Tara Reid promoot haar nieuwe horrorfilm 'Mummy Dearest' op Amazon

Inhoudsopgave:

Tara Reid promoot haar nieuwe horrorfilm 'Mummy Dearest' op Amazon
Tara Reid promoot haar nieuwe horrorfilm 'Mummy Dearest' op Amazon
Anonim

Op 45-jarige leeftijd gaat Tara Reid niet langzamer met projecten. Natuurlijk zijn het misschien geen Oscar-winnende films, maar tot haar verdienste blijft ze actief. Reid is in zoveel films te zien geweest, van American Pie destijds tot het laatste deel van Sharknado. Blijkt dat ze, ondanks de pandemie, het nog steeds drukker heeft dan ooit tevoren en al drie films af heeft: "Ik hou mezelf gewoon bezig. Ik ben echt, echt aan het werk, en geloof het of niet, ik heb drie films gemaakt dit jaar al, wat bijna ongehoord is. Ik heb onlangs mijn nieuwste film ingepakt."

Hoewel ze wordt bestempeld als een feestbeest, maakte Reid het duidelijk, ze is ook een harde werker en heel nuchter achter de schermen: "Ik denk dat mensen niet weten hoe nuchter ik ben. Ik denk dat iedereen denkt dat ik gewoon een feestbeest ben. Begrijp me niet verkeerd, ik hou er zeker van om plezier te hebben. Maar wie niet? Wie niet op die leeftijd? Dus ik denk dat ze me echt op zo'n manier hebben gecategoriseerd dat het oneerlijk was. Maar ik ben nu ouder, het is veel verdwenen, maar er is nog steeds dat stigma. Maar mijn leven is veranderd. Het leven van iedereen is veranderd. Ik ben geen 20 meer. Ik zit niet op de middelbare school en ik ben verder gegaan."

Ze heeft weer een nieuwe film in het verschiet en fans zijn enthousiast. Meest recentelijk op IG deelde Reid haar nieuwste film, een horrorfilm naast Lou Ferrigno.

Mummie Liefste

Reid heeft aangekondigd dat haar nieuwste film nu beschikbaar is op Amazon. Ondanks de lage beoordeling op IMDB, is Tara nog steeds enthousiast voor fans om het te zien: "Hé jongens, kijk naar mijn nieuwe film met mijn geweldige regisseur White Cross! Je kunt het nu op Amazon zien! Het is eng!"

Fans waren niets anders dan ondersteunend met betrekking tot haar nieuwste project.

"Ik ga zeker kijken… Aangezien jij er in zit."

"Geweldig, ik hou van enge films, laat maar schrikken, ik hou van je @tarareid"

"Rara, heeft White Cross sociale media? Nadat ik dit heb gezien en gehoord over het @mashasmushroom-project, ben ik zeker geïnteresseerd in het volgen van hun werk!"

"Ik heb echt genoten van Mummy Dearest en heb hem al op dvd! @anna.sherman deed het ook geweldig in haar debuutfilm hier, zij en jij waren de belangrijkste redenen waarom ik deze heb bekeken! Ik kijk uit naar het vervolg."

Bronnen - IG, IMDB & Paper Mag

Aanbevolen: