Fans worden enthousiast als Alec Baldwin de nieuwe film 'The Boss Baby: Family Business' promoot

Inhoudsopgave:

Fans worden enthousiast als Alec Baldwin de nieuwe film 'The Boss Baby: Family Business' promoot
Fans worden enthousiast als Alec Baldwin de nieuwe film 'The Boss Baby: Family Business' promoot
Anonim

Alec Baldwin is een welkom gezicht geworden in onze huiskamers. Hij is tegenwoordig zo actief verbonden met zijn fans op sociale media, dat mensen zich op persoonlijk niveau echt met hem verbonden hebben gevoeld. Fans die anders misschien niet betrokken waren bij zijn carrière, waren gebiologeerd door zijn afbeelding van Donald Trump op Saturday Night Live, en dat was zo'n boeiende imitatie dat ze begonnen af te stemmen op zijn Instagram-tirades en lange videodagboeken. Baldwin had het over veel onderwerpen, waaronder de toestand van de wereld, zijn groeiende familie en natuurlijk de politiek.

Alleen omdat zijn rol op SNL geleidelijk verdwijnt, betekent niet dat Baldwin een stap terug doet.

The Boss Baby

Alec Baldwin is erg enthousiast over de release van deze film, en de opwinding stra alt zeker af op zijn fans. Ontworpen als het vervolg op de originele Boss Baby-film die in 2017 werd uitgebracht, neemt deze film fans mee op avontuur met een aantal zeer schattige bijna volwassen baby's die een serieuze houding hebben.

Het uitgangspunt van de film is dat de 2 baby's zijn opgegroeid en in een volwassen wereld leven. Ze stappen over door samen te werken aan een nieuw familiebedrijf, en natuurlijk zijn er een aantal avonturen die ze in het proces aangaan. Deze film heeft een met sterren bezaaide cast die hun stem leent aan deze schattige personages. Alec Baldwin is de stem van Theodore, Eva Longoria vertolkt Carol Templeton, de moeder van een van de baby's, en andere notabelen zijn Lisa Kudrow, James Marsden en Jimmy Kimmel.

Fans zijn enthousiast over de release

Fans blazen de sociale media-pagina van Alec Baldwin met opwinding op. Deze film is klaar om fans de luchtige humor te bieden die ze nu zo hard nodig hebben in hun leven. Iedereen kan wel een beetje lachen gebruiken, en de grove inhoud die deze baby's bedenken, zal de massa zeker vermaken. Deze film is er zeker een voor de ouders. Een fan schreef; "Ik ben zo opgewonden… ik bedoel, mijn kinderen kunnen niet wachten.??," terwijl een ander zei; "Omg we zijn er net achter!!! Mijn kinderen zijn zo opgewonden!!!??."

De meeste andere opmerkingen op de pagina weerspiegelen een overvloed aan opwinding en een reeks opmerkingen over hoe mensen "niet kunnen wachten".

De film staat gepland voor maart 2021.

Aanbevolen: