SNL promoot de nieuwe special van Louis C.K. ondanks wangedrag

Inhoudsopgave:

SNL promoot de nieuwe special van Louis C.K. ondanks wangedrag
SNL promoot de nieuwe special van Louis C.K. ondanks wangedrag
Anonim

Louis C. K. is terug met de comedyspecial 'Sorry', vier jaar nadat hij toegeeft seksueel wangedrag te hebben gepleegd, wat velen ertoe bracht hun verontwaardiging te uiten op sociale media.

De in ongenade gevallen komiek promoot de nieuwe special op NBC, met een advertentie ervoor die wordt uitgezonden tijdens 'Saturday Night Live' op zaterdag 18 december.

In de promo voert de komiek zijn act uit voor grote letters die het woord 'Sorry' spellen. Dit is de tweede speciale C. K. is vrijgelaten sinds hij in 2017 werd beschuldigd van seksuele intimidatie.

Louis C. K. Is terug met tweede comedyspecial na seksueel wangedragschandaal

Vier jaar geleden publiceerde 'The New York Times' een exposé waarin de Amerikaanse komiek ervan werd beschuldigd zichzelf te hebben blootgelegd en te masturberen voor vrouwelijke komieken.

CK gaf het wangedrag toe in een verontschuldiging die in november 2017 openbaar werd gemaakt.

"Deze verhalen zijn waar", C. K. zei.

"Destijds zei ik tegen mezelf dat wat ik deed oké was, omdat ik nooit een vrouw mijn lul liet zien zonder het eerst te vragen, wat ook waar is," vervolgde hij.

"Maar wat ik later in mijn leven heb geleerd, te laat, is dat wanneer je macht hebt over een andere persoon, het geen vraag is om hen te vragen naar je lul te kijken. Het is een hachelijke situatie voor hen. macht die ik over deze vrouwen had, is dat ze me bewonderden. En ik gebruikte die macht op onverantwoordelijke wijze, "voegde hij eraan toe.

Zijn nieuwe comedyspecial volgt 'Sincerely Louis C. K.', gefilmd in het Warner Theatre in Washington DC in april 2020 en te koop op zijn website voor $ 7.99. 'Sorry' werd deze zomer gefilmd in Madison Square Garden in New York en kan op de website worden bekeken voor een vergoeding van $10.

Twitter zegt dat cultuur annuleren een mythe is na de nieuwe special van Louis C. K

Nadat de promo in het weekend werd uitgezonden, gingen sommigen naar Twitter om hun gevoelens te uiten over de strip die zijn tweede, spraakmakende stand-upspecial uitbracht.

"Dus Louis CK heeft een nieuwe special uit, 'Sorry', die hij online verkoopt. Een advertentie liep tijdens SNL. Voor degenen die het vergeten waren, Louis CK heeft een reeks vrouwelijke komieken seksueel misbruikt en ging toen meteen terug aan het werk en niemand knipperde met zijn ogen. Dus stop met zeuren over cultuur annuleren, want het is een mythe", schreef iemand op Twitter.

"Zeggen dat mensen 'vergeten' zijn dat Louis CK een seksueel roofdier is, geeft ze veel te veel eer. Ze zijn het niet vergeten, het kan ze gewoon niet schelen", merkte een ander op.

CK's terugkeer komt maanden nadat Dave Chappelle zijn Netflix-komediespecial 'The Closer' uitbracht, met transfobe opmerkingen.

"Nu Louis CK een nieuwe special uitbrengt genaamd 'Sorry' of all things & Dave Chappelle die zijn onverdraagzaamheid verdubbelt in drie succesvolle Netflix-specials, begin ik te denken dat annulatiecultuur slechts een rechtse boeman is bedoeld om discussie af te sluiten en aansprakelijkheid te voorkomen, " merkte een andere gebruiker op.

Aanbevolen: