Nene Leakes vermeende zijstuk spreekt zich uit nadat ze uitstapt met nieuwe vriend

Inhoudsopgave:

Nene Leakes vermeende zijstuk spreekt zich uit nadat ze uitstapt met nieuwe vriend
Nene Leakes vermeende zijstuk spreekt zich uit nadat ze uitstapt met nieuwe vriend
Anonim

Een jonge man die een intieme kiek in bed deelde met Nene Leakes, heeft zich uitgesproken. De man draagt de naam "Temper Boi" op Instagram, waar hij zichzelf ook omschrijft als ondernemer. Hij beweerde dat hij en Leakes contact hadden door foto's van het paar in een club te plaatsen. Een foto toonde Temper Boi die Leakes op het voorhoofd kuste.

Hij wenste Nene het beste

Afbeelding
Afbeelding

"Omdat mf's mijn shit willen lekken en valse krantenkoppen willen halen, kunnen ze net zo goed de waarheid delen … ", legde hij uit op zijn sociale media-post voordat hij zijn vermeende affaire met de Bravo TV-persoonlijkheid aan de orde stelde. "De afgelopen maanden waren geweldig en eye-openend."

Hij beweerde dat Nene deel uitmaakte van zijn 'collectie'

nene lekt rhoa
nene lekt rhoa

Hij gebruikte Nene's volledige naam toen hij zijn liefde verklaarde voor The Real Housewives of Atlanta aluin, "Niets dan liefde voor jou Linnethia en ik wens je het beste‼"

Maar in de schaduw deelde Temper Boi een Instagram-verhaal om zijn gevoelens over de scharrel te delen. Hij schepte op over het slapen met de zakenvrouw met de tekst: "Anytime I got you, girl you my bezit/ Zelfs als ik je één keer geslagen heb, maak je deel uit van mijn verzameling."

Hij gooide schaduw naar Tamar Braxton

Temper Boi wierp zelfs schaduw op Nene's vriendin Tamar, die ze beschreef als haar "ondersteuningssysteem" nadat haar man Greg in september stierf aan darmkanker. "Ik wist dat je kont nep was toen ik je voor het eerst ontmoette aan de eettafel." Temper Boi's tirade kwam nadat Nene donderdagavond met haar nieuwe vriend Nyonisela Sioh uitging.

De 54-jarige deelde fragmenten van een romantische date night met haar modeontwerpster, een week nadat ze de relatie bevestigde.

Nene is officieel geworden met Nyonisela Sioh

NeNe deelde een video waarin ze Nyonisela knuffelde terwijl ze een witte tanktop modelleerde, en plaagde: "Bijna kerstavond. Dineren met…." voordat ze de camera naar haar nieuwe man bewoog.

In andere fragmenten stak Nene verleidelijk haar tong uit terwijl zij en haar nieuwe beau genoten van een ma altijd met kreeft en cocktails.

NeNe bevestigde haar relatie met de Nyoni Couture-oprichter op 17 december nadat ze samen haar verjaardag hadden gevierd. Ze vertelde The Shade Room dat hoewel ze nog steeds 'rouwde' om het verlies van Gregg, maar hij haar zijn zegen had gegeven om verder te gaan na zijn overlijden.

Ik zal voor altijd en altijd van Gregg houden! Rouwen is moeilijk! Nog moeilijker en deprimerend alleen. Gregg en ik hadden een zeer betraand gesprek voor zijn overlijden. Zijn woorden tegen mij waren 'wees blij, blijf lachen en hij die heeft jou gevonden, heeft een goede gevonden,' herinnerde ze zich.

Op 18 december stapten Nene en Nyonisela voor het eerst samen in het openbaar terwijl ze genoten van een date in Miami, Florida.

Nene en Gregg Leakes
Nene en Gregg Leakes

Een bron vertelde PEOPLE dagen later dat ze 'erg gelukkig' was in haar nieuwe relatie en dat Nyoni 'haar als een koningin behandelt'.

"Ze kan niet stoppen met glimlachen rond Nyonisela. Het is nog erg nieuw, maar ze is bijna als een tiener met hem, gewoon licht en giechelend en voelt die nieuwe relatievlinders."

Aanbevolen: