5 redenen waarom Ricky en Nini perfect voor elkaar zijn (& 5 redenen waarom ze dat niet zijn)

Inhoudsopgave:

5 redenen waarom Ricky en Nini perfect voor elkaar zijn (& 5 redenen waarom ze dat niet zijn)
5 redenen waarom Ricky en Nini perfect voor elkaar zijn (& 5 redenen waarom ze dat niet zijn)
Anonim

Ricky Bowen en Nini Salazar-Roberts zijn de twee hoofdpersonen in High School Musical: The Musical: The Series, een spin-off van de DCOM, High School Musical. In seizoen één wordt onthuld dat toen ze jonger waren, Ricky Nina niet kon uitspreken, dus noemde hij haar Nini en bleef de bijnaam hangen. Nini dacht dat Richard klonk als de naam van een oude man, dus noemde ze hem Ricky.

GERELATEERD:

Ze begonnen te daten in hun tweede jaar, maar gingen toen uit elkaar in de zomer van 2019 toen Nini haar liefde voor Ricky beleed. Hij voelde niet hetzelfde, dus toen ze terug naar school kwamen, volgde een drama. Rini's relatie is ingewikkeld, maar uiteindelijk zijn ze uiteindelijk samen beland. Lees verder om vijf redenen te ontdekken waarom ze perfect voor elkaar zijn en vijf waarom ze dat niet zijn.

10 Niet perfect: Ricky kon 'ik hou van jou' niet zeggen

hsmtmts ricky en nini
hsmtmts ricky en nini

Nini en Ricky gingen al een jaar uit en Nini maakte een groots gebaar van liefde. Ze schreef een lied voor hem en plaatste het op internet, waarin ze haar liefde voor hem betuigde.

Ricky kreeg echter koude voeten en stelde voor om een pauze te nemen als ze naar het theaterkamp ging. Zelfs toen ze terug naar school kwamen en ze elkaar weer persoonlijk ontmoetten, kon Ricky pas later in de serie 'ik hou van je' zeggen. Hij drukte zijn gevoelens uit door middel van een lied, maar kon de woorden nog steeds niet tegen haar zeggen.

9 Perfect: Ricky vocht om haar terug te krijgen

Afbeelding
Afbeelding

Ze was met E. J. toen ze weer naar school gingen, maar dat weerhield Ricky er niet van om auditie te doen voor het toneelstuk, zodat hij meer tijd met haar kon doorbrengen, ook al had hij nog nooit zoiets gedaan.

Uiteindelijk wogen zijn gevoelens zwaarder dan zijn angst, en toen ze hem door een moeilijke tijd hielp en hem overtuigde om het stuk opnieuw te doen, vertelde ze haar dat hij van haar hield.

8 Niet perfect: ze houden van andere mensen, een beetje

Afbeelding
Afbeelding

Als Nini in de herfst weer naar school komt, heeft ze een relatie met EJ Caswell, de populaire senior die ze in een kamp heeft ontmoet. In het begin lijkt ze gelukkig, maar als Nini erachter komt dat EJ haar telefoon heeft meegenomen om haar te bespioneren, wordt het een rommeltje.

Halverwege het seizoen beginnen kijkers de chemie tussen Ricky en Gina op te warmen, vooral na de thuiskomstdans. Diep van binnen willen ze nog steeds gewoon bij elkaar zijn.

7 Perfect: ze liet hem bij haar thuis blijven nadat hij een zware dag had gehad

Afbeelding
Afbeelding

Ricky's ouders besloten uit elkaar te gaan en zijn moeder kwam terug vlak voordat hij op het punt stond naar de repetitie te gaan. Na de repetitie probeerde Ricky in het huis van zijn beste vriend te blijven, maar tussen het slapen op de vloer, Big Red's C-Pap Machine en de geluiden van het regenwoud, kon Ricky niet slapen, dus begaf hij zich naar Nini's huis.

GERELATEERD:

Haar moeder liet hem binnen en sliep op de bank. Ondanks dat ze niet meer samen waren, ging ze zitten en praatte met hem omdat ze nog steeds vrienden zijn.

6 Niet perfect: Ricky smacht nog steeds naar haar, ook al had ze een andere relatie

hsmtmts ricky en nini
hsmtmts ricky en nini

Ondanks dat Nini een relatie had met EJ, probeerde Ricky nog steeds kruipend om haar terug te winnen en EJ jaloers te maken. Ricky deed bijvoorbeeld alleen auditie voor de musical, zodat hij dicht bij Nini kon zijn, ondanks dat hij geen achtergrond in muziektheater had.

GERELATEERD:

Toen hij auditie deed, zong Ricky het nummer "I Think, I Kinda, Ya Know", waarin Nini haar liefde voor hem beleed in het bijzijn van al hun vrienden. Hij liet haar ook een voicemail achter, die EJ hoorde omdat hij Nini's telefoon had gestolen.

5 Perfect: Ricky verliet Nini's huis toen ze zich ongemakkelijk voelde

hsmtmts
hsmtmts

Hoewel hij nergens heen kon, besloot Ricky Nini's huis te verlaten nadat ze elkaar bijna hadden gekust. Hij wist dat ze allebei een hele slechte dag hadden en dat een kus de zaken nog ingewikkelder zou maken, vooral nadat ze hadden afgesproken om gewoon vrienden te blijven.

Ricky wist dat Nini zich ongemakkelijk voelde toen hij daar bleef, dus toen ze een ander kussen voor hem ging halen, vertrok hij op zijn skateboard en ging uiteindelijk terug naar huis, ook al was dat de laatste plek waar hij wilde zijn.

4 Niet perfect: ze zijn te jong

hsmtmts ricky en nini
hsmtmts ricky en nini

Liefde is niet perfect, vooral jonge liefde niet. Als ze elkaars eerste liefde waren, moeten ze misschien uitstappen en ervaring opdoen met het daten van andere mensen. Bovendien hebben middelbare scholieren genoeg op hun bordje, behalve dat ze zich zorgen maken over relatieproblemen.

Mensen denken dat jonge liefde makkelijk is, maar dat is niet zo. Ze zijn nog steeds op zoek naar zichzelf, samen met de zorg voor elkaar. Hun vrienden zijn er echter om hen door dit alles heen te steunen.

3 Perfect: ze kennen elkaar al sinds de kleuterschool

hsmtmts ricky en nini
hsmtmts ricky en nini

Herinner je je de kleuterschool waar je een nieuw kind zou ontmoeten en 10 seconden later speel je alsof je beste vrienden zijn omdat je niets anders dan jezelf hoefde te zijn?

GERELATEERD:

Zo is de relatie tussen Ricky en Nini. Ze ontmoetten elkaar op de kleuterschool en werden snel vrienden. Ze weten bijna alles van elkaar en zijn voorbestemd om bij elkaar te zijn.

2 Niet perfect: ze maken veel ruzie

hsmtmts ricky en nini
hsmtmts ricky en nini

Omdat ze uit elkaar zijn en omdat ze elkaar te goed kennen, maken Nini en Ricky constant ruzie. Tussen Ricky die probeert binnen te vallen en haar terug te winnen en hun gevoelens die er nog steeds voor elkaar zijn, vecht Rini veel.

Ze weten niet wat ze willen en Nini heeft niet het gevoel dat ze weer bij elkaar moeten komen als Ricky zijn gevoelens voor haar niet goed kan uiten. Maar uiteindelijk doet hij het wel en er wordt gesuggereerd dat ze weer bij elkaar zijn.

1 Perfect: Nini steunt Ricky wanneer zijn moeder opduikt met haar vriendje

Afbeelding
Afbeelding

Op de openingsavond verschijnt Ricky's moeder met haar nieuwe vriendje en Ricky ziet ze in de menigte. Hij raakt in paniek en verlaat de show, waardoor EJ in de beginscènes voor hem doorgaat.

Nini praat met Ricky en ha alt hem over om terug te komen. Ze zegt tegen hem dat hij naar haar moet kijken als ze op het podium staan en niemand anders. Diep van binnen geven ze allebei nog steeds echt om elkaar. Ondanks dat de show een paar glitches had, waren hun rollen perfect en was de chemie geweldig.

Aanbevolen: