 Angelina: Het was haar trouwdag

Afbeelding
Afbeelding

Of Angelina nu graag drama opwekt of niet, het komt erop neer dat dit haar bruiloft was. Dus als ze de meisjes had gevraagd om op de grond te kruipen en te blaffen als honden, hadden ze dat graag gedaan als het haar gelukkig zou maken (hoewel we eerlijk gezegd elk respect voor Angelina zouden hebben verloren als ze iemand zou vragen om dat te doen !).

Als er ooit enige vraag was of ze de toespraak misschien leuk zou vinden of niet, is dat een teken om het op te schorten, in plaats daarvan een korte en lieve toespraak op de bruiloft te houden en haar een privétoespraak te geven die helemaal leuk is.

9 The Girls: Angelina vertelde Jenni dat ze wilde dat speeches leuk zouden zijn

Afbeelding
Afbeelding

In een clip die keer op keer werd getoond, zag je Angelina Jenni vertellen dat ze vermoedde dat haar aanstaande zwager een aantal twijfelachtige dingen zou gaan zeggen in zijn toespraak. Toen Jenny haar vertelde dat ze hem ermee moest confronteren, zei ze dat ze het goed vond en een "kom maar op"-houding had.

Dit gaf Jenni het vertrouwen om door te gaan met hun toespraak/gebraad, aangezien het leek alsof Angelina voor alles openstond. Ze kan het niet van twee kanten hebben.

8 Angelina: Chris heeft misschien last gehad

Afbeelding
Afbeelding

Angelina beweert dat de reden dat ze van 0-100 ging in termen van haar woede over de toespraak, was dat ze geloofde dat Chris niet gelukkig was. Ze keek hem aan en beweerde hem heel goed te kennen en zei dat ze kon zien dat hij gewond was en dat maakte haar van streek.

Hoewel dit misschien helemaal het tegenovergestelde lijkt van wat ze normaal zou doen (wat waarschijnlijk zoiets is als Chris speels een klap geven en hem vertellen dat hij niet zo dom moet zijn), als ze voelde dat haar nu-man zich ongemakkelijk voelde, had ze alle recht om erover te praten.

7 The Girls: Chris' broer zei het ergste

Afbeelding
Afbeelding

Ik bedoel, de broer van Chris bracht de zeer ranzige en grove tatoeages ter sprake die ze hadden die te maken hadden met iets ronduit walgelijks en persoonlijks waar Angelina het over had in de show. Zonder in details te treden, heeft het te maken met menstruatiecycli en ontlasting.

Waarom was zijn toespraak oké om 'erheen te gaan', maar die van hen niet? Er zijn argumenten geweest dat de broer van Chris echte familie was en dat ze een andere relatie hadden. Maar had Angelina vermoedelijk niet dezelfde soort relatie met de meisjes als Chris met zijn broer? Het lijkt seksistisch om te zeggen dat het oké was voor zijn broer om dingen te zeggen, maar niet voor de meisjes. Als ze allemaal op het huwelijksfeest waren, betekent dit dat ze allemaal dicht genoeg bij haar waren om te zeggen wat ze wilden en zich er niet ongemakkelijk bij voelden.

6 Angelina: Het was respectloos naar haar familie

Afbeelding
Afbeelding

Het is één ding om Angelina niet te respecteren door haar een "vuile kleine hamster" of de "Staten Island-dump" te noemen. En zelfs één ding om dat te doen in het bijzijn van Chris als de groep samen op pad is en alleen maar grappen maakt.

Maar dat soort dingen zeggen, niet alleen in het bijzijn van Angelina's familie, inclusief haar moeder en grootmoeder, maar ook in het bijzijn van Chris' familie wanneer ze de groep ook niet echt kennen, is ongepast.

5 The Girls: Angelina leek aanvankelijk niet van streek

Afbeelding
Afbeelding

De camera was volledig op Angelina gericht terwijl elk woord werd gesproken en ze lachte en vond het de hele weg grappig, net zoals ze normaal zou doen. Ze praat tenslotte de hele tijd een groot spel over dat het haar niets kan schelen wat mensen zeggen en dat ze zich niet schaamt.

Maar ineens besloot ze dat ze van streek was en vroeg ze zelfs aan Chris of ze een stank moesten opheffen. Het leek bijna alsof ze genoot van het excuus om expres drama aan te wakkeren om de kijkcijfers te helpen. Ze had gemakkelijk verder kunnen gaan, zoals Chris suggereerde, en de meisjes er een andere dag mee confronteren.

4 Angelina: Ze heeft nog steeds gevoelens

Afbeelding
Afbeelding

Angelina is misschien spijkerhard, zoals ze heeft laten zien op zowel deze als haar korte periode in de originele show. Ze kan beledigingen uitdelen, maar ze ook accepteren. Maar dat betekent niet dat ze geen mens is en gevoelens heeft. Het kan één ding zijn om keer op keer zulke beledigingen te horen terwijl je aan het drinken bent met je vrienden.

Maar na een tijdje kan het oud worden en echt pijn gaan doen. En vooral op een bruiloft, wanneer de emoties hoog oplopen, is het niet de plaats om iemand te beledigen die net een belangrijke beslissing over zijn leven heeft genomen.

3 The Girls: Er was duidelijk geen kwaadaardige bedoeling

Afbeelding
Afbeelding

Het was duidelijk dat de meisjes echt medelijden hadden met wat ze hadden gedaan, maar ook in de war waren over waarom Angelina van streek zou zijn. Ze geloofden echt dat ze zou hebben gelachen en ze hadden geen kwade bedoelingen met hun woorden.

Het was niets dat ze nog niet eerder tegen haar hadden gezegd en het was helemaal in lijn met hun relatie met Angelina. Ze blies dingen buiten alle proporties en het was niet eerlijk tegenover de meisjes die echt om haar gaven (en misschien nog steeds!).

2 Angelina: The Girls weten dat ze van drama houdt

Afbeelding
Afbeelding

De meisjes hadden beter moeten weten. Hoewel ze nu allemaal volwassen zijn, weten ze dat Angelina van drama houdt, net als het netwerk. En er was geen manier waarop het seizoen zou eindigen met een zoete huwelijksaflevering. Dat gebeurde vorig seizoen al met de bruiloft van Mike.

Er zou wat drama komen, dus ze hadden de twijfelachtige toespraak moeten vermijden om er zeker van te zijn dat welk drama ook begon, het niet van hen kwam.

1 The Girls: Angelina gedijt op conflict

Afbeelding
Afbeelding

Omgekeerd, alleen omdat Angelina gedijt op conflicten, betekent niet dat de meisjes zichzelf moeten censureren. Hoewel Angelina allesbehalve kwetsbaar is, doet ze graag alsof ze is en gebruikt ze elk excuus om problemen met anderen te krijgen.

Als Angelina volwassener was geweest, zou ze het drama hebben genegeerd toen Chris in orde leek, had genoten van haar bruiloft en later op de avond of, beter nog, een andere dag stilletjes haar gevoelens over de toespraken had geuit. In plaats daarvan leek het alsof ze gevoelens overdreef voor de doeleinden van de show en om de netwerkmanagers te plezieren om dat broodnodige drama te bieden waarop de show gedijt.

Aanbevolen: