Is Eloise Joni Richards close met de andere kinderen van Denise?

Inhoudsopgave:

Is Eloise Joni Richards close met de andere kinderen van Denise?
Is Eloise Joni Richards close met de andere kinderen van Denise?
Anonim

Als iemand die al een groot deel van Hollywood uitmaakt, zich aansluit bij Bravo's Real Housewives-franchise, willen fans altijd een kijkje nemen in hun dagelijks leven. Toen Denise Richards werd gecast voor The Real Housewives of Beverly Hills, leek het een geweldig idee. En dat was het voor één seizoen. In seizoen 9 trouwde Denise met haar soulmate Aaron Phypers, en het was leuk om hun relatie te zien. Maar in seizoen 10 veranderde het allemaal, en fans konden niet stoppen met vragen te stellen over het schandaal met Denise Richards en Brandi Glanville.

Hoewel deze dramatische situatie verschrikkelijk was voor Denise om te verduren, omdat ze zelfs stopte met de show, kreeg ze de kans om fans te laten zien dat ze een liefhebbende moeder is en dat het leven met haar drie dochters best geweldig is. Natuurlijk heeft het gezin zijn uitdagingen, maar het kan moeilijk zijn om tieners op te voeden. Denise heeft drie dochters en fans willen meer weten over hoe tieners Sami en Lola opschieten met Denise's geadopteerde dochter Eloise. Laten we eens kijken of Eloise Joni Richards close is met de andere kinderen van Denise.

Kon Eloise Joni Richards goed opschieten met haar broers en zussen?

Toen Sami Sheen veel negatieve dingen over haar moeder te zeggen had, vroegen fans zich af of Denise Richards met haar kinderen kon opschieten, en dit was een moeilijke situatie om over te lezen.

Het lijkt erop dat Eloise, Sami en Lola altijd een geweldige relatie hebben gehad.

Denise sprak over het hebben van familiediners in een interview met People. Toen Eloise negen maanden oud was en Lola en Sami 6 en 8 waren, zei Denise dat de familie hecht was en ervoor zorgde dat ze deze ma altijd samen aten. Denise zei dat Lola en Sami Eloise ook graag eten gaven.

Denise zei: Met mijn moeder stond het eten elke avond om 6 uur op tafel, dus ik ben ermee opgegroeid. Ik denk dat het heel belangrijk is om rond de tafel te zitten en over je dag te praten. Eloise eet vast voedsel, dus ze komt bij ons zitten in haar kinderstoel en kijkt naar de grotere meisjes, en dat is leuk.'

Denise sprak over de stoornis van Eloise in een interview met The Local Moms Network en vertelde dat Lola en Sammy vragen hadden over Eloise, maar dat ze altijd veel compassie en liefde voor haar hadden.

Denise legde uit: "Sammy was zeven toen ik haar adopteerde, dus ze groeiden haar met haar op net zoals ik deed - het was niet alsof ik haar op 7-jarige leeftijd adopteerde met een chromosomale stoornis en vertragingen Ze vroegen me altijd dingen als 'Wanneer gaat ze praten?' Ik legde ze uit wat het is en vertelde ze dat we niet weten wat de uitkomst zal zijn. Ze houden zoveel van haar en dat doen ze niet' ik weet niet anders."

Denise deelde ook met mensen dat Lola en Sami Eloise "beschermden" en ze zeiden ook dat ze denken dat het een geweldig idee zou zijn om kinderen te adopteren als ze opgroeien.

Het gezinsleven van Denise Richards

Terwijl Denise Richards wat ruzie had op RHOBH, liet ze vrij vaak camera's in haar huis, en het was altijd geweldig om Denise met haar dochter Eloise te zien.

Denise Richards deelde met Parents.com dat zij en haar dochters Eloise de "dierenfluisteraar" noemen omdat ze een goede band heeft met hun honden.

Denise zei ook dat ze graag de hoofdrol speelde in de film Timecrafters: The Treasure of Pirate's Cove omdat Eloise er de juiste leeftijd voor had: "Het is leuk voor mij om een film te maken die mijn jongste dochter kan kijken, omdat veel van de films die ik in het verleden heb gemaakt, kan ze niet, behalve de kerstfilms."

Het lijkt erop dat Eloise het heel goed doet. Eloise zei in 2020 'papa', volgens People, en Aaron en Denise waren enthousiast.

Hoe was de carrière van Denise Richards de laatste tijd?

Hoewel Denise Richards bekend staat om haar film Wild Things uit de jaren 90, speelde ze ook in de film Valentine uit 2001, een paar afleveringen van Melrose's Place en het tv-programma Spin City. Meer recentelijk had Denise een hoofdrol in het tv-programma Twisted, dat van 2013 tot 2014 werd uitgezonden, en ze speelde in een paar tv-films.

Denise Richards zei dat haar rol in Killer Cheer Mom "donker" is en dat ze klaar was om iets anders te proberen.

In een interview met Parade.com sprak de actrice over haar personage, Amanda, en zei: "Amanda is een andere rol voor mij dan ik de laatste tijd heb gespeeld. Ik aarzelde eerst om de rol te spelen. Het neemt een donkere wending, maar ik vond het ook een mooie uitdaging."

Aanbevolen: