Hoe Lil Nas X zijn gerapporteerde nettowaarde van $ 14 miljoen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe Lil Nas X zijn gerapporteerde nettowaarde van $ 14 miljoen uitgeeft
Hoe Lil Nas X zijn gerapporteerde nettowaarde van $ 14 miljoen uitgeeft
Anonim

Lil Nas X's leven stond op zijn kop na de release van zijn hit "Old Town Road", die onlangs werd uitgeroepen tot het hoogst gecertificeerde nummer in de RIAA-geschiedenis, met een verkoop van 15 miljoen in de VS en nog eens vier miljoen wereldwijd.

In maart 2019 tekende de 22-jarige, die beste maatjes is met zangeres Miley Cyrus, een lucratieve deal met Columbia Records na een "intense" biedingsoorlog met een aantal platenlabels, die duidelijk hadden gezien hoeveel impact de inwoner van Georgië had gemaakt op de hitlijsten.

Zijn debuut-EP, 7, werd uitgebracht in juni 2018 - het eerste project van de zanger als een gesigneerde artiest - die allemaal de singles "Panini" en "Rodeo" omvatte, die beide substantiële posities op de Hot 100 bemachtigden, waardoor een duidelijke indicatie dat Lil Nas X zeker geen one-hit-wonder zou worden. Welnu, na de release van zijn debuutalbum, Montero, is Lil Nas X erin geslaagd een nettowaarde van $ 14 miljoen te verzamelen, en dit is waar hij het aan uitgeeft.

Bijgewerkt op 10 november 2021, door Michael Chaar: Lil Nas X staat momenteel aan de top van de wereld! De zanger bracht net zijn debuutalbum Montero uit in september en rijdt sindsdien voort op dit succes. Terwijl hij in 2018 debuteerde met "Old Town Road", hebben fans geduldig gewacht op een volledig album, en haar stelde zeker niet teleur. Lil Nas X is nu een paar keer de nummer één geworden en hij heeft er miljoenen mee verdiend. In maart 2021 kocht de zanger zijn allereerste huis voor $ 2,35 miljoen in Sherman Oaks, Californië. Hij kocht ook een Mercedes-auto, zijn allereerste, in juni, wat bewijst dat zijn rijkdom zeker in gebruik komt. Alsof zijn liefde voor geweldige auto's en designerartikelen nog niet genoeg was, heeft Lil Nas X ook een groot hart. De zanger schonk Billy Ray Cyrus, een collega van "Old Town Road", een Maserati!

Lil Nas X kocht zijn eerste huis

In maart 2021 werd onthuld dat de hitmaker "Kick It" een prachtig herenhuis van $ 2,35 miljoen had gekocht in Sherman Oaks, Californië - het nieuws werd later gedeeld op zijn officiële Instagram-pagina, waar hij bevestigde dat hij zijn eerste had gekocht thuis.

Volgens makelaar stond het pand, met 2.580 vierkante meter, vier slaapkamers en vier badkamers, aanvankelijk op de lijst voor $ 2,5 miljoen in januari, maar de verkoper verlaagde de prijs de volgende maand met bijna $ 150.000, wat leidt Nas X om zijn aanbod te doen.

Enkele van de hoogwaardige details zijn onder meer drijvende betonnen treden over een grote waterval die recht in zijn vijver druppelt. Binnenin heeft de singer-songwriter een woon- en eetkamer die open kan, die is verankerd door een open haard, terwijl glazen zakdeuren uitkomen op een balkon met een adembenemend uitzicht op de San Fernando-vallei.

Lil Nas X's nieuwe huis heeft echt alles

Andere indrukwekkende kenmerken zijn de enorme spa van Nas X, een verhoogd zwembad, veel opslagruimte - vermoedelijk voor alle prijzen die hij in de afgelopen twee jaar heeft verzameld - terwijl zijn mastersuite een eigen balkon en een aangepaste badkamer met een vrijstaand bad en een regendouche.

"Vandaag mijn eerste huis gekocht", schreef Nas X bij een reeks collectieve beelden op Instagram van zijn nieuwe herenhuis in maart. Op een andere foto wierp de ster een vredesteken terwijl hij een ballon vasthield met de boodschap "gefeliciteerd.”

Zijn aankoop van meerdere miljoenen dollars voor een huis in Sherman Oaks is misschien wel het duurste waar hij tot nu toe een deel van zijn fortuin aan heeft uitgegeven, maar fans mogen ook de tijd niet vergeten dat Nas X tienduizenden dollars aan verras zijn "Old Town Road"-medewerker met een gloednieuwe Maserati-sportwagen.

Lil Nas X Begaafde Billy Ray A Maserati

Billy bevestigde het rapport later toen hij naar zijn Instagram ging en een foto plaatste van hem en Nas die poseerden voor het dure voertuig, samen met een begeleidend bijschrift dat luidde: "Rood door Rodeo in MIJN Maserati-sportwagen! @lilnasx."

Nas X heeft zeker een lange weg afgelegd, nadat hij onlangs openhartig was over de depressie en angst waarmee hij werd geconfronteerd, slechts een jaar voordat hij "OTR" uitbracht en een nachtelijke sensatie werd.

Lil Nas X vertelt over zijn strijd met geestelijke gezondheid

Hij was eerder dit jaar naar TikTok gegaan om zijn verhaal met fans te delen en schreef: "In 2017 werd ik de eerste [in] mijn familie die naar de universiteit ging. Tijdens de universiteit was ik depressief, had geen vrienden en… mijn oma is geslaagd.'

Vervolgens ontwikkelde hij hypochondrie - een ziekte veroorzaakt door angst - waardoor hij onnodig gealarmeerd was over het feit dat hij mogelijk een ernstige medische aandoening had zonder symptomen te vertonen. "Ik ging veel naar de dokter uit angst dat ik snel zou sterven… hypochondrie," voegde hij eraan toe voordat hij zei dat school niets voor hem was, dus besloot hij te stoppen.

Lil Nas X heeft ook een auto gekregen

Na de release van zijn nieuwe single, "Montero", die omhoogschoot naar de top van de hitlijsten in de Billboard's Hot 100, bracht Nas X zijn debuutalbum Montero uit op 17 september 2021, met hitsingles " That's What I Want" en "Industry Baby" doen allemaal wonderen in de hitlijsten!

Door het succes van het album kon hij zijn eigen auto bemachtigen, en een Mercedes! "Ik heb mijn eerste auto!" Lil Nas deelde op Instagram en bewijst dat zijn rijkdom zeker naar een aantal prachtige voertuigen gaat.

De 'Montero'-zanger houdt van zijn designerartikelen

Als er één ding is dat Lil Nas X weet te doen, is zichzelf aankleden tot de T! De zanger heeft zijn stunts gedaan met een aantal adembenemende ensembles, maar het zijn niet zomaar je gemiddelde outfits. Lil Nas X is normaal gesproken van top tot teen uitgedost in Gucci, Louis Vuitton, Prada en Fendi, om er maar een paar te noemen.

Of hij nu op de rode loper staat, op het podium staat of gewoon poseert voor zijn Instagram, de zanger weet hoe hij zichzelf moet stylen, hoewel we zeker weten dat hij hulp heeft, en zijn 'aanvallen stellen nooit teleur!

Aanbevolen: