Vinden fans dat La La Anthony het verdient om beroemd te worden?

Inhoudsopgave:

Vinden fans dat La La Anthony het verdient om beroemd te worden?
Vinden fans dat La La Anthony het verdient om beroemd te worden?
Anonim

Gedurende het grootste deel van de entertainmentgeschiedenis hebben beroemdheden carrières gehad die een typisch verloop hebben gehad. Natuurlijk waren er enkele opmerkelijke uitzonderingen, waaronder alle muzikanten die besloten om acteren te proberen met gemengde resultaten. De overgrote meerderheid van beroemdheden was echter gemakkelijk te categoriseren. Nu de dingen in dat opzicht zijn veranderd, komt het steeds vaker voor dat sterren beroemd worden door het ene en al te lang het best bekend worden om iets anders.

Een perfect voorbeeld van een ster met een onvoorspelbaar carrièretraject, La La Anthony werd voor het eerst beroemd als radiopresentator die MTV VJ werd. Net als veel van haar voormalige leeftijdsgenoten, werd Anthony een voorbeeld van een MTV-presentator waar fans meer over wilden weten. Sindsdien is Anthony's carrière in veel verschillende richtingen gegaan, wat voor sommige waarnemers interessant was om naar te kijken. Het lijdt echter geen twijfel dat sommige mensen het gevoel hebben dat Anthony niet geschikt is voor sommige van de rollen die ze op zich heeft genomen. Met dat in gedachten is er een voor de hand liggende vraag die gesteld moet worden: vinden fans dat La La Anthony het verdient om beroemd te zijn?

La La Anthony heeft veel haters

Van buitenaf gezien, lijkt het erop dat veel sterren een praktisch perfect leven leiden. In werkelijkheid lijdt het echter geen twijfel dat bepaalde aspecten van beroemd zijn verre van geweldig zijn. Hoe sympathiek een bepaalde ster bijvoorbeeld ook lijkt te zijn, ze zullen ongetwijfeld een aantal gepassioneerde tegenstanders hebben. Erger nog, er zijn veel beroemdheden die mensen graag haten.

Helaas is La La Anthony een voorbeeld van een ster die mensen graag haten. Natuurlijk zijn de redenen daarvoor ter discussie, maar het lijkt waarschijnlijk dat sommige mensen Anthony niet serieus nemen vanwege hoe haar carrière begon. Als gevolg daarvan, toen Anthony haar carrière als acteur en zakenvrouw lanceerde, leken sommige mensen te denken dat ze haar baan niet verdiende.

In een ideale wereld zou La La Anthony in de wereld kunnen bestaan en werken zonder beïnvloed te worden door de mensen die haar haten. Helaas is dit echter geen ideale wereld en heeft ze in de loop der jaren commentaar geleverd op haar haters. In april 2021 onthulde Anthony bijvoorbeeld dat ze soms negatieve opmerkingen over haar las terwijl ze met een schrijver sprak voor OK! Tijdschrift.

"Ik ben een mens. Ik heb de neiging om de reacties niet te lezen, punt uit. Dat is zeker een truc die ik heb geleerd, maar als iemand je vertelt dat ze de gesprekken nooit lezen, zijn ze totaal niet eerlijk." "We zijn allemaal mensen en soms waag je je in de commentaarwereld, maar zodra het op een [slechte] plek begint te komen, is het zo van: 'Waarom moet ik dit doen?' Ik heb een geweldige dag, waarom wil ik dingen lezen die mijn dag kunnen verpesten van mensen waarvan ik niet eens weet wie ze zijn, ik weet niets van ze, ze beweren dat ze me kennen, het is gewoon niet eens de moeite waard. Het is het absoluut niet waard."

Een andere keer dat La La Anthony haar haters aansprak, was toen ze in december 2020 in The Breakfast Club verscheen. Tijdens dat radio-optreden reageerde Anthony op de haters die vinden dat ze een slechte acteur is die het niet verdiende om te schitteren in de show Powers van 2014 tot 2020.

“Mijn ding is dat ik het doe. Dus als ik het niet zou kunnen, waarom doe ik het dan? Als je het beter kunt, waarom krijg je dan niet de banen die ik krijg? Zo kijk ik er tegenaan. Ik heb er alles in gestopt. Ik ben niet op die manier begonnen, dus het is een andere reis voor mij geweest, maar dat betekent niet dat ik het niet kan. Mensen willen natuurlijk gewoon haten omdat je anders bent begonnen. 'Je bent geen echte acteur, je bent begonnen op de radio.' Oké, misschien ben ik er niet ingerold zoals jij, maar ik heb het werk erin gestopt en ik blijf het werk erin stoppen, dus dat stoort me niet.”

La La Anthony volhardt en bloeit

Het spreekt natuurlijk voor zich dat La La Anthony het liever zou hebben als er niet zoveel mensen waren die een hekel aan haar hebben en het gevoel hebben dat ze niet geschikt is voor haar werk. Maar uiteindelijk is het geen toeval dat Anthony is gekomen waar ze is. Anthony is tenslotte een oplichter die in een lange lijst van films en shows is verschenen, een ervaren televisiepresentator is en heeft gewerkt als film- en Broadway-producent.

Hoewel La La Anthony meer dan haar aantal haters heeft, lijdt het geen twijfel dat ook veel mensen van haar houden. Om dat te bewijzen, hoeft iedereen alleen maar te kijken naar het feit dat Anthony meer dan 12,5 miljoen volgers op Instagram heeft. Bovendien zegt het veel dat Anthony's acteerwerk in de 2018 TV Movie The New Edition Story haar een NAACP Image Award heeft opgeleverd.

Aanbevolen: