John David Washington is niet de enige zoon van Denzel Washington: dit is wat we weten over de andere kinderen van Washington

Inhoudsopgave:

John David Washington is niet de enige zoon van Denzel Washington: dit is wat we weten over de andere kinderen van Washington
John David Washington is niet de enige zoon van Denzel Washington: dit is wat we weten over de andere kinderen van Washington
Anonim

Al meer dan vier decennia beheerste de Amerikaanse acteur Denzel Washington de kunst van het spelen van rollen op het grote scherm. Van historische films tot neo-noirfoto's, modern drama tot kostuumdrama, Denzel zorgde voor content. Het is veilig om te zeggen dat vanaf de huidige tijd, Denzel misschien wel een van de beste acteurs van zijn generatie is. Hoewel hij nog steeds behoorlijk actief is, lijkt hij tegenwoordig geleidelijk de mantel door te geven aan zijn kinderen, met name zijn oudste zoon, John David Washington. John is een van de vier kinderen die Denzel deelt met Pauletta Washington, zijn vrouw van bijna vier decennia.

Johns jongere broers en zussen zijn Katia en de tweeling Malcolm en Olivia. Het trio is allemaal volwassen en erg in de showbizz en alles wat Hollywood te bieden heeft. John werd geboren in 1984, een jaar nadat zijn ouders trouwden, en Katia volgde in 1987. De tweeling werd geboren in 1991 en sindsdien hebben hun sterouders de wenselijke en uitdagende kanten van het ouderschap bewandeld. Tegenwoordig leunen Pauletta en Denzel trots achterover hoe hun kinderen door de jaren heen tot bloei zijn gekomen. Hier is alles wat we weten over hun persoonlijke en showbizzleven.

7 Denzel Washington hecht meer waarde aan het gezinsleven dan aan zijn carrière

De tweevoudig Oscarwinnaar heeft veel succes geboekt, maar hij vindt dat het niet compleet is zonder zijn familie. Als Denzel klaar is met de drukte in de glamoureuze straten van Hollywood, gaat hij naar huis, naar zijn vrouw en kinderen. De ster deelde ooit dat acteren "slechts een manier was om de kost te verdienen", en volgens hem is zijn "familie leven". Over kinderen gesproken, Denzel weet hoe belangrijk het is om ze goed op te voeden of er in ieder geval aan te werken om ze goede mensen te maken.

6 Denzel en zijn vrouw zorgden ervoor dat ze hun kinderen positief beïnvloedden

De acteur van Training Day deelde ooit dat hij en Pauletta actief werkten om een positieve invloed op hun kinderen te hebben. De A-lister voegde eraan toe dat de kerk, school en vrijwilligerswerk een belangrijke rol speelden bij het positief beïnvloeden van John en zijn broers en zussen. Andere gebieden waarop hij zijn kinderen inspireerde, zijn nederigheid en het belang van het helpen van anderen. Denzel vertelde The Guardian over zijn kinderen: “Mijn kinderen zijn goede mensen. Ze zijn niet perfect, maar ze zijn genereus, nederig en vriendelijk.” Hij voegde eraan toe dat zijn vrouw er echter het beste aan heeft gedaan om hen een "normaal leven" te geven. Denzel verwees naar de Fairy Tales For Every Child-actrice als "de consequente" ouder.

5 John David ging niet meteen acteren

Nu alle Washington-kinderen volwassen zijn, zijn ze dankbaar voor de manier waarop hun ouders ze hebben opgevoed. Denzel vertelde ooit dat John 21 was toen hij zijn vader bedankte voor hun opvoeding. Hij had het ideale rolmodel aan zijn zijde toen hij opgroeide en al snel vond hij zijn weg.

Acteur worden was echter niet zo eenvoudig voor John als het lijkt. De Tenet-acteur is nu misschien een erkende ster, maar hij had het moeilijk om lid te worden van de filmindustrie. John leed aan het imposter-syndroom en vond dat hij niet kon tippen aan zijn beroemde naam. Hij begon met voetballen na de universiteit, maar in de jaren 2010 belandde hij in Hollywood. Sommige van zijn acteercredits omvatten Malcolm en Marie, BlackkKlansman, Ballers en Monster.

4 Katia werkt het liefst achter de camera

Katia werd het jaar na haar oudere broer geboren en net als hij ging ze naar de universiteit voordat ze een carrière in de showbusiness begon. Het gezicht van de 34-jarige is misschien niet bekend op tv-schermen, maar ze trekt haar gewicht achter de schermen. Volgens haar IMDb-profiel heeft Katia een aantal filmprojecten geproduceerd, waaronder Malcolm and Marie, Fences en Women Assassination Nation. Ze werkte op de redactie van Quentin Tarantino's Django Unchained.

3 Malcolms carrièrepad is vergelijkbaar met dat van zijn oudere broer

Malcolm Washington ging tussen 2009 en 2013 naar de universiteit. Hij studeerde aan de Universiteit van Pennsylvania voordat hij zijn Hollywood-dromen volgde. Malcolm speelde basketbal op de universiteit, hoewel hij sport niet als een ontsnapping leek te gebruiken. Sindsdien heeft hij het regiepad van zijn vader gekanaliseerd. De ster regisseerde onder meer Benny Got Shot en Trouble Man. Zijn productiecredits omvatten Summer of 17, North Hollywood en The Dispute.

2 Olivia is een actrice en een model

Olivia studeerde aan de New York University en daarna kwam de showbizz. Ze werkt als model, maar staat meer bekend om haar acteerwerk. De ster is verschenen in films als Madoff, She's Gotta Have It, Mr. Robot en Chicago P. D. Ze studeerde aan de Stella Adler Studio of Acting en in 2015 maakte ze haar Broadway-debuut in The Glass Menagerie. Denzel deelde ooit dat hij Olivia tips gaf over haar zoektocht om een fenomenale hoofdrolspeelster te worden.

1 Familieleden van Denzel zijn filantropen

Zoals eerder vermeld, leerden Denzel en Pauletta hun kinderen hoe belangrijk het is om iets terug te geven aan de samenleving en deze les groeide in de daaropvolgende jaren uit tot iets moois. De familie Washington runt de Denzel Washington Family Foundation, waar ze miljoenen doneren aan organisaties. In juli gaf de stichting $ 100.000 aan Wiley College als vierde termijn in hun streven om $ 1 miljoen te geven aan de Texas HBCU.

Aanbevolen: