Maakt Milana Vayntrub 'The ATT Girl' meer acteer- of commercials?

Inhoudsopgave:

Maakt Milana Vayntrub 'The ATT Girl' meer acteer- of commercials?
Maakt Milana Vayntrub 'The ATT Girl' meer acteer- of commercials?
Anonim

In Hollywood kwamen enkele van de grootste sterren uit het meest bescheiden begin. In feite is er Brad Pitt die de aandacht van de castingregisseurs trok door shirtloos te verschijnen in een commercial uit de jaren 80 voor Pringles. Dan is er ook Tobey Maguire die een Doritos-commercial deed lang voordat hij Spider-Man werd. Het is duidelijk dat commercials tot grotere dingen kunnen leiden. Maar voor actrice Milana Vayntrub zijn commercials een carrière op zich geworden.

Het was in 2013 toen de in Oezbekistan geboren actrice een lucratieve deal sloot met AT&T. Sindsdien is haar vermogen naar verluidt gegroeid tot een indrukwekkende $ 3 miljoen. Hierdoor kan je niet anders dan je afvragen of het spelen van Lily lucratiever is geweest voor Vayntrub dan andere rollen die ze heeft gespeeld.

Milana Vayntrub was al een werkende actrice voordat ze het AT&T-meisje werd

Vayntrub begon in Hollywood toen ze nog maar een jonge actrice was, en verscheen voor het eerst als het kleine meisje genaamd Tatiana op ER. Niet lang daarna boekte ze een kort optreden in Days of Our Lives en de Disney-serie Lizzie McGuire, waar ze op een gegeven moment memorabel verscheen als de "schattige boer".

“Een van de personages zette verborgen camera's op rond de school en hij betrapte me op eten en boeren. Dat was het', vertelde Vayntrub aan Esquire. “En ik hoefde niet eens echt te boeren, maar daarvoor oefende ik mijn boertjes al heel lang. Ik ben een professionele walgelijke persoon!”

Van daaruit deed Vayntrub een groot aantal verschillende projecten, van korte films tot kleine films en andere tv-shows. De actrice betrad de wereld van sketchcomedy en trad op in CollegeHumor Originals. Rond dezelfde tijd begon Vayntrub te verschijnen in de webserie Let's Talk About Something More Interessant en men gelooft dat dit was hoe AT&T haar opmerkte.

Haar improvisatievaardigheden brachten Milana Vayntrub haar baan bij AT&T-meisje

"We waren op zoek naar iemand die benaderbaar, vriendelijk en herkenbaar is", herinnert Meredith Vincent, reclamedirecteur van AT&T, zich tijdens een interview met Adweek. En toen Vayntrub binnenkwam om auditie te doen voor de rol, leek het erop dat het bedrijf snel besefte dat ze hun Lily hadden gevonden.

"Toen de Lily-constructie een campagne werd, waren we heel blij te ontdekken dat Milana geweldige humor en een groot bereik heeft als actrice, wat echt helpt om de campagne fris te houden", voegde Vincent eraan toe.

In het begin lijkt het erop dat de actrice haar samenwerking met AT&T voor de lange termijn zou worden. "Het was net als elke andere commerciële auditie", onthulde Vayntrub tijdens een toespraak op Mike 'Box' Elder's Box Angeles-podcast.

"We wisten niet dat het een campagne zou worden, ik ging gewoon voor een auditie en toen werd ik teruggebeld." Dat gezegd hebbende, toen Vayntrub te horen kreeg dat ze een campagne voerde, ging de actrice ervoor.

“Het maken van een langlopende retailcampagne is moeilijk. Je moet mensen een reden geven om aandacht te besteden aan behoorlijk harde dingen, "legden senior creative directors Stephen McMennamy en Alex Russell uit. "Dus, hoe meer van deze we hebben gedaan, hoe beter we zijn geworden in het herkennen van de situaties die Milana's sterke punten het beste versterken. Wat zijn er veel. Ze doet veel met wat we haar geven, waardoor ons werk veel gemakkelijker wordt.”

Tegelijk prezen ze Vayntrubs vermogen om te improviseren, waardoor ze spontaner in hun advertenties konden verschijnen. “Veel van wat uitgezonden wordt, is niet gescript. Milana is een ongelooflijke improvisatie-actrice en ik denk dat we goed werk hebben verricht door acteurs te vinden die goed met haar spelen, legden de creatievelingen verder uit.

Door de jaren heen is Vayntrub familie geworden van AT&T. En in feite, toen online trollen achter de actrice aan begonnen te komen, was het bedrijf er snel bij om haar te verdedigen tegen het maken van een hele reeks ongepaste opmerkingen.

"We tolereren de ongepaste opmerkingen en intimidatie van Milana Vayntrub, de getalenteerde acteur die Lily in onze advertenties speelt, niet", zei AT&T in een verklaring."We hebben deze opmerkingen op onze sociale inhoud met Lily uitgeschakeld of verwijderd, en we zullen blijven vechten om haar en onze waarden te ondersteunen, die alle vrouwen waarderen en respecteren."

Wordt Milana Vayntrub meer betaald omdat ze een AT&T-meisje is?

Sinds hij het AT&T-meisje is geworden, heeft Vayntrub ook andere opmerkelijke rollen geboekt. Zo sloot ze zich aan bij de cast van sci-fi-komedie Outer Space. Later speelde de actrice kort toneelschrijver Sloane Sandburg in het populaire NBC-drama This Is Us. Bovendien heeft Vayntrub het personage van Doreen Green, a.k.a. Squirrel Girl, ingesproken in verschillende korte animatiefilms van Marvel en meer recentelijk in de serie New Warriors.

Dat gezegd hebbende, lijkt het erop dat het doen van commercials voor Vayntrub lucratiever is geweest dan enig ander acteeroptreden dat ze tot nu toe heeft gedaan. AT&T heeft de details over hun contract met de actrice nooit bekendgemaakt. Uit rapporten blijkt echter dat Vayntrub maar liefst $ 500.000 wordt betaald.

Ondertussen, wat haar andere acteeroptredens betreft, is het waarschijnlijk dat Vayntrub minder betaald kreeg omdat ze alleen kleine of gastrollen boekte. Wat dat betreft is het echter mogelijk dat Vayntrub meer gaat verdienen aan haar tijd op This is Us zodra het drama in syndicatie komt.

Aanbevolen: