Deze beroemde supermodellen hebben onbewerkte foto's gedeeld op Instagram

Inhoudsopgave:

Deze beroemde supermodellen hebben onbewerkte foto's gedeeld op Instagram
Deze beroemde supermodellen hebben onbewerkte foto's gedeeld op Instagram
Anonim

Instagram staat bekend om mensen die bewerkte foto's plaatsen, vooral van modellen en beroemdheden. Vrijwel iedereen wil er "perfect" uitzien en wil niet dat de wereld hun gebreken ziet. Het internet kan wreed zijn en er zijn mensen die hun best doen om alleen maar kwetsende dingen op de berichten van anderen te plaatsen, dus het is geen wonder dat zoveel beroemde mensen hun gebreken proberen te verbergen (of wat zij denken dat hun gebreken zijn).

Veel modellen en beroemdheden krijgen zelfs van anderen in de mode-industrie te horen dat ze delen van hen moeten "repareren" die ze niet leuk vinden. En meestal betekent dat dat ze hun foto's moeten photoshoppen totdat ze er "perfect" uitzien." Maar er zijn een paar moedige modellen die zich uitspreken tegen wat de samenleving als mooi definieert en iedereen laten zien dat ze van hun lichaam kunnen houden zoals ze eruitzien. Hier zijn enkele van de beroemde modellen die onbewerkte foto's op Instagram hebben gedeeld en helpen de samenleving te veranderen.

6 Paulina Porizkova

Paulina Porizkova is een Zweeds supermodel die op 18-jarige leeftijd de eerste vrouw uit Centraal-Europa was die op de cover van de Sports Illustrated-badpakuitgave stond. Toen ze 22 was, ontving ze het best betalende modellencontract ooit (totdat de modellencontracten uiteindelijk omhoog gingen). Sindsdien heeft ze haar carrière gebruikt om andere vrouwen te helpen van hun lichaam en van zichzelf te houden. “Paulina Porizkova is trots Photoshop-vrij. Het 56-jarige supermodel brak vorige maand [april 2021] praktisch het internet door 'volledig frontaal naakt' te poseren voor de cover van Vogue Czechoslovakia - zonder enige filters of fotobewerking", aldus Page Six Style. Ze heeft andere onbewerkte foto's op haar Instagram geplaatst en schrijft ook boeken over lichaamspositiviteit.

5 Iskra Lawrence

Iskra Lawrence is een Brits model dat bekend staat om haar lichaamspositieve werk. Ze is net aan haar carrière begonnen, maar ze heeft al een contract bij een enorm bedrijf als Aerie en verandert de manier waarop vrouwen over zichzelf denken. Toen mensen haar een plus-sizemodel begonnen te noemen, maakte ze ze kapot door hen te vertellen dat ze een zelfverzekerd model is en de manier waarop mensen over maat praten verandert. Volgens 22 Words: "Merken zoals Aerie hebben campagnes gelanceerd zoals AerieReal die het hun missie maken om echte vrouwen met echte rondingen in te huren om hun lingerie te modelleren (woo!) en Photoshop volledig buiten beeld te laten (dubbele woo!). Iskra Lawrence maakte naam als model voor Aerie, en ze gebruikt haar Instagram om de boodschap te delen dat elk lichaam mooi is met haar 3,5 [nu 4,7] miljoen volgers."

4 Tess Holliday

Tess Holliday (ook bekend als Ryann Maegen Hoven) is een Amerikaans model, visagist en blogger die haar sociale-mediaplatforms gebruikt om de samenleving te helpen veranderen. Ze post veel op Instagram en vrijwel allemaal gaan ze over van jezelf houden. En ze bewerkt haar foto's nooit. Volgens 22 Words, gebruikt Plus-model en maker van de effyourbeautystandards-hashtag, Tess Holliday, haar platform om de trots en het vertrouwen dat ze heeft in haar mooie lichaam te communiceren en om het oordeel en de kritiek te verlichten waarmee ze in haar dagelijks leven wordt geconfronteerd omdat ze de body she does… Deze geweldige vrouw is een van de meest herkenbare leiders van de body positive-beweging, en ze zal niet snel worden gestopt.”

3 Robyn Lawley

Robyn Lawley is een Australisch model dat niet bang is om de wereld te laten zien wie ze werkelijk is. Ze heeft foto's van zichzelf op Instagram gedeeld nadat ze epileptische aanvallen had gehad en gepost over hoe het is om Lupus te hebben. Zelfs nadat ze van haar trap was gevallen, bewerkte ze de littekens die ze kreeg niet en vertelde ze iedereen hoe dankbaar ze was dat ze niet meer gewond was geraakt.

Robyn schreef: "Terwijl de littekens vervagen, wil een deel van mij er niets mee te maken hebben en een deel van mij wil ze omarmen. Ze maken ons tot wie we zijn. Bovendien is het dragen van dagelijkse make-up om mijn gezicht te bedekken iets wat ik niet doe. Terwijl ik me klaarmaak om weer aan het werk te gaan, me weer sterk en dicht bij mezelf voel, wil ik helemaal eerlijk tegen je zijn, in deze tijd waarin we schijnbaar alles delen, had ik wat tijd nodig om fysiek en emotioneel te genezen. Ik wil echter wel dat de waarheid bekend wordt. Bijna twee maanden geleden heb ik een ongeluk gehad. Er is een reden waarom ik vanaf het begin openbaar was over mijn Lupus- en APS-diagnose, een levenslange ongeneeslijke [voorlopig] aandoening waarvan ik niet wist wat ik ben of nog steeds van plan ben … Het leven is niet allemaal regenbogen. Ik heb de afgelopen maanden de kracht gevonden om mensen te volgen die dapper zijn om hun fysieke en emotionele strijd te delen.”

2 Winnie Harlow

Winnie Harlow is een Jamaicaans-Canadees model dat haar carrière begon op cyclus 21 van America's Next Top Model. Ze is snel een grote naam aan het worden in de mode-industrie en heeft al getekend bij drie bureaus op slechts 27-jarige leeftijd. Winnie gebruikt haar bekendheid om iedereen te helpen van zichzelf te houden.“Er is meer dan één manier om een body positive pleitbezorger te zijn, en model en America's Next Top Model deelnemer, Winnie Harlow, bewijst dat feit. Harlow heeft vitiligo, een huidaandoening die ervoor zorgt dat plekken op haar huid hun pigment verliezen. Nadat ze de modellenwereld stormenderhand veroverde, werd ze een uitgesproken activiste voor lichaamspositiviteit in al zijn vormen”, aldus 22 Words. De meeste van haar Instagram-foto's zijn professionele, maar soms plaatst ze onbewerkte foto's, zoals in 2017, toen ze een foto van zichzelf plaatste met alleen een string.

1 Ashley Graham

Ashley Graham is een Amerikaans model, auteur en tv-presentator en is een van de beroemdste modellen in de branche. Ze begon met modellenwerk toen ze ongeveer 12 jaar oud was en schreef geschiedenis met haar carrière. “Er is op dit moment waarschijnlijk geen beroemder model slash body-activist dan Ashley Graham. In 2016 werd ze het eerste model in maat 16 dat de cover van Sports Illustrated's Swimsuit Issue sierde, maar dat was een mijlpaal die ze bereikte na jarenlang online aanwezig te zijn geweest als een zelfverzekerde, mooie, uitgesproken vrouw die weet dat schoonheid verder gaat dan maat. Het leven in de schijnwerpers heeft Graham de mogelijkheid geboden om met haar fans in contact te komen en haar boodschap van liefde en positiviteit te verspreiden”, aldus 22 Words. Ze heeft zelfs haar eigen kledinglijn die is ontworpen voor vrouwen van alle maten.

Aanbevolen: