Fans vinden het jammer dat John Mayer weigert een Reddit AMA te doen

Inhoudsopgave:

Fans vinden het jammer dat John Mayer weigert een Reddit AMA te doen
Fans vinden het jammer dat John Mayer weigert een Reddit AMA te doen
Anonim

John Mayer heeft een enorme aanhang van fans, en hoewel hij in het verleden wat negatieve pers heeft gehad, weerhoudt dat zijn fans er niet van geobsedeerd te raken door hem (nou ja, en zijn muziek natuurlijk). Dus al jaren smeken fans John Mayer om een Reddit AMA te doen, waar ze hem al hun brandende vragen kunnen stellen.

Het probleem is dat John niet mee wil doen aan een AMA, ook al heeft hij in het verleden veel interviews gegeven en lijkt hij om zijn fans te geven. Dus waarom zal hij zijn die-hard fans niet verwennen met een AMA?

Fans denken dat John Mayer al op Reddit zit

Fans denken niet dat John te verwaand is om Reddit te bekijken. Sterker nog, ze denken dat hij al online is en de neiging heeft om in Reddits stilletjes over zichzelf op de loer te liggen. Natuurlijk, het is mogelijk dat elke beroemdheid dit zou kunnen doen. Maar het is zeer onwaarschijnlijk, vooral in het geval van beroemdheden die weten dat ze veel slechte pers krijgen.

En John heeft heel wat slechte pers gekregen over zijn relaties, in het bijzonder.

Hij wordt gehaat door Jessica Simpson-fans, Katy Perry-fans zijn niet blij met hem, en verschillende andere fangroepen hebben een hekel aan hem om met wie hij is uitgegaan en ook hoe het is afgelopen. Zou dat iets te maken kunnen hebben met waarom hij Reddit vermijdt?

Weet John Mayer beter dan een AMA te doen?

Eén theorie over John die weigert op Reddit te springen en vragen van fans te beantwoorden, ligt waarschijnlijk in het feit dat hij slim is als het gaat om de zakelijke kant van zijn muziek. Hij heeft ongetwijfeld zijn lesje geleerd over het bespreken van zijn privéleven, na de Jessica Simpson-saga, en hij neemt zijn werk zeer serieus.

Fans die hem in concert hebben gezien, zeggen dat hij "een geweldige artiest en een krachtige persoonlijkheid is." Maar ze zeggen ook dat hij "precies weet wat hij doet en precies hoe hij op het podium wil klinken." Het is logisch dat hij naast zijn geluid ook controle wil hebben over zijn imago.

Als je bedenkt hoe de meeste AMA's verlopen, is het mogelijk dat John zich realiseert dat het hem alleen maar zou openstellen om bespot te worden, of mogelijk dat de meerderheid van de commentatoren zou vragen naar zijn relaties of andere dingen die hij niet wil delen over.

Tenslotte komt niet elke celeb AMA goed uit, want het zijn meer dan alleen echte fans die komen opdagen met vragen. Maar er kunnen ook andere factoren in het spel zijn. Het is mogelijk dat John Mayer geen deel uitmaakt van de groep beroemdheden die op zo'n manier contact willen maken met fans.

Er is bewijs dat John om zijn fans geeft, vooral wanneer ze zijn concerten bijwonen, dus misschien is de eenvoudigste verklaring dat hij niet denkt dat hij een Reddit AMA nodig heeft om indruk te maken op fans of om contact met hen te maken.

Sommigen zeggen dat John het juiste idee heeft

Sommige commentatoren, hoewel ze toegeven dat ze graag een John Mayer AMA zouden willen hebben, zijn het erover eens dat de muzikant het uiteindelijk gewoon nooit zal doen. Ze wijzen erop dat hij niet 'de meest gunstige publieke perceptie' heeft en dat de meeste mensen die van zijn muziek houden een kwalificatie toevoegen nadat ze hebben gezegd hoe geweldig hij is.

De fan merkt bijvoorbeeld op: "Het lijkt meestal zo te zijn, 'hij is een geweldige gitarist, maar hij is zo'n [leeg]'."

Minder vriendelijke commentatoren suggereerden dat John waarschijnlijk de verkeerde dingen zou zeggen en "de PR-nachtmerrie die John Mayer ontketend heeft doen herleven". Het kan alle kanten op, toch? Andere fans denken dat een AMA een deel van de slechte pers kan helpen opruimen.

Het enige is dat ze hem moeten overtuigen om het eens te proberen, en dat is tot nu toe niet gelukt.

Waarom willen fans een John Mayer Reddit AMA?

Elke fan van een beroemdheid wil meer over hen weten, en dat is niets nieuws. Maar waarom zijn John Mayer-fans er zo op gebrand hem zover te krijgen dat hij instemt met een AMA? Hele discussies zijn gewijd aan het uitzoeken hoe je contact kunt opnemen met John en hem zover te krijgen dat hij akkoord gaat.

Fans raden aan om contact op te nemen met de fangroepen van John Mayer, contact op te nemen via sociale media, hem te spammen op Twitter en verschillende andere ideeën. Niets heeft echter tot nu toe gewerkt, en fans speculeren al jaren over hoe ze Mayer op Reddit kunnen krijgen.

Het punt is, ze willen zo graag weten over zijn muzikale inspiratie, hoe hij de gitaar zo goed leerde, welke albums zijn favoriet zijn (ook al hebben fans hun eigen favorieten), en wie hij denkt dat de grootste gitarist ooit is. Mensen kunnen het echter niet laten om Mayer in de maling te nemen; het AMA-verzoek van een fan omvatte de vraag wanneer hij zich realiseerde dat hij een ego-maniak was.

Wie weet of ze die antwoorden ooit zullen krijgen.

Aanbevolen: