Het geheime leven van huisdieren: deze 8 beroemdheden geven elke maand veel geld uit aan dierenverzorging

Inhoudsopgave:

Het geheime leven van huisdieren: deze 8 beroemdheden geven elke maand veel geld uit aan dierenverzorging
Het geheime leven van huisdieren: deze 8 beroemdheden geven elke maand veel geld uit aan dierenverzorging
Anonim

Huisdieren brengen vreugde in elk huishouden. Ze worden vaak als noodzakelijke en geliefde gezinsleden beschouwd. Dit betekent dat ze niets minder verdienen dan de beste behandeling van hun baasjes en familieleden. Veel beroemdheden zijn het erover eens dat hun huisdieren het beste verdienen dat de wereld te bieden heeft.

De huisdieren van Hollywood hebben echt de beste opties van elk levend huisdier. Ze krijgen soms zelfs betere kansen dan mensen. Welke beroemdheden gebruiken hun fortuin om hun huisdieren te verwennen en te verzorgen?

8 Kylie Jenner

Deze glamoureuze influencer staat erom bekend haar huisdieren meedogenloos te verwennen. Ze heeft een duidelijke liefde voor dieren en dat blijkt uit hoeveel ze dol op ze is. Ze liet zelfs een huis voor haar huisdieren bouwen. Het landhuis ziet eruit als een heel mooi huis, maar het is alleen voor haar pelsbaby's. Het heeft zelfs airconditioning, wat veel zegt.

7 Salma Hayek

Deze Mexicaans-Amerikaanse actrice heeft een zwak voor elk dier. Dit leidt ertoe dat ze elk dier redt dat ze kan vinden of dat ze tegenkomt. Ondanks wat haar man misschien denkt, heeft ze nu meer dan 50 dieren, variërend van papegaaien tot honden. Het is zeker dat ze een aardige cent uitgeeft om haar huisdieren het beste leven te geven dat ze kunnen hebben.

6 Mariah Carey

Deze krachtige zangeres staat bekend om haar diva-levensstijl. Ze kiest ervoor om haar leven in luxe door te brengen en ze wil niets minder voor haar huisdieren. Ze geeft duizenden uit aan hun verzorging en stuurt ze zelfs op vakantie. De huisdieren van Mariah Carey kunnen hun leven in de watten leggen terwijl ze dol op ze is.

5 Oprah

Oprah is een van de rijkste vrouwen in Hollywood en zelfs de wereld. Ze aarzelt niet om haar rijkdom te gebruiken om haar huisdieren te verwennen. Ze wil ervoor zorgen dat haar huisdieren een goed leven hebben, zelfs nadat ze sterft. Ze heeft een trustfonds van $ 30 miljoen achtergelaten voor haar vier honden om ze voor altijd op te zetten.

4 Jennifer Aniston

Deze beroemde Friends-acteur aarzelt niet om alles uit te geven wat ze heeft om haar huisdieren te verwennen. Ze betaalde zelfs enkele duizenden voor haar huisdier om een eigen masseuse te hebben. Haar huisdieren hebben het beter dan de meeste mensen. Ze gelooft echt dat ze het beste leven verdienen, en ze zal haar fortuin besteden om het aan hen te geven.

3 Britney Spears

De popkoningin is verre van gierig als ze voor haar huisdieren zorgt. Na een overzicht van haar uitgaven waren mensen geschokt door de tienduizenden dollars die Britney Spears in haar huisdieren investeert. Ze geeft ze de hoogste kwaliteit levensstijl van beroemdheden met luxe verzorging en huisdieroppas.

2 Paris Hilton

Het is bijna duidelijk dat Paris Hilton veel geld zou uitgeven om voor haar huisdieren te zorgen. Je ziet ze altijd knuffelen met hen. Haar chihuahua, Tinkerbell, was nooit zonder haar baasje tot haar dood in 2015. Het verlies van haar huisdier verwoestte Hilton, maar het weerhield haar er niet van om haar huidige huisdieren te verwennen. Ze gaf zelfs duizenden uit om hun eigen huis voor hen te bouwen.

1 Koningin Elizabeth

Koningin Elizabeth II van Engeland is van mening dat als je roy alty bent, je huisdieren zich ook als roy alty moeten voelen. Ze ziet haar huisdieren als familie en staat niets anders toe dan de beste zorg voor hen. Ze hebben zelfs hun eigen persoonlijke chef-kok die speciaal voor hen gezonde en heerlijke gerechten bereidt.

Aanbevolen: