RHONY: 5 redenen waarom Dorinda de beste huisvrouw is (& 5 redenen waarom ze ontslagen moet worden)

Inhoudsopgave:

RHONY: 5 redenen waarom Dorinda de beste huisvrouw is (& 5 redenen waarom ze ontslagen moet worden)
RHONY: 5 redenen waarom Dorinda de beste huisvrouw is (& 5 redenen waarom ze ontslagen moet worden)
Anonim

Dorinda Medley voegde zich in seizoen zeven bij de cast van The Real Housewives of New York en is sindsdien meegegaan. In de afgelopen vijf jaar hebben fans Dorinda door veel ups en downs zien gaan in het persoonlijke leven en met haar vrienden. Maar ondanks alles heeft ze nooit iets voor de camera's verborgen.

Nu seizoen 12 binnenkort afloopt, vragen fans zich af wie Andy terug zal hebben voor seizoen 13 van RONY. Tinsley is misschien uit eigen beweging vertrokken, maar wie is de volgende die de bijl krijgt? Hoeveel fans ook van Dorinda houden, elke huisvrouw is vervangbaar. Om vijf redenen te zien waarom fans dol zijn op Dorinda (en vijf redenen waarom het haar tijd is om te gaan), scroll hieronder!

10 We houden van haar: ze is eerlijk

Afbeelding
Afbeelding

Een van de beste aspecten van Dorinda is hoe transparant ze is. Ze is zo loyaal en eerlijk als ze komen.

Het maakt niet uit of ze de meisjes al jaren kent voor de show of dat ze ze net heeft ontmoet, ze zal haar mening geven, wat er ook gebeurt; en dat moet bewonderd worden. Natuurlijk, haar waarheid is een beetje hard na een paar martini's, maar dat is onze Dorinda!

9 Ontsla haar: ze is neerwaartse spiraal

Afbeelding
Afbeelding

Dorinda was zo sterk in haar eerdere seizoenen, maar het lijkt erop dat haar sterke cover ten einde loopt. Nu ze in seizoen 12 uit elkaar is gegaan van John, wordt ze eindelijk geconfronteerd met het feit dat ze single is.

Het werd erger voor Dorinda toen haar huis in Berkshire onder water kwam te staan, waardoor ze de spullen van haar overleden echtgenoot moest doorzoeken. Het doornemen van zijn kleren en herinneringen heeft duidelijk iets losgemaakt voor Dorinda, omdat ze tegenwoordig erg emotioneel en boos is.

8 We houden van haar: we hebben de Bezerkshires nodig

Afbeelding
Afbeelding

Enkele van de beste RHONY-momenten waren bij Dorinda's huis in de Berkshires. Het is waar Dorinda 'het leuk maakte', het is de plek waar Sonja in paniek raakte over de 'Morgan-brieven', het is waar Bethenny en LuAnn er keer op keer achteraan gingen…

Als Dorinda wist wat goed voor haar was, zou ze het Berkshire-huis gemakkelijk in een RHONY-museum of Airbnb kunnen veranderen. Het is een iconische plek van onroerend goed voor Bravo-fans.

7 Vuur haar af: ze slaat onder de riem

Afbeelding
Afbeelding

Hoe eerlijk Dorinda ook is, ze heeft geen stopknop. Soms doet de waarheid pijn en maakt het Dorinda niet uit wie het niet aankan. Haar opmerkingen komen soms over als pesterijen en ze slaat onder de gordel.

Een goed voorbeeld hiervan is toen Dorinda een grap maakte over Tinsley die haar eieren bevroor door haar een kalkoenbutter aan te bieden. De wrede "grap" was alleen grappig voor Dorinda. Het bevriezen van de eieren van een vrouw kan veel van een persoon vragen en om Tinsley uit elkaar te halen omdat hij een gezin wilde stichten, was een kleine klap.

6 We houden van haar: wat heeft haar liefdesleven voor haar in petto?

Afbeelding
Afbeelding

Zoals alle RHONY-fa's weten, was Dorinda zes jaar getrouwd met Richard totdat hij stierf. Hem verliezen was verwoestend voor Dorinda, maar zodra ze de liefde van haar leven verloor, vond ze John's schouder om op uit te huilen.

Dorinda en John hadden zeven jaar een relatie voordat ze ermee ophielden. Toen Dorinda geconfronteerd werd met het verlies van Richard, verbrak ze het met John (wat maar goed ook was). Nu Dorinda single is en gelukkig alleen is, willen fans graag zien hoe haar toekomstige liefdesleven eruitziet.

5 Ontsla haar: het is tijd voor meer jeugd

Afbeelding
Afbeelding

Dorinda en LuAnn zijn 55 jaar, Ramona is 63, Sonja is 56 en Leah is 37 jaar. Het is geen wonder dat de vrouwen Leah met Bambi-ogen aanstaren; het leeftijdsverschil is groot genoeg om serieuze verschillen in levensstijl aan te tonen. Aangezien de meeste vrouwen respectievelijk 55 jaar en ouder zijn, is het misschien tijd voor wat nieuw, jonger bloed.

Leah toevoegen aan de groep was precies wat RHONY nodig had. En als je ziet hoe succesvol seizoen 12 is geweest voor de franchise, zou het niet verwonderlijk zijn als ze iemand zouden ontslaan voor een jongere huisvrouw.

4 We houden van haar: zij is de perfecte balans tussen Ramona en LuAnn

Afbeelding
Afbeelding

Hoe boos Dorinda ook lijkt te zijn, ze is echt de buffer onder de dames. Ramona, LuAnn, Sonja en Leah hebben allemaal een meid als Dorinda nodig in hun hoekje.

Om te beginnen heeft ze heel goede connecties, ze is welgesteld en ze is veel beter om als vriend te hebben dan als vijand. Zo wild en uit de hand als Sonja en Ramona zijn, Dorinda is een goede derde partij om te hebben.

3 Ontsla haar: ze is zich niet bewust van haar acties

Afbeelding
Afbeelding

Het interessante aan Dorinda is dat ze sorry zegt als ze zich verontschuldigt, maar dat ze zich niet bewust is van haar daden of de woorden die ze zegt. Ze is geschokt dat mensen boos worden over de waarheid die ze vertelt en ze is verschrikkelijk in het lezen van de kamer.

Herinner je je op LuAnn's Halloween-feest in seizoen 12 wanneer Dorinda een toespraak houdt voor de hele kamer en Ramona in de schaduw stelt voor iedereen? Ze weet niet hoe dat Ramona van streek zou maken. Hetzelfde kan gezegd worden van de opmerkingen die ze maakte tegenover Tinsley. Het maakt haar niet uit of ze iemand pijn doet, zolang ze maar horen wat ze te zeggen heeft.

2 We houden van haar: ze is heel open en eerlijk over de verliezen in haar leven

Afbeelding
Afbeelding

Op reality-tv zijn de vrouwen niet altijd eerlijk over hun verleden. Ze liegen misschien over hun vroegere daden of doen alsof ze zich niets herinneren, maar Dorinda is meestal een open boek.

We kwamen er al vroeg achter dat Dorinda een vreselijk verlies had meegemaakt en dat ze er nog niet overheen was. Beetje bij beetje begon ze meer te vertellen over hoe ze zich voelde en hoe het haar geluk beïnvloedde. Dat kostte Dorinda veel kracht en moed om dat te doen. Vooral op camera.

1 Ontsla haar: vroeger was ze vol wijsheid, nu is ze slordig

Afbeelding
Afbeelding

Toen Dorinda voor het eerst bij The Real Housewives of New York kwam, was ze een geweldige bondgenoot. Ze was vol wijsheid, passie, connecties - ze was de feeënmoeder waar iedereen naar verlangde. Maar naarmate de tijd verstreek, werd Dorinda slordig.

Ze begon meer te drinken, wees met haar vingers en gedroeg zich als het slachtoffer. Het is allemaal erg zorgwekkend voor fans. Het is misschien geen slechte zaak om Dorinda een seizoen of twee te laten vertrekken om hulp te krijgen voordat ze terugkomt als een nieuwe en verbeterde huisvrouw.

Aanbevolen: