Marvel-fans denken dat Anthony Mackie ontslagen kan worden

Inhoudsopgave:

Marvel-fans denken dat Anthony Mackie ontslagen kan worden
Marvel-fans denken dat Anthony Mackie ontslagen kan worden
Anonim

Hij was misschien een relatief onbekende voor het Marvel Cinematic Universe, maar tegenwoordig ha alt Anthony Mackie veel van zijn eigen krantenkoppen.

Zijn opkomst tot roem is goed gedocumenteerd, maar hij lijkt nu pas iets te leren over annulatiecultuur en hoe dit zijn carrière kan beïnvloeden.

Wat deed Anthony Mackie dat zo erg is?

Het korte antwoord is dat sommige fans in de war raakten na het lezen van een interview dat Mackie gaf. Daarin was Mackie het niet eens met de fans dat Sam Wilson Bucky Barnes zou moeten daten. Anthony merkte op dat hij ernaar streeft om "een gevoelige mannelijke figuur" te laten zien met authentieke vriendschap en emotioneel zijn zonder homo te zijn.

Hij legde uit dat ondanks het "schip" voor Bucky en Sam, "Sam en Steve een relatie hadden waarin ze elkaar bewonderden, waardeerden en liefhadden. Bucky en Sam hebben een relatie waarin ze leren hoe ze elkaar kunnen accepteren, waarderen en houden van elkaar. Je zou het een bromance noemen, maar het zijn letterlijk gewoon twee mannen die elkaar steunen."

Kortom, hij zegt dat Bucky en Sam geen homo zijn -- of als ze dat wel zijn, ze zijn niet in elkaar geïnteresseerd. En dat is prima, want het zijn vrienden, en vriendschap is ook belangrijk. toch?

Wat zeggen fans over het ontslaan van Anthony Mackie?

Er zijn natuurlijk meningen aan beide kanten van de zaak. Aan de ene kant zeggen sommigen dat Anthony's "woordsalade" alleen maar homofobie verdoezelt. Ze zeggen dat hij insinueert dat een groep zichzelf probeert te "rationaliseren" en dat daar niets mis mee is.

Verder stelt die groep fans dat Anthony "homo's haat" en dat hij absoluut moet worden ontslagen bij Marvel en publiekelijk moet worden geannuleerd.

Maar andere fans wijzen op het citaat waarin Mackie homo zijn letterlijk 'puur en mooi' noemt. Ze steunen op het feit dat Anthony zei dat "homoseksualiteit door mensen is uitgebuit" (zij het door die mensen die "zichzelf proberen te rationaliseren").

Die groep fans denkt dat Mackie gewoon geïrriteerd was over het schip dat Marvel niet van plan was. Ze leggen uit dat Anthony het feit weerlegt dat elke gevoelige man automatisch homo is.

Hebben fans het recht om Anthony Mackie te annuleren?

Sommigen zien Mackie als iemand die zijn vriendschap verdedigt, en het is waar dat hij al heel lang een hechte band heeft met vrienden als Sebastian Stan. Misschien grapt hij op basis van zijn echte relatie. En de manier waarop mensen hem "verzenden" met mensen waarin hij ook niet romantisch geïnteresseerd is buiten de MCU.

Anthony vindt het ook niet leuk dat mensen de vriendschap op het scherm een 'bromance' noemen, omdat kerels goede vrienden kunnen zijn zonder 'romantiek' toe te voegen. Het klinkt alsof hij zegt dat het romantiseren van vriendschap op de een of andere manier schadelijk is voor de relaties van homoseksuele partners, en sommige fans hebben daar iets mee.

Waar het op neerkomt? Het komt allemaal neer op interpretatie en wat fans afleiden uit de woorden die Anthony daadwerkelijk zegt. Dus wie heeft er gelijk en wie heeft er ongelijk, en rechtvaardigt de situatie het om hem uit de MCU te 'annuleren'?

Aanbevolen: