Hier is hoe Cardi B haar $ 24 miljoen nettowaarde verdient en uitgeeft in 2021

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Cardi B haar $ 24 miljoen nettowaarde verdient en uitgeeft in 2021
Hier is hoe Cardi B haar $ 24 miljoen nettowaarde verdient en uitgeeft in 2021
Anonim

De negenentwintigjarige rapper Cardi B werd beroemd via Vine en Instagram. Ze begon haar carrière in 2015 als castlid in de VH1 reality-tv-serie Love & Hip Hop: New York. Cardi bracht in 2018 haar eerste album uit, Invasion Of Privacy, met daarop haar hit 'Bodak Yellow'. Invasion Of Privacy leverde Cardi B twee prijzen op, één Bet Award in 2019 voor Album Of The Year en één Grammy Award in hetzelfde jaar voor Best Rap Album.

Naast zingen heeft Cardi B rollen gespeeld in verschillende films en tv-shows op groot scherm, waaronder Hustlers uit 2019, F9 uit 2021 en Hip Hop Squares. Volgens MPNRC bereikte het vermogen van Cardi B maar liefst $24 miljoen, en de "WAP"-ster verdient en besteedt al dat geld op de meest onvoorstelbare manieren.

8 Ze verdient miljoenen aan 'OnlyFans'

Cardi B trad in 2020 toe tot het OnlyFans-platform om verschillende onderwerpen te bespreken, zoals haar carrière, gezinsleven, persoonlijke problemen, operaties en andere dingen. Tot haar ongenoegen van haar fans zal Cardi B geen materiaal voor volwassenen of naaktheid op OnlyFans plaatsen. In plaats daarvan zal ze Q&A's met hen houden, begrijpen wat ze willen dat ze aanbiedt en met hen in gesprek gaan. Bovendien verlaagde Cardi B haar abonnementskosten op het platform van $ 10 naar $ 4,99 per maand.

7 Cardi B keert terug naar 'Rhythm + Flow'

D Smoke rapte over de terugkeer van Rhytm+Flow in zijn tweede seizoen, en TI bevestigde het nieuws later. De kritieke informatie is dat alle drie de juryleden terugkeren naar het panel, inclusief de "WAP"-rapper Cardi B. De show zal naar verwachting later dit jaar of begin 2022 op Netflix worden gestreamd. Cardi verdiende veel met de show, ongeveer $ 500.000 per aflevering, volgens Variety. Dat betekent dat ze maar liefst $ 5 miljoen verdiende met de 10 afleveringen van de show in het eerste seizoen.

6 Cardi B-winkels bij Chanel in Parijs

Eind september was Cardi B aan het winkelen in Parijs, waar ze ongeveer $ 40.000 uitgaf in de winkel van Chanel en merkkleding kocht voor haar zoontje. Zowel Cardi B als haar man, Offset, gingen naar Instagram om hun uitbundige levensstijl te laten zien en foto's te posten van zichzelf terwijl ze aan het eten, winkelen en feesten waren. Het lijkt er echter op dat de rekening van $ 40.000 een geschenk was van Offset sinds Cardi B een Instagram-verhaal plaatste waarin ze haar man tagde en hem zei: "Bedankt, papa."

5 Ze draagt een gouden superheldenhelm

Tijdens haar tijd in Parijs met Offset dwaalde Cardi B door de straten van de lichtstad, met een dernier cri gouden superheldenhelm die haar ogen bedekte, een tweedblazer en een zwarte legging. Ze droeg ook zware gouden sieraden en kettingen ter waarde van honderdduizenden dollars. Paparazzi nam duizenden foto's van het stel terwijl ze de winkel van Chanel in Parijs binnendrongen. Fans omringden de beroemdheden ook voor de gelegenheid om met hen op de foto te gaan.

4 Offset begaafde Cardi B A $1,49 miljoen herenhuis

Cardi B vierde net haar 29e verjaardag in oktober, en afgezien van alle overdadige en dure cadeaus die ze voor het evenement ontving, was het grootste cadeau van Offset voor haar. De rapper kocht een herenhuis van $ 1,49 miljoen voor Cardi B in de Dominicaanse Republiek. Cardi was super enthousiast over het cadeau van haar man dat ze naar Instagram ging om het te vieren en hem te bedanken voor zijn vrijgevigheid. Ze onthulde dat ze Offset altijd om een huis in het Caribisch gebied vroeg en niet wist dat hij ooit naar haar luisterde. Ze bleek toch ongelijk te hebben.

3 Cardi bracht haar nieuwe single 'Up' uit

In februari 2021 bracht Cardi B haar nieuwe single "Up" uit, die zal worden opgenomen in haar tweede aankomende muziekalbum. Het nummer stond bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 en kroonde de beroemdheid als de enige vrouwelijke rapper die die plek bereikte met verschillende singles, waaronder 'Bodak Yellow'. Bovendien zong ze in maart "Up" tijdens het Grammy Awards-evenement en werd haar videoclip genomineerd voor een BET Award.

2 Ze wiegde een dozijn verschillende outfits tijdens 'Paris Fashion Week'

Zoals gewoonlijk schokte Cardi B het publiek met haar gedurfde looks tijdens Paris Fashion Week met een lading dure en gekke outfits. Ze droeg labels zoals Schiaparelli, Mugler en anderen. Voor de Thierry Mugler: Couturissime-tentoonstelling verkleedde Cardi zich als een rode pauw met een Ruby-halsketting. Voor hetzelfde evenement rockte ze met een zwart leren korset en een doorschijnende maxi-rok. Cardi schitterde met andere outfits in andere tentoonstellingen, gekleed door Balenciaga, Richard Quinn en Lanvin.

1 Cardi B presenteerde haar 26 Hermes Birkin-tassencollectie

In juni ging Cardi B naar Instagram om haar 26 Hermes Birkin-tassencollectie te laten zien en onthulde dat ze voor elke outfit een tas heeft. Vorig jaar deed Cardi B hetzelfde toen ze opschepte over haar tassen en ze in haar kast liet zien, maar dit jaar legde ze de Hermes Birkins op de grond, omdat het nu moeilijk is om ze allemaal in de kast te laten zien. De gemiddelde prijs per Hermes Birkin-tas bedraagt ongeveer $ 240, 000.

Aanbevolen: