Hoe Meghan Trainor haar $ 10 miljoen nettowaarde verdient en uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe Meghan Trainor haar $ 10 miljoen nettowaarde verdient en uitgeeft
Hoe Meghan Trainor haar $ 10 miljoen nettowaarde verdient en uitgeeft
Anonim

Sinds haar doorbraak in 2014 na de release van haar nu diamanten hit "All About That Bass", is Meghan Trainor een begrip geworden. Datzelfde jaar gaf ze ons hits als “Dear Future Husband”, “Title” en “Lips Are Movin”. Haar debuutalbum werd het jaar daarop uitgebracht met groot succes, met een piek op nummer één in de Billboard 200-hitlijsten. Bovendien werd het album drie keer platina gecertificeerd door de Recording Industry Association of America (RIAA) nadat het alleen al in de Verenigde Staten meer dan drie miljoen exemplaren had verkocht. Certificeringen voor "Titel" zijn niet bijgewerkt sinds 2016.

Na haar eerste hit in de hitparade won Meghan Trainor de prijs voor beste nieuwe artiest tijdens de 58e jaarlijkse Grammy Awards in 2016 en versloeg daarmee voormalig American Idol-deelnemer Tori Kelly, Sam Hunt, James Bay en Courtney Barnett. Het multigetalenteerde entertainment heeft sindsdien vier volledige studioalbums uitgebracht en heeft een carrière in film en televisie nagestreefd die heeft bijgedragen aan het nettovermogen van $ 10 miljoen dollar van de ster. Dit is wat je moet weten over hoe Meghan Trainor haar fortuin verdient en uitgeeft.

10 Meghan Trainor kreeg een vroege pauze

De zangeres werd beroemd in 2014 na de release van het nummer "All About That Bass", hoewel de hit niet haar eerste was. Volgens BuzzFeed vertelde Trainor, die haar startte terwijl ze nog op de middelbare school zat, Jimmy Fallon in een interview op The Tonight Show: "Ik kreeg een publicatiedeal op mijn 18e, dus toen ik daar eenmaal achter kwam, dacht ik: 'Cool! Ik ga niet naar de universiteit. Ik heb een baan!". Ze vertelde Fallon ook: "We zijn eigenlijk tijdens de lunch vertrokken om de publicatieovereenkomst te tekenen en geen van mijn vrienden geloofde me."

9 Meghan Trainer was kapot na "All About That Bass"

Meghan Trainor's doorbraakhit "All About That Bass" kwam na jaren van hard werken van de kant van de zanger. Het nummer dreef haar naar het mainstream-sterrendom. De single stond bovenaan de hitlijsten in 58 landen en er werden meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht. Ze beweerde dat ze maandenlang geen cent had ontvangen nadat haar lied was begonnen en "plat brak" was achtergelaten.

"Ik heb nog geen geld verdiend. Ze zeggen dat ik na negen maanden een dikke cheque zal krijgen, die in april zal zijn, dus ik hoop dat dat klopt", onthulde ze in 2015 aan de Daily Star. "Mensen denken dat ik rijk moet zijn, maar dat ben ik niet. Ik heb nog geen grote aankoop kunnen doen, maar ik werk eraan." Aangezien het nummer nu een diamantstatus heeft, moet Trainor veel geld hebben binnengehaald.

8 De popster heeft een indrukwekkend songwriting-cv

Meghan Trainor staat bekend om het schrijven van haar eigen hits. De popster schreef ook hits voor popsterren als Jennifer Lopez,Little Mix en de inmiddels ontbonden Fifth Harmony. Ze heeft ook liedjes geschreven voor Jason Mraz, Michael Bublé, Rascal Flatts en Tim McGraw om er maar een paar te noemen. Het is niet bekend hoeveel Meghan Trainor verdient aan haar songwriting, maar we kunnen aannemen dat die roy alty's een groot deel van haar vermogen uitmaken.

7 Meghan Trainor verdient een deel van haar fortuin door te touren

Met meerdere albums onder haar riem en talloze hitnummers heeft Meghan Trainor miljoenen binnengehaald door te touren. Haar "Thank You" Noord-Amerikaanse tour bracht in 2016 in totaal $ 6,1 miljoen op en meer dan een half miljoen van haar twee shows in Radio City Music Hall in New York, dit was haar meest succesvolle tour tot nu toe. In het verleden moest Trainor twee keer tours annuleren, een keer vanwege beschadigde stembanden en de tweede keer vanwege de uitbraak van het Coronavirus. De annuleringen waren een aanzienlijk inkomensverlies voor de artiest.

6 Meghan Trainor verzilvert online aanwezigheid

Voor artiesten van tegenwoordig is het hebben van een enorme aanhang op sociale media bijna gegarandeerd geld op de bank. Meghan Trainor heeft 14,4 miljoen volgers op Instagram; het is geen verrassing dat ze lucratieve partnerschappen heeft gehad met merken als Skechers en Fullbeauty Brands die haar nettowaarde vergroten. In 2016 speelde Trainor in haar eigen commercial voor Skechers, die landelijk in heel Amerika werd uitgezonden.

5 Meghan Trainor heeft ook meerdere tv-optredens gehad

Naast Trainor die cheques verzamelde van haar eigen muziek- en songwritingcredits, heeft ze een succesvolle televisiecarrière gehad. In 2018 was Trainor jurylid bij Fox's The Four: Battle for Stardom naast Sean 'Diddy' Combs, DJ Khaled, Fergie en muziekdirecteur Charlie Walk. Ze verscheen ook als rechter op The Voice UK voor seizoen 9 (2020), maar keerde het volgende seizoen niet terug nadat ze zwanger was geworden van haar eerste kind.

4 Het vermogen van de zanger omvat ook onroerend goed

Meghan Trainer's Thuis
Meghan Trainer's Thuis

Haar tv-inkomsten zijn misschien niet bekend, maar haar investeringen in onroerend goed zijn een indicatie dat de met een Grammy bekroonde ster goed is betaald. Volgens Dirt behaalde de hitmaker "Me Too" een 1.1 hectare groot landgoed van rapper TMG Fresh voor $ 6,6 miljoen. De zangeres bezat ooit ook een herenhuis in de wijk Toluca Lake, dat ze in 2021 verkocht voor maar liefst $ 5,94 miljoen.

3 Hoeveel is het vermogen van Meghan Trainor's echtgenoot?

Meghan Trainor trouwde in december 2018 thuis in Los Angeles met acteur Daryl Sabara, volgens People. Sabara is een voormalig kindsterretje, bekend van het spelen van Juni Cortez in de Spy Kids-franchise. Sabara is veel minder waard dan zijn vrouw, ondanks dat hij al veel langer in de entertainmentindustrie zit. Volgens Celebrity Net Worth is hij vanaf 2021 ongeveer $ 750.000 waard.

2 Meghan Trainor geniet van de fijnere dingen

In de video "Expensive Taste Test" van Cosmopolitan uit 2020 benadrukt Meghan Trainor dat ze geen dure smaak heeft. Ze verontschuldigde zich bij haar man, Daryl Sabara, aan het einde toen ze zich realiseerde dat ze de fijnere dingen in het leven echt waardeert. "Ik ben boujee en ik ben er trots op. Ik trakteer mezelf, "zei ze tegen zichzelf in de video die bijna 1,5 miljoen keer is bekeken.

1 Meghan Trainor is ook een filantroop

Door de jaren heen heeft Meghan Trainor haar deel van liefdadigheidswerk gedaan. De bescheiden ster werkte in 2020 samen met het lokale radiostation 96.5-TIC. FM voor de campagne "Feed a Hero" van het station. Trainer regelde en betaalde uit eigen zak voor ma altijden die moesten worden bezorgd bij eerstelijnswerkers. Ook in 2020 steunde haar label Epic Records haar "Live From Home", een virtuele tour waarin ze thuis optrad en de show uitzond op sociale media. De virtuele concertreeks was een succes; het genereren van het broodnodige geld voor Feeding America.

Aanbevolen: