90 dagen verloofde: 5 redenen waarom David en Annie het beste stel zijn (& 5 redenen waarom ze dat niet zijn)

Inhoudsopgave:

90 dagen verloofde: 5 redenen waarom David en Annie het beste stel zijn (& 5 redenen waarom ze dat niet zijn)
90 dagen verloofde: 5 redenen waarom David en Annie het beste stel zijn (& 5 redenen waarom ze dat niet zijn)
Anonim

Weinig koppels in 90 dagen verloofde ondergaan zo'n grimmige transformatie van "alsjeblieft niet trouwen" naar "relatiedoelen" in de kwestie van een seizoen of twee. Beginnend met eindeloze financiële problemen, geen plek om te wonen en Davids alcoholproblemen, hadden David en Annie een moeilijke start.

Gedurende Happily Ever After en Pillow Talk zijn ze gemakkelijk een van de meest gezonde en solide koppels in de serie geworden. Laten we eens kijken naar 5 redenen waarom David en Annie absoluut de beste zijn, en 5 redenen waarom hun relatie onderweg meer dan een paar hobbels had.

10 Dat zijn ze: ze waren in staat om hun relatie persoonlijk op te bouwen

Afbeelding
Afbeelding

In tegenstelling tot veel stellen in de show, woonden ze permanent in hetzelfde land toen ze elkaar ontmoetten. Hoewel David een Amerikaans staatsburger is, woonde hij in Thailand toen hij Annie Suwan ontmoette in een karaokebar. De vonk sloeg over en hij stelde haar slechts tien dagen nadat hij haar had ontmoet ten huwelijk.

Het duurde even voordat ze konden trouwen, en ze hadden nog steeds dezelfde juridische hoepels om door te springen om te worden goedgekeurd voor het K-1-visum. Samen in hetzelfde land wonen heeft ongetwijfeld geholpen om een sterkere basis voor hun relatie te leggen, dan wanneer ze maar een paar dagen op dezelfde plek hadden doorgebracht voordat ze 90 dagen gingen samenwonen.

9 Dat zijn ze niet: David was blut en financieel onverantwoordelijk

Afbeelding
Afbeelding

Er hing liefde in de lucht, maar toen David ze naar de Verenigde Staten verhuisde, was dat alles wat ze hadden. Ondanks dat hij een masterdiploma had, had hij geen baan en geen spaargeld. In plaats daarvan maakte hij grapjes over zijn vriend Chris en zijn vrouw Nikki, die David en Annie een huurvrije woning gaven.

Een ander financieel probleem was de kwestie van Annie's bruidsschat. Volgens haar cultuur moet er met de ouders over een bruidsschat worden onderhandeld voordat een huwelijk wordt toegestaan. David had slechts $ 1.500, dus stemden ze in met een "betalingsplan". Later kwamen ze overeen om gewoon te accepteren wat hij al had betaald, in plaats van dat hij het volledige bedrag betaalde.

8 Dat zijn ze: ze hebben een geweldige chemie

Afbeelding
Afbeelding

David was 48 jaar oud toen hij de 24-jarige Annie ontmoette, maar het leeftijdsverschil lijkt hun chemie niet te hebben beïnvloed! Annie is erg verantwoordelijk (soms zelfs meer dan David), en hun tijd op Pillow Talk bewijst hoe goed hun gevoel voor humor perfect bij elkaar past.

Behalve dat hun persoonlijkheden bij elkaar passen, bevestigt Annie voortdurend hoe aangetrokken ze tot David is. Ze vertelt hem bijna elke aflevering hoe knap hij voor haar is, en ze doet lieve, kleine dingen, zoals hem cadeaus of zijn favoriete snacks in bed brengen. David doet op zijn beurt hetzelfde en herinnert zich altijd om haar te bedanken en haar complimenten te geven.

7 Dat zijn ze niet: Davids familie en verleden

Afbeelding
Afbeelding

Davids verleden was een gevoelig onderwerp in de show. Toen hij Annie terugbracht naar de Verenigde Staten, had hij geen goede relatie met zijn kinderen. Hij verliet hen jaren geleden om naar Thailand te verhuizen, en vooral zijn dochter koesterde veel wrok en zei dat ze zich door hem in de steek gelaten voelde.

Ze was niet bang om hem te laten weten dat ze hun huwelijk niet goedkeurde, en ze waarschuwde Annie ervoor en vertelde hem dat hij in het verleden was vreemdgegaan. Dit veroorzaakte veel spanning tussen hen drieën, waardoor Annie zich erg ongemakkelijk en afgewezen voelde.

6 Dat zijn ze: ze hebben geleerd van hun fouten

Afbeelding
Afbeelding

David heeft in het verleden misschien serieuze problemen gehad met relaties, maar David en Annie zijn opgebloeid van ongemakkelijk om naar te kijken, naar ronduit schattig. Verandering kost tijd. David heeft zijn fouten geaccepteerd (en zoals iedereen werkt hij er waarschijnlijk nog steeds aan) en koos ervoor om van toen te leren met betrekking tot zijn nieuwe huwelijk.

Annie lijkt zich vanwege financiële problemen niet langer zorgen te maken over haar welzijn of hun toekomst, en als er zich problemen voordoen, communiceren ze eerlijk met elkaar. Annie heeft er met name geen probleem mee om te zeggen wat ze denkt, en dat is op zich al veelzeggend voor hoe comfortabel ze zich voelt bij haar man.

5 Dat zijn ze niet: ze hebben regelmatig te maken met dakloosheid

Afbeelding
Afbeelding

David heeft misschien een nieuw blad omgedraaid, maar tijdens hun 90 dagen waren er tijden dat Annie zich ellendig voelde en niet zeker was of deze relatie zou werken. Ze verliet haar hele leven in Thailand en mocht niet in de Verenigde Staten werken. Ondertussen had David geen geld en schuifelden ze van ondermaats huis naar ondermaats huis - waarvan er een paar gratis werden verstrekt door Chris.

Hun woonopties waren onder meer tijdelijk bij familieleden wonen, in een klein appartement boven een opslagbedrijf wonen zonder echte keuken of fornuis, en zelfs verhuizen naar een leegstaande brandweerkazerne. Gelukkig heeft David nu een baan als leraar aan een universiteit, en ze doen het veel beter.

4 Ze zijn: ze hebben goede "Boom-Boom"

Afbeelding
Afbeelding

Als er één ding gezegd kan worden over David en Annie, dan is het dat ze absoluut niet verlegen zijn. De twee hebben een gezond seksleven en praten vaak over het belang van een goede "boem-boem", of het nu over zichzelf gaat, of over andere koppels in de serie.

Ze treden niet in smerige details, maar de open en speelse manier waarop ze praten en plagen over seks tijdens Pillow Talk, benadrukt echt hun mate van comfort met elkaar. David grapte dat hoewel ze op dit moment niet van plan zijn om kinderen te krijgen, ze "vier of vijf keer per week" voor kinderen "oefenen".

3 Dat zijn ze niet: onenigheid over het krijgen van kinderen

Afbeelding
Afbeelding

Een twistpunt tussen hen tijdens hun 90 dagen, was dat Annie kinderen wilde hebben. David, die al vader was, had een vasectomie ondergaan en was er niet zeker van dat hij ooit meer kinderen zou kunnen krijgen, zelfs als de procedure werd omgekeerd. Dit maakte Annie van streek en veroorzaakte enige spanning in hun relatie.

Sinds seizoen 5 van 90 dagen verloofde leken de twee hun problemen met kinderen te hebben opgelost. Ze hebben allebei gezegd dat ze zich niet haasten met gezinsplannen, en in plaats daarvan genieten ze gewoon van elkaar en van hun doorlopende huwelijksreis.

2 Dat zijn ze: ze blijven elke dag aan hun relatie werken

Afbeelding
Afbeelding

Het huwelijk is zoveel meer dan de beslissing om 'ik doe' te zeggen. Het is een dagelijkse verplichting om altijd te proberen beter te zijn voor een partner. Annie beweert dat ze liefde vindt in alle kleine dingen die hij elke dag voor haar doet. "Voor mij ben ik heel gemakkelijk in de omgang, en als hij me 's ochtends een kop koffie geeft, word ik verliefd op hem."

David is ook openhartig geweest over hun huwelijk en het feit dat hij zich voorafgaand aan hun eerste seizoen op een slechte plek bevond. Er waren moeilijke tijden, maar het belangrijkste is dat ze allebei elke dag proberen hun huwelijk te verbeteren.

1 Dat zijn ze niet: Davids alcoholisme

Afbeelding
Afbeelding

De grootste hindernis in de relatie van het paar was Davids strijd met alcohol. Hoewel hij niet dacht dat hij een probleem had, veroorzaakte zijn drinken wel problemen met zijn vrienden, met hun voorlopige woonsituatie en met hun relatie. Dronken David was gemeen. Hij haalde uit, hij dronk toen ze hem vroeg dat niet te doen, en hij begon ruzie te maken met de familieleden van zijn vrienden.

Gelukkig zijn er dingen veranderd. Sindsdien blijkt dat Davids relatie met alcohol veel gezonder en onder controle is. Het stel is zelfs af en toe samen te zien drinken in Pillow Talk.

Aanbevolen: