Hebben de castleden van 'Love Is Blind' hun eigen bruiloften kunnen plannen?

Inhoudsopgave:

Hebben de castleden van 'Love Is Blind' hun eigen bruiloften kunnen plannen?
Hebben de castleden van 'Love Is Blind' hun eigen bruiloften kunnen plannen?
Anonim

Na het seizoen 1 van Love Is Blind op Netflix te hebben doorlopen, zijn fans benieuwd wat er met de deelnemers is gebeurd. Het is lief om te weten dat Lauren en Cameron nog steeds getrouwd zijn en een hond hebben gekregen en een boek hebben geschreven. En Amber en Barnett zijn ook nog steeds gelukkig samen.

Het eerste seizoen riep vragen op of de serie echt of nep is en een van de meest spraakmakende aspecten van de serie zijn natuurlijk de bruiloften. Alles leidde tot het grote moment waarop de koppels "ik doe" zeiden of hun eigen weg gingen.

Hebben de castleden hun eigen bruiloften kunnen plannen? Laten we dit proces eens bekijken.

Lauren en Cameron's bruiloft

Bij het kijken naar de finale van Love Is Blind leek het alsof alle bruiloften erg op elkaar leken. Volgens Hello Magazine waren er twee verschillende locaties die werden gebruikt: The Estate by Legendary of Flourish Atlanta.

Koppels kunnen binnen of buiten trouwen bij The Estate by Legendary Events en hier kunnen de bruiden en bruidegoms hun haar doen en zich voorbereiden op hun grote dag.

Hoewel de koppels met deze locaties moesten gaan, klinkt het alsof ze wat andere dingen konden kiezen, wat geweldig nieuws is, aangezien bruiloften heel persoonlijk en subjectief kunnen zijn.

Fans houden van de relatie van Lauren en Cameron en het is leuk om meer te weten te komen over hun trouwdag, die erg romantisch leek.

Fans zijn benieuwd of de koppels hun eigen bruiloften hebben kunnen plannen en het antwoord blijkt ja te zijn. Cameron Hamilton en Lauren Speed zeiden dat ze huwelijksgerelateerde beslissingen konden nemen.

Cameron zei: "De beslissingen werden supersnel gemaakt. Dus de ene dag is het taart, de volgende dag zijn het de versieringen of wat dan ook, de volgende dag zijn het de trouwringen. Het was back-to-back-to-back, " volgens Buzzfeed.

Lauren legde uit: "We moesten dingen kiezen zoals het soort bloemen dat we wilden, het kleurenschema, onze trouwjurken en bruidsmeisjesjurken. We hadden een behoorlijke hoeveelheid inspraak over hoe we wilden dat het eruit zou zien. heb de locatie niet gekozen, maar het is geweldig geworden!"

Lauren vertelde The Knot News dat ze gaf om de gebruikte kleur: "Ik moest mijn kleurenschema hebben. Ik wilde dat er een vleugje kleur was met paars en roze. De muziek en de drankjes waren erg belangrijk voor mij en veel plezier. Dat waren mijn belangrijkste dingen." Ze leek ook blij met de locatie: "De locatie was het landgoed. Heel mooi, een van de oudere landhuizen. Het was super stijlvol en super mooi."

In een interview met People zei Lauren dat het leuk zou zijn om nog een bruiloft te hebben waar familieleden naar kunnen komen.

GERELATEERD: Alles wat we weten over 'The Celebrity Dating Game'

Amber en Barnett

Amber Pike en Matt Barnett zijn een ander stel dat nog steeds getrouwd blijft na een ontmoeting op Love Is Blind.

Op basis van wat Lauren en Cameron zeiden, klinkt het alsof dit paar ook een paar huwelijksbeslissingen heeft moeten nemen, maar de locatie is voor hen gekozen.

Amber zei ook dat het geweldig zou zijn om een tweede bruiloft te houden. In een interview met People vertelde ze hoe blij ze zijn om samen te zijn en ze zei: "Ik zou heel graag nog een bruiloft willen doen. Er is geen haast mee. We zijn nu getrouwd, maar op een gegeven moment.” Ze zou graag traditionele mijlpalen in het plannen van een bruiloft meemaken: Amber zei: "Maar ik wil wel een vrijgezellenfeest met mijn familie en mijn vrijgezellenreis doen met mensen van wie ik echt hou en die al eerder met me hebben gefeest."

De kosten van de bruiloften

Chris Coelen, de maker van Love Is Blind, legde uit dat de koppels wel wat huwelijksspullen zelf betaalden. Hij zei: "Natuurlijk levert de productie een aantal basisbenodigdheden, maar omdat dit hun echte bruiloften zijn, is het aan hen om hun geld uit te geven", aldus Women's He alth.

Amber beantwoordde echter een opmerking op haar sociale media en zei: "de bruiloften werden 100 procent betaald door de show." Women's He alth wees erop dat kijkers niet zeker wisten wat waar was, omdat ze $ 850 moest betalen om haar trouwjurk te laten veranderen, en daar was ze boos over.

Op basis van Coelens uitleg lijkt het erop dat de show wat kosten dekte en dat de koppels ook verantwoordelijk waren voor sommige aspecten.

Het plannen van een bruiloft, of het nu IRL is zonder camera's of als onderdeel van de finale van een reality-tv-show, is absoluut een moeilijk en stressvol proces. Het is interessant om meer te weten te komen over hoe het was om deze Love Is Blind-huwelijken te plannen, en het is leuk om te zien dat twee koppels nog steeds gelukzalig getrouwd zijn.

Aanbevolen: