50 Cent onthult dat hij heeft gelogen en zijn succes heeft vervalst voordat hij het groot maakte

Inhoudsopgave:

50 Cent onthult dat hij heeft gelogen en zijn succes heeft vervalst voordat hij het groot maakte
50 Cent onthult dat hij heeft gelogen en zijn succes heeft vervalst voordat hij het groot maakte
Anonim

Tijdens Instagram en Facebook's Creator week, schonk 50 Cent zijn wijsheid aan de opkomende artiesten die momenteel beroemd worden.

De wereld kent Curtis Jackson vandaag als enorm succesvol, maar hij geeft fans aan dat zijn reis naar succes veel gecompliceerder was dan voor artiesten die ernaar streven om het vandaag in de muziekindustrie te maken.

In feite gaf hij aan dat hij loog en het echt moest faken voordat hij het haalde en dat er soms extreme maatregelen bij kwamen kijken.

50 Cent had een zware klim

50 Cent Instagram en Facebook's Creator Week
50 Cent Instagram en Facebook's Creator Week

50 Cent onthulde dat hij niet beroemd werd, hij moest helemaal naar de top klimmen. Hij zei tegen jonge kunstenaars dat hij niet naar roem schoot op de manier waarop jong talent tegenwoordig lijkt te kunnen, en herinnerde hen eraan dat ze het geluk hebben zoveel kansen en hulpmiddelen binnen handbereik te hebben.

Toen hij zijn carrière opbouwde, vertrouwde 50 Cent uitsluitend op zijn eigen toewijding aan zijn talent. Hij bleef zijn passie volgen en creëerde een veelvoud aan singles die hij op een mixtape opnam… en hij bleef maar doorgaan.

Hij zegt dat een van de grootste redenen waarom Eminem hem bij zijn label wilde tekenen, het feit is dat hij zoveel nummers had om aan hem te presenteren, en er was zo'n breed scala aan voorbeeldnummers voor Eminem om daadwerkelijk te zijn in staat om het talent en de vaardigheden van 50 Cent te evalueren.

50 Cent gaf toe een hype voor zichzelf te genereren door de naam van een platenlabel op zijn promotiemateriaal te kopiëren om het te laten lijken alsof opnamestudio's hem steunden - dit alles in een poging om opgemerkt te worden en gerespecteerd te worden.

Hij creëerde zijn eigen momentum, deed mensen geloven dat hij gewild en gewenst was, en creëerde een wervelwind van interesse vanaf nul.

Advies voor nieuwe artiesten

Hoewel 50 Cent volhoudt dat zijn klim naar de top een solo-klim was totdat Eminem hem een boost gaf, adviseert hij deze aanpak niet als een verstandige voor de nieuwe artiesten van vandaag.

Creators die bekendheid zoeken, hebben nu sociale media binnen handbereik en 50 Cent moedigt hen aan om het te gebruiken. Hij stelt voor dat aspirant-artiesten hun samples blijven plaatsen en waar mogelijk deelnemen aan samenwerkingen.

Zelfs als ze niet worden betaald om samen te werken, zegt 50 Cent dat het simpele feit dat je verbonden bent met een ander publiek met een organische fan van een andere leeftijd of regionale demografie wonderen zal doen om een grotere fan te krijgen volgend.

Nog een klein beetje advies van 50 Cent, en artiesten zouden hier echt naar moeten luisteren. 50 Cent raadt artiesten aan zich niet in te laten met controversiële scherts op sociale media. Hij zegt dat het het beste is om jezelf uit het drama te houden en je gewoon op de muziek te concentreren.

Aanbevolen: