Deze beroemde huisdieren hebben hun eigen Instagram-accounts

Inhoudsopgave:

Deze beroemde huisdieren hebben hun eigen Instagram-accounts
Deze beroemde huisdieren hebben hun eigen Instagram-accounts
Anonim

Het v alt niet te ontkennen dat onze huisdieren veel voor ons betekenen. Ze maken deel uit van de familie! Beroemdheden voelen zich meestal op dezelfde manier, zo erg zelfs dat sommigen van hen zelfs aparte Instagram-accounts maken speciaal voor hun huisdieren.

Hoewel er tegenwoordig veel beroemde honden en katten op Instagram zijn, of het nu is vanwege hun schattigheid, een handicap die hen onderscheidt, of misschien hebben ze een ongewoon humeurig gezicht, we willen de schijnwerpers op de huisdieren die bekend staan om hun beroemde ouders. Hier zijn tien huisdieren van beroemdheden die hun eigen Instagram-accounts hebben.

10 Pups Finn en Jake Shada zijn broers

Zanger en acteur Jeremy Shada en zijn vrouw Carolynn hebben hun gezinnetje op 5 april 2020 uitgebreid met twee nieuwe leden. Het paar bracht een stel pluizige kleine puppy's mee naar huis en besloot om eer te bewijzen aan Jeremy's catastrofale rol en noemde ze Finn en Jake. Aangezien Jeremy Jake al vele jaren heeft geuit, leek het de enige juiste keuze. Deze harige broers plaatsen om de paar weken foto- en video-updates op hun Instagram om de wereld te laten weten wat ze van plan zijn.

9 Pesto, Emma en Kimbop Yang zijn TryPups

Eugene Lee Yang is een vierde van de Try Guys-groep die op YouTube beroemd is geworden. Beroemd om hun bizarre "pogingen", heeft Eugene onlangs een stap terug gedaan om in zijn eentje passies en dromen na te jagen. Als creatieveling houdt hij zich onder meer bezig met dansen, films maken en verhalen vertellen. Hij is ook verliefd op honden en hij is een groot voorstander van adoptie. Zijn baby's zijn in de loop der jaren geadopteerd en hij is momenteel drie met Emma, Pesto en Kimbop. Omdat het account op Pesto's naam staat, zien we veel van zijn wazige gezicht, maar zijn broer en zus verschijnen vaak op zijn foto's.

8 Frenchie Siblings Blueberry Muffin & Coconut Pansino Love Food

Rosanna Pansino, een andere YouTube-inwoner, heeft een paar beroemde pups. Terwijl Ro begon op YouTube, heeft haar bekendheid haar naar de televisie geduwd als presentator van Baketopia op HBO Max, en haar ook gemarkeerd als een bestsellerauteur. Haar kleine Franse buldoggen heten Blueberry "Blue" Muffin en Coconut, en ze zijn frequente posters op Instagram. Met een aanhang van bijna 200.000 is het onmiskenbaar dat mensen deze schattige puppy's graag bijhouden.

7 South & MooseMoose Clifford hebben aparte accounts

South en MooseMoose hebben een rockster als vader. Michael Clifford is de leadgitarist van de Australische poprockband 5 Seconds of Summer. In het afgelopen decennium heeft de band meer grip en bekendheid gekregen, vooral toen One Direction hen koos als hun opener voor tournees. Michael en zijn verloofde hebben samen twee honden. Ze hebben South gered toen hij nog een pup was en brachten een paar jaar geleden zus MooseMoose in beeld. Beide honden hebben zulke verschillende persoonlijkheden dat ze elk hun eigen Instagram-accounts hebben.

6 Vijand (4oe) Thee Frenchie Is Famous

Megan Thee Stallion is een naam die de laatste tijd behoorlijk populair is geworden. Als een van Amerika's meest spraakmakende rappers op dit moment, heeft ze verschillende artikelen headliner en was ze op veel late night talkshows voor interviews. Wat misschien schokkend is, is dat haar blauwe Franse bulldog, Foe, zijn eigen Instagram-account heeft. Daar vind je foto's van hem alleen, van hem met zijn moeder (Megan), en recentelijk van hem met zijn nieuwe kleine zusje, "ONEITA", die midden november publiekelijk aan de clan werd toegevoegd.

5 Appa Grande is een rode speelgoedpoedel

Appa is een schattige rode speelgoedpoedel die niet één, maar twee beroemde ouders heeft. Frankie Grande, deels bekend als de halfbroer van Ariana Grande, is ook een entertainer van alle soorten. Hij zingt, danst, acteert, produceert en publiceert op YouTube. Zijn partner is Hale Leon, die misschien het best bekend staat als Twitch-partner. Samen hebben ze Appa, die onlangs zijn eerste verjaardag vierde en gemiddeld ongeveer eens per maand of twee post.

4 Gino Chopra Jonas heeft 2 beroemde 'Pawrents'

Een andere pup die weet hoe het is om twee beroemde eigenaren te hebben, is Gino Chopra Jonas. Als je de achternaam (namen) niet kon zien, is Gino van Nick Jonas en Priyanka Chopra. Hij heeft een broer en zus, Diana Chopra Jonas, een chihuahua en Panda Chopra Jonas, die een gemengd ras lijkt te zijn. Alle drie deze honden hebben hun eigen Instagram-accounts, en elk varieert in aantal volgers, maar heeft individueel meer dan 60.000.

3 Miss Asia post niet veel, maar ze is geverifieerd

Miss Asia is de eerste hond op onze lijst met een echt door beroemdheden geverifieerd vinkje naast haar naam. Met een moeder als Lady Gaga is niets uitgesloten. Miss Asia is een kleine Franse bulldog en heeft nog andere Frenchie broers en zussen. Omdat ze niet veel post, is het moeilijk om precies te weten hoeveel ze er momenteel heeft, maar het aantal ligt tussen de 3-5 broers en zussen, waardoor Gaga's bende ongeveer 4-6 honden heeft.

2 Paris Hilton heeft veel pelsbaby's: The Hilton Pets

Paris Hilton heeft momenteel vijf pluizige kleine puppy's die rondscharrelen, die de Hilton-huisdieren worden genoemd. Omdat ze veel bij te houden heeft, delen ze allemaal één Instagram-account (dat toevallig ook geverifieerd is). Ze zijn allemaal klein en de rassen worden vaak "designerhonden" genoemd, wat past bij de esthetiek van Parijs.

1 Gary Fisher zet de erfenis van zijn mens voort

Gary Fisher is de laatste hond van deze lijst die is geverifieerd. Zijn moeder was een prinses en een commandant, om nog maar te zwijgen van een rechttoe rechtaan icoon: wijlen, geweldige Carrie Fisher. Deze viervoeter is een constant lachende Franse bulldog die een gelukkig leven blijft leiden. Zijn Instagram-pagina wordt ongeveer een keer per maand bijgewerkt met een nieuwe foto om iedereen te laten weten wat hij heeft uitgespookt.

Aanbevolen: