Deze beroemdheden hebben hun eigen NFT's gelanceerd; Dit is waarom

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden hebben hun eigen NFT's gelanceerd; Dit is waarom
Deze beroemdheden hebben hun eigen NFT's gelanceerd; Dit is waarom
Anonim

Niet zo lang geleden waren non-fungible tokens (NFT's) een vreemd concept, en terecht. Waarom zou je tenslotte miljoenen dollars betalen voor een crypto-kunstwerk? Het klimaat rond deze nieuwe technologie is controversieel, en velen vragen zich af of het slechts een moderne vorm van een witwasprogramma is. De meest bekende van allemaal, de Bored Ape Yacht Club en CryptoPunks, heeft een overvloed aan sterreneigenaren, waaronder Eminem, Timbaland, Snoop Dogg, Jay-Z en meer.

Sommige mensen haten NFTS, sommige mensen houden van ze. Terwijl de wereld langzaam naar digitaal verschuift, doen deze beroemdheden dat ook. De afgelopen maanden zijn beroemdheden behoorlijk actief geweest op de digitale markt en hebben ze hun eigen NFT's gelanceerd onder gekke prijskaartjes. Hier zijn enkele van de A-lijst muzikanten en acteurs die met hun NFT's zijn toegetreden tot het digitale universum en hoe goed ze verkopen.

8 Eminem

In april 2021 lanceerde rapper Eminem zijn debuutset van NFT's, "Shady Con", via NFT-marktplaats Nifty Gateway. De drop bevat originele instrumentale beats van de rapper zelf en een paar andere verzamelobjecten, geïnspireerd door de vintage verslaving van de rapper aan collecties. "De tracks zullen alleen beschikbaar worden gemaakt als onderdeel van de limited-edition en unieke NFT's… Maar dit is slechts het eerste gezicht van wat er dit weekend gaat komen!" het officiële persbericht luidt.

7 Snoop Dogg

Snoop Dogg is geen onbekende in enkele van de meest bizarre samenwerkingen, dus toen hij in april van dit jaar samenwerkte met Clay Nation om een NFT-collectie op de Cardano-blockchain te lanceren, was niemand echt verrast. Het was ook niet zijn eerste collectie. In maart 2021 kondigde hij zijn debuut limited-edition NFT-drop "A Journey with the Dogg" aan, die is geïnspireerd op "herinneringen uit zijn vroege jaren met kunst."

"Ik vind het altijd leuk om op het scherpst van de snede te zijn en mijn team blijft voorop lopen. We volgen de beweging al een tijdje, dus we waren eigenlijk het pandemonium voor. Toen ik zag dat ik kon creëren originele kunst, vertel een verhaal en combineer het met een origineel nummer waar ik helemaal in was, "vertelde hij Vanity Fair en voegde eraan toe: "Ik ben van plan om door te gaan met de fans die dit kunstwerk kopen. Er is geen platform of tussenpersoon die mijn bericht meer. Ze krijgen een origineel en gelimiteerd stuk van de Dogg. Ze kunnen het verzamelen, tentoonstellen, ruilen. We zijn nog maar net begonnen."

6 Lindsay Lohan

Na chaotische jaren van non-stop drama, maakt Lindsay Lohan langzaam haar comeback naar de muziek. In maart 2021 dook de popster diep in de NFT-wereld door haar allereerste single in een jaar, "Lullaby", uit te brengen als een NFT op Fansforever. De veiling zelf eindigde op ongeveer $ 32.000, wat helemaal niet zo slecht is!

5 Shawn Mendes

Als Canadese krachtpatser bracht Shawn Mendes in 2020 zijn vierde studioalbum Wonder uit, en als aanvulling op het album lanceerde hij ook digitale wearables NFT. Hij werkte samen met Genies, een bedrijf dat 2D-avatars ontwerpt van enkele van 's werelds beste klanten. Het was een nogal vreemde creatieve keuze, maar alle opbrengsten gaan naar zijn Shawn Mendes Foundation.

4 Brie Larson

Dit jaar werd Captain Marvel-ster Brie Larson de nieuwste Hollywood-ster die toetrad tot het digitale universum. Hoewel ze technisch gezien haar eigen NFT-collectie nog niet heeft gelanceerd, is de 32-jarige de afgelopen maanden behoorlijk actief geweest in de metaverse. Ze veroorzaakte echter controverse toen ze afgelopen maart haar "my lil corner of the @some_place metaverse" promootte, en het is veilig om te zeggen dat haar fans die beslissing niet echt steunden.

3 Paris Hilton

In april 2021 debuteerde socialite Paris Hilton haar eigen NFT's met drie unieke stukken, "Hummingbird in my metaverse" en "Legends of love", met 11 edities, en de enige echte zeldzame "Iconic Crypto-koningin." Ze slaagde erin $ 1,11 miljoen op te halen, en daar stopt ze niet. Een jaar later lanceerde ze een reeks autobiografische NFT's en noemde het "Paris: Past Live, New Beginnings" op de Origin Story-marktplaats.

2 Justin Bieber

In december 2021 trad Justin Bieber toe tot de NFT-wereld door zijn eerste collectie, gummy, te debuteren en hij maakte verbinding met het inBetweeners NFT-project. Daarnaast is hij geen onbekende in het kopen van Bored Ape NFT's, aangezien hij er in februari van dit jaar nog een aan zijn collectie toevoegde voor 166 ETH, die momenteel ongeveer $ 470k waard is. In totaal heeft hij meer dan 600 NFT's in zijn collectie!

1 Steve Aoki

Ten slotte is er Steve Aoki die zelfs zei dat hij via NFT's meer op de bank had verzameld dan met zijn 10 jaar muziek. "Maar als ik echt zou instorten, oké, in de 10 jaar dat ik muziek maak… zes albums, en je [combineert] al die vorderingen, wat ik vorig jaar in één druppel deed in NFT's, ik verdiende meer geld. En ook, ik was veel meer losgeslagen met muziek, "zei hij.

Aanbevolen: