Anya Taylor-Joy promoot de nieuwe muziekvideo van vriendje op haar socials

Inhoudsopgave:

Anya Taylor-Joy promoot de nieuwe muziekvideo van vriendje op haar socials
Anya Taylor-Joy promoot de nieuwe muziekvideo van vriendje op haar socials
Anonim

Anya Taylor-Joy steunt haar geruchten vriendje Malcolm McRae en zijn band terwijl ze een nieuwe muziekvideo hebben uitgebracht.

De 'Last Night in Soho'-ster is naar haar sociale media gegaan om het nieuwe nummer van McRae's muziekgroep More te delen. De tweekoppige act - met McRae en acteur en muzikant Kane Ritchotte en getekend bij Warner Records - heeft onlangs een nieuw nummer en muziekvideo uitgebracht, ook met McRae in de hoofdrol.

Anya Taylor-Joy ondersteunt Malcolm McRae's New Music Endeavour

Anya Taylor-Joy is naar haar Instagram-verhalen gegaan om de muziekvideo te delen met haar meer dan 8 miljoen volgers.

Ze plaatste de video naast een emoji van een dansende tweeling en een emoji van een fiets, waardoor fans twee aanwijzingen kregen over wat er werkelijk in de clip gebeurt.

Anya Taylor-Joy's Instagram-verhaal waarin de muziekvideo van Malcolm McRae wordt gepromoot
Anya Taylor-Joy's Instagram-verhaal waarin de muziekvideo van Malcolm McRae wordt gepromoot

De video voor 'Lazy James' schittert met McRae en Ritchotte (die griezelig veel op elkaar lijken, vandaar de emoji van de tweeling) in twee hoofdsettings.

Ten eerste zijn het verveelde kantoormedewerkers die de tijd doden terwijl ze in hun hokje zitten. Het duo vermaakt zich met de kopieermachine, waar McRae, net als jij, kopieën van Ritchotte's gezicht maakt. Ze voegen ook wat beweging toe, springen op hun fiets in wat lijkt op een leeg geluidsbeeld of gymzaal op de middelbare school, jij kiest.

Anya Taylor-Joy en Malcolm McRae's geruchtenrelatie

Taylor-Joy heeft nooit expliciet bevestigd dat zij en McRae aan het daten zijn, maar de foto's waarop ze allemaal verliefd zijn en elkaar kussen terwijl ze in mei van dit jaar in New York City zijn, zijn misschien genoeg om aan te nemen dat ze dat wel zijn. samen.

De prijswinnende actrice en McRae's exacte relatietijdlijn is niet duidelijk. Taylor-Joy sprak echter met 'Elle' na de Golden Globes in maart van dit jaar - waar ze een prijs ontving voor de rol van Beth Harmon in Netflix's schaakdrama 'The Queen's Gambit' - en noemde het hebben van een significante ander.

Ze legde uit waarom ze haar Zoom-interview deed vanuit haar badkamer en zei dat het een "veilige plek" was waar ze privé kon praten terwijl haar "partner" in de buurt was.

"Mijn partner is net terug van zijn werk en hij verplaatst al zijn apparatuur, dus dit was de veilige plek," zei ze.

Taylor-Joy heeft geen details meer gedeeld over de identiteit van deze mysterieuze man, hoe lang ze al samen zijn en of ze samenwonen. Ze had eerder haar privéleven besproken in een interview met 'Vogue', waaruit bleek dat ze een relatie had beëindigd rond de tijd dat ze in maart 2019 begon met het filmen van het periodedrama 'Emma'.

Aanbevolen: