Mariah Carey wil niets te maken hebben met de andere kinderen van Nick Cannon

Inhoudsopgave:

Mariah Carey wil niets te maken hebben met de andere kinderen van Nick Cannon
Mariah Carey wil niets te maken hebben met de andere kinderen van Nick Cannon
Anonim

Tijdens een interview met Entertainment Tonight besprak Mariah Carey het feit dat haar familie niet veel geld had toen ze opgroeide, en als gevolg daarvan wil ze nu elke kerst alles uit de kast halen, als een manier om die gemiste kansen terug te winnen om te genieten en volop te genieten van de vakantie. Ze was trots om haar kinderen zo gelukkig te zien tijdens haar over-the-top kerstvieringen, en toen begon het een beetje ongemakkelijk te worden.

Tijdens dit deel van het interview werd Mariah gevraagd of haar stiefkinderen ook van haar zeer speciale kerst zouden kunnen genieten, en Mariah begon meteen te stotteren en te struikelen over haar woorden, wat aangeeft dat ze echt niets met een van Nick Cannon's andere kinderen.

Mariah voelt zich ongemakkelijk bij het bespreken van de andere kinderen van Nick Cannon

Mariah Carey wordt al lang beschouwd als de "Koningin van Kerstmis" en ze zorgt ervoor dat de hele wereld weet hoe bijzonder deze tijd van het jaar voor haar is. Ze gaat er helemaal voor als het gaat om het inrichten van haar huis, en haar multi-miljoen dollar herenhuis verandert in wezen in een absoluut kerstwonderland. Natuurlijk, met een verbazingwekkende netto waarde van $ 320 miljoen en een passie voor de feestdagen, trekt Mariah alles uit de kast. Haar feestjes zijn net zo uitgebreid als haar cadeaus geven. Kerstmis is een groot feest en Mariah geeft toe dat ze net zoveel van de festiviteiten geniet als haar kinderen.

Daar houdt het echter op. Ze doet dit alleen voor de kinderen die ze heeft gebaard. Ze is de moeder van 2 van Nick Cannon's 7 kinderen. Nick Cannon heeft 5 andere kinderen gekregen met 4 verschillende vrouwen, en Mariah wil daar niets mee te maken hebben… of een van hen.

Binnen enkele seconden nadat haar werd gevraagd of haar stiefkinderen waren opgenomen in haar kerstvieringen, nam het energieke, zeer positieve interview een plotselinge wending.

Mariah Carey verduidelijkt dat ze geen stiefkinderen heeft

Toen ze naar haar stiefkinderen werd gevraagd, begon Mariah Carey er meteen erg angstig uit te zien en begon ze te struikelen over haar eigen woorden. Om goed weer te geven hoe stressvol deze situatie voor haar was, begon ze haar vingers rond haar haar te draaien en ze leek onrustig en ongemakkelijk.

Mariah Carey verduidelijkte toen dat ze geen stiefkinderen heeft.

Ze nodigde niet alleen geen van Nick Cannons andere kinderen uit voor de feestdagen, maar ze beschouwde hen ook niet als broers en zussen van haar kinderen.

Mariah verklaarde dat ze niet getrouwd was met Nick Cannon en dat ze daarom geen stiefgezin waren. "Is het stap? Ik denk niet dat het stap is… als je niet met die persoon getrouwd bent," zei Mariah, en ze beëindigde het gesprek scherp door te zeggen; "Daar weet ik niets van."

Er waren geen verdere vragen voor dit deel van het interview. Mariah's standpunt was vrij duidelijk.

Aanbevolen: