Komde de beschuldiging van wangedrag van Elon Musk voort uit zijn relatieproblemen?

Inhoudsopgave:

Komde de beschuldiging van wangedrag van Elon Musk voort uit zijn relatieproblemen?
Komde de beschuldiging van wangedrag van Elon Musk voort uit zijn relatieproblemen?
Anonim

Met de rechtszaak tussen Amber Heard en Johnny Depp die veel relatiedetails opleverde, breidde de schijnwerpers zich ook enigszins uit naar hun beide exen. Als het gaat om datinggeschiedenissen, hebben beide partijen een aantal skeletten in hun kast, maar een van Ambers meest prominente pre-Johnny-relaties was toevallig een romance met Elon Musk.

Nu Amber een dochter verwelkomt via een draagmoeder, op de hielen van een rechtszaak over haar en Elon's eerder vervaardigde embryo's, is er gespeculeerd over het verleden en de toekomst van het paar. Maar een ander detail dat naar voren komt, vooral bij het vergelijken van Amber's eerdere relaties, heeft betrekking op Elon's twijfelachtige geschiedenis in de media.

In 2016 werd Elon beschuldigd van wangedrag tegen een persoon tijdens een vlucht. Er werd beweerd dat Elon ongepast was met een stewardess, een gerucht dat later leidde tot een rechtszaak en een stille schikking.

In de zaak vroegen sommigen zich af of de lastige scheiding van Elon en de daaropvolgende relatie met Amber iets te maken hadden met de beschuldigingen. Is het mogelijk dat iemand publiciteit zocht, of misdroeg Musk zich echt terwijl hij in de lucht was?

Elon Musk werd beschuldigd van wangedrag door een SpaceX-stewardess

Blijkbaar was Elon rond de tijd dat Elon begon te daten met Amber Heard, ook het onderwerp van een SpaceX-aanvalsonderzoek. Dit was vlak na Elons scheiding en aan het begin van zijn spraakmakende relatie met een actrice, dus sommigen vroegen zich af of de aanvankelijke beschuldiging een publiciteitsstunt was.

De bewering werd snel weerlegd door verschillende leden van het bedrijf, waaronder Elon, die zelfs beweerde dat hij geen stewardessen gebruikt op zijn Space X-vluchten. Maar daar eindigde het verhaal niet.

Elon was halverwege de scheiding toen de beschuldigingen opdoken

Hadden de beschuldigingen tegen Elon iets te maken met zijn zeer openbare echtscheiding? Elon en zijn voormalige vrouw Talulah Riley hadden al eerder een scheiding ondergaan en na jaren van verzoeningspogingen werd een tweede echtscheiding ingediend en ingetrokken.

Het paar diende uiteindelijk een derde keer in 2016 in, wat in oktober van dat jaar werd afgerond; hetzelfde jaar eindigde de scheiding van Johnny Depp en Amber Heard officieel. Amber's ex-agent suggereerde zelfs dat Amber met Elon op Johnny Depp was gestapt, wat ook leidde tot speculatie dat Elon een romance was begonnen buiten zijn huwelijk met toenmalige vrouw Talulah Riley.

Maar mensen die Elon persoonlijk kennen, kwamen hem te hulp, en Elon zelf verklaarde dat de beschuldigingen een politieke list waren. In feite verdedigde vrouwelijke executive Gwynne Shotwell bij Space X de miljardair door te vertellen dat ze: "… 20 jaar nauw met hem heeft samengewerkt en nooit iets heeft gezien of gehoord dat op deze beschuldigingen lijkt."

De beschuldiging van intimidatie eindigde met een schikking

Elon staat al bekend als excentriek, maar betekent dat dat hij schuldig was? Veel Redditors denken dat hij een stewardess heeft aangevallen en het feit dat een schikking van $ 250.000 werd aangekondigd nadat de beschuldigingen niet hielpen.

Maar het feit dat de vermeende aanval plaatsvond terwijl Elon een massage kreeg (er wordt gesuggereerd dat de stewardessen van Space X ook op hun eigen centje een erkende masseuses moesten worden) en zichzelf 'blootgesteld' aan een vlucht bediende liet ook enkele mensen pauzeren.

Bij de meeste massages gaat het immers om een zekere mate van uitkleden, wat de vraag oproept wat er werkelijk is gebeurd.

Toch is het verrekende bedrag door geen enkel lid van het bedrijf betwist en de vermeende voormalige werknemer heeft blijkbaar sindsdien een geheimhoudingsverklaring over het incident ondertekend. Het lijkt erop dat er iets is gebeurd en stilletjes is opgelost in de rechtbank.

Wanneer zijn Elon Musk en Amber uit elkaar gegaan?

Het stel van Elon en Amber besloot in augustus 2017 hun relatie te beëindigen en leek stilletjes hun eigen weg te gaan. Het lijkt er echter niet op dat Elons rechtbankproblemen en mogelijk slecht gedrag iets te maken hadden met de breuk.

Het gerucht gaat dat Elon het uiteenvallen van Amber behoorlijk hard heeft opgevat. De twee bleven echter bevriend met elkaar en Elon woog zelfs op hun relatie in een IG-commentaar.

Elon merkte op: "Trouwens, om wat van de persstorm van dit weekend op te ruimen, hoewel Amber en ik uit elkaar zijn gegaan, zijn we nog steeds vrienden, blijven dicht bij [,] en houden van elkaar. Langeafstandsrelatie wanneer beide partners hebben intense werkverplichtingen zijn altijd moeilijk, maar wie weet wat de toekomst in petto heeft."

Er lijkt geen kwaad bloed te zitten tussen de twee nadat Elon onlangs Amber het beste wenste en hoopt dat ze 'door kan gaan' na haar huidige proces met Johnny Depp.

Aanbevolen: