Marvel-fans gutsen over 'Shang-Chi' terwijl Simu Liu een fan-favoriete nieuwe wreker wordt

Inhoudsopgave:

Marvel-fans gutsen over 'Shang-Chi' terwijl Simu Liu een fan-favoriete nieuwe wreker wordt
Marvel-fans gutsen over 'Shang-Chi' terwijl Simu Liu een fan-favoriete nieuwe wreker wordt
Anonim

Simu Liu speelt de hoofdrol in Marvel's Shang-Chi, de eerste Aziatische superheldenfilm van de studio. De op vechtsporten gerichte actiefilm wordt gevierd met een overwegend Aziatische cast met Tony Leung Chiu-wai, Awkwafina, Fala Chen, Michelle Yeoh en Benedict Wong en andere ongelooflijke acteurs.

De film ging in première in Los Angeles op 17 augustus en kreeg lovende recensies van critici en fans, die hem prijzen omdat hij "experimenteel" is en in tegenstelling tot alles wat ze hebben gezien in de MCUvoor. Sommigen noemen Simu Liu al de volgende fan-favoriete Avenger, vanwege zijn superheld-charme en het hart dat hij aan het verhaal heeft gegeven.

Het is Shang-Chi's tijd om te schitteren

Marvel-fans voeren campagne voor meer diversiteit in de MCU, en Shang-Chi vertegenwoordigt eindelijk een held waarover alleen in de stripboeken wordt gelezen. Fans en critici hebben veel te zeggen over de film, en vooral Liu's vertolking van de superheld wordt geprezen.

@DrewTailored deelde: "Enkele van de allerbeste actie in de MCU.@SimuLiuis je nieuwe favoriete Avenger."

Acteur en criticus @WendyLeeSzany schreef: "Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings is FENOMENAAL. Raak gehyped. Elke vechtscène / actiescène is beter dan de vorige.@SimuLiu omarmt de rol van wonder superheld volledig. Verbazingwekkend beelden. Killer soundtrack. Dit wil je op het grote scherm zien."

@BrandonDavisBD gutste over Simu Liu en zijn optreden als een "legende". Hij deelde: "Hij nagelt de actiescènes, brengt het hart en heeft een geweldige timing met @awkwafina … Veel mensen staan op het punt een nieuwe favoriete Marvel-held te hebben."

@Colliderfrosty voegde eraan toe dat de acteur perfect in de film werd gecast. "shangchi is als geen enkele Marvel-film die je hebt gezien. Ik vind het geweldig dat het de deur opent naar een nieuwe wereld waar ik niet op kan wachten om er meer van te zien. @SimuLiu trapt letterlijk zoveel in de kont en hij is perfect gecast."

@therealsupes onthulde dat de film 2 postcredit-scènes bevatte, en "één daarvan zal je verbazen en je zo veel meer enthousiast maken voor de toekomst van de MCU."

Hij voegde er verder aan toe: "Het einde van deze film zal je ook verbazen!"

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings verschijnt op 3 september in de bioscoop.

Aanbevolen: