Wie was Milana Vayntrub voordat ze het AT&T-meisje werd?

Inhoudsopgave:

Wie was Milana Vayntrub voordat ze het AT&T-meisje werd?
Wie was Milana Vayntrub voordat ze het AT&T-meisje werd?
Anonim

Vooral de laatste jaren maken bepaalde acteurs naam in reclamespots. Dat is echt geen verrassing, aangezien Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Courteney Cox en Brad Pitt ook zo begonnen.

A-listers zelf zijn tegenwoordig zelfs betrokken bij commercials. Met andere woorden, reclamespots worden aantoonbaar net zo populair als films en shows zelf.

En een actrice die de laatste tijd in de schijnwerpers staat, is Milana Vayntrub, beter bekend als het AT&T-meisje Lily Adams.

Vayntrub maakte haar debuut voor AT&T in 2013. Ze bleef tot 2017 in deze commercials verschijnen voordat AT&T besloot een korte pauze te nemen.

Nu Vayntrub weer terug is als Lily, vragen fans zich af waar ze de actrice anders hebben gezien. Het bleek dat ze al lang voordat ze het AT&T-optreden boekte, betrokken was bij Hollywood-projecten.

Ze maakte haar acteerdebuut in dit populaire medische drama

Velen realiseren zich niet dat Vayntrubs Hollywood-carrière helemaal teruggaat tot de jaren '90 toen ze een terugkerende rol boekte in het met een Emmy bekroonde medische drama E. R. In de show speelde ze Tatiana, een verlaten Russisch meisje dat heeft aids.

In die tijd was Vayntrub slechts acht jaar oud, maar hoewel ze zo jong was, was de actrice zo verliefd op een van de hoofdsterren van de show.

“Het was ook seizoen één met George Clooney en hij was geweldig. Ik bleef maar proberen hem uit te nodigen, 'zei ze tegen Esquire.

"Hij had zoiets van, 'Ja, ik kom langs voor een speelafspraakje.' Ik had zoiets van, 'Mam! Kun je iets koken zodat we een reden hebben voor hem om langs te komen?' Mijn moeder en ik waren allebei gewoon goo-goo-gaga over hem."

Kort daarna kreeg Milana Vayntrub een rol in een soapserie

Zonder medeweten van Vayntrub, trok ze blijkbaar de aandacht van enkele castingdirecteuren tijdens haar korte periode op E. R. En dus boekte ze bijna meteen een ander optreden.

Deze keer was het voor de soapserie Days of Our Lives. "Daar heb ik uiteindelijk geen auditie voor gedaan", onthulde de actrice. "Ze belden me net nadat ze me op de spoedeisende hulp hadden gezien om dat te doen."

Vayntrub werd in de show gegoten om een jonge Kristen Blake te spelen. Ze verscheen in flashback-scènes in drie afleveringen.

Milana Vayntrub werd toen de beroemde boer in deze populaire Disney-show

Als jonge actrice vervulde Vayntrub allerlei rollen. Het maakte niet echt uit of ze een lijn had of niet.

En als het op Disney's Lizzie McGuire aankwam, was het niet eens een regel die de actrice deed opvallen. Het was eerder een boer en het bleek dat het moment niet gepland was.

"De hele aflevering vond plaats in een soort van verborgen camera", herinnert Vayntrub zich. "Een van de personages zette verborgen camera's op rond de school en hij betrapte me op eten en boeren. Dat was het.”

Vayntrub verscheen nog twee keer in de show. In één aflevering was ze een danseres. Later werd ze gecast als lid van Kate's (Ashlie Brillault's) posse.

Milana Vayntrub heeft ook een paar films gemaakt

Na verschillende korte tv-rollen te hebben gespeeld, bracht Vayntrub haar talent naar het grote scherm. Zo voegde ze zich bij de cast van de R-rated komedie Life Happens uit 2011. De filmsterren Krysten Ritter, Rachel Bilson, Kate Bosworth en Geoff Stults.

Rond dezelfde tijd werd Vayntrub ook gecast als stemacteur voor de animatiekomedie Immigrants (L. A. Dolce Vita). De cast bestond uit Hank Azaria en Fergie.

Vayntrub speelde toen een kleine rol in de komedie Junk, die werd genomineerd op het Austin Film Festival 2012.

Milana Vayntrub is druk bezig geweest met andere projecten sinds ze het AT&T-meisje is geworden

Rond de tijd dat Vayntrub het AT&T-meisje speelde, speelde de actrice in verschillende film- en tv-projecten. Ze speelde bijvoorbeeld een gastrol als Tara in de met een Emmy bekroonde komedie Silicon Valley voor twee afleveringen.

Daarnaast kreeg Vayntrub de hoofdrol in de Yahoo-serie Other Space van Paul Feig.

Van haar ervaring met het werken met een echte Hollywood-veteraan, zei Vayntrub: Het was op zijn zachtst gezegd inspirerend. Het was alsof ik hem in zijn element zag. Hij is niet alleen ongelooflijk getalenteerd, maar hij komt als mens ook tot leven als hij in de regisseursstoel zit.”

De actrice werkte opnieuw met Feig in de 2016 remake van Ghostbusters.

Later boekte Vayntrub een terugkerende rol in het hitdrama This Is Us. En meer recentelijk speelde ze in de film Werewolves Within. Bovendien deed de actrice verschillende voice-acting-optredens.

In feite sprak ze gemakkelijk verschillende personages uit voor Robot Chicken. Tegelijkertijd heeft ze ook het personage van Doreen Green, ook bekend als Squirrel Girl, uitgesproken in verschillende Marvel-animatieshows.

Ondanks al haar andere projecten hopen fans zeker dat Vayntrub de Lily van AT&T zal blijven. Het is tenslotte niet hetzelfde zonder haar.

Aanbevolen: