NeNe Leakes' nieuwe vriend, Nyonisela Sioh, details onthuld

Inhoudsopgave:

NeNe Leakes' nieuwe vriend, Nyonisela Sioh, details onthuld
NeNe Leakes' nieuwe vriend, Nyonisela Sioh, details onthuld
Anonim

Nyonisela Sioh's naam heeft de krantenkoppen gehaald sinds hij betrokken raakte bij een van de leidende dames van The Real Housewives,NeNe Leakes. Slechts een paar maanden na de dood van haar man, werd onthuld dat Nyonisela heel veel tijd met Nene had doorgebracht en aan haar zijde was geweest om haar door deze moeilijke tijden te loodsen.

Hun relatie evolueerde snel en het duurde niet lang voordat dit paar Instagram-officieel was. Fans zijn blij te weten dat NeNe niet alleen door het rouwproces gaat en willen meer weten over de man die haar leven is binnengekomen en haar aan het lachen heeft gemaakt.

10 Nyonisela Sioh's Afrikaanse roots

Nyonisela Sioh werd geboren in Liberia en onderhoudt een sterke band met zijn Afrikaanse afkomst. Hij put uit zijn leven en zijn erfgoed als inspirerende ervaringen die zijn dagelijks leven blijven beïnvloeden. Als jonge jongen ging hij naar een Liberiaanse school en deelde hij openlijk zijn jeugdervaringen met zijn fans. Hij blijft toegewijd om volledig geïntegreerd te blijven in zijn cultuur en om de tradities van zijn familie in stand te houden.

9 Nyonisela Sioh's modemerk

Nyonisela Sioh heeft een ongelooflijk creatieve geest en hij kanaliseert zijn creativiteit in zijn eigen modemerk. Zijn herenkledingmerk heet Nyoni Couture en is gevestigd in Charlotte, North Carolina. Nyonisela maakt maatpakken en smokings voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en high-end sociale evenementen. Zijn merk omvat ook overhemden, schoenen en accessoires, die hij via zijn winkellocatie verkoopt. Hij is trots op het creëren van herenkleding die zowel modieus als betaalbaar is. Dit merk heeft een sterke Italiaanse invloed en Nyonisela is een aantal keer in Italië geweest, met duidelijke Italiaanse invloed zichtbaar in zijn ontwerpen.

8 Hij put uit zijn jeugd voor mode-inspiratie

Tijdens zijn tijd in het Liberiaanse schoolsysteem moest Nyonisela schooluniformen dragen waar hij geen fan van was. Gelukkig boden ze kinderen de vrijheid om hun eigen kleding te kiezen op een speciale dag per week, die 'kleurdag' werd genoemd. Gedurende deze tijd werd zijn creatieve geest in zijn mode-keuzes gegoten en verzamelde hij de meest creatieve outfits voor zichzelf en voor zijn klasgenoten. Op deze kleurdagen werden prijzen uitgedeeld voor het best verklede kind en Nyonisela was de winnaar van een aantal van deze prijzen. Zijn jeugdervaringen blijven zijn modekeuzes vandaag beïnvloeden en inspireren.

7 Nyonisela Sioh deelt wederzijdse vrienden met NeNe Leakes

Voor veel fans kwam de relatie tussen NeNe Leakes en Nyonisela niet als een totale schok. Het blijkt dat de twee een wederzijdse vriend delen, die ze nu bedanken voor de kennismaking met elkaar en voor het contact waaruit deze relatie is ontstaan. Ze zijn allebei bevriend met Peter Thomas - een naam die bij veel fans van Real Housewives of Atlanta een belletje doet rinkelen. Peter is de echtgenoot van Cynthia Bailey en verscheen regelmatig in de show.

6 Hij is zelfgemotiveerd en gepassioneerd

Nyonisela Sioh is een zelfstarter. Hij heeft een passie voor alles wat hij doet in het leven en staat bekend als een zeer positieve invloed op de mensen om hem heen, waaronder NeNe Leakes. Hij heeft een aanstekelijke glimlach en hij kiest ervoor om het glas als halfvol te zien, altijd op zoek naar de meest optimistische boodschap die uit elke situatie kan worden geleerd. Hij is een zelfgemotiveerde man wiens passie zowel door zijn modelijn als in zijn persoonlijke leven wordt uitgestraald.

5 Nyonisela Sioh is een familieman

Nyonisela is een trotse vader van drie. Hij heeft twee zonen en een dochter en pronkt regelmatig met zijn liefde en aanbidding voor zijn kinderen op zijn sociale media. Hij integreert niet alleen zijn kinderen in zijn leven, maar hij geeft zijn kinderen de eer dat ze "de reden zijn dat hij leeft".

Nyonisela is er trots op dingen met zijn gezin te doen en zorgt ervoor dat hij tijd doorbrengt met zijn dierbaren, niet alleen voor speciale gelegenheden, maar routinematig, op een oprechte, toegewijde manier.

4 Nyonisela Sioh is een professionele kleermaker die het vak leert

Nyonisela neemt zijn modemerk zeer serieus en investeert zijn eigen talenten in elk aspect van zijn bedrijf. Hij is van beroep een professionele kleermaker en hij is zo bekwaam dat hij de mensen om hem heen wil opleiden om hen te machtigen en hen te helpen hun vaardigheden te vergroten. Hij geeft regelmatig gepersonaliseerde kleermakersworkshops in Atlanta en heeft zijn lessen meegenomen naar andere bestemmingen zoals Parijs, Los Angeles, Las Vegas, Brussel en meer. Hij voltooide onlangs een sessie in Miami in december 2021.

3 Nyonisela Sioh's indrukwekkende nettowaarde en fans volgen

Nyonisela is een selfmade miljonair met een indrukwekkend vermogen van $ 5 miljoen. Hij blijft zijn indrukwekkende financiële portfolio uitbreiden door de verkoop van zijn modemerk en heeft onlangs een enorme stijging gezien in zijn fanbase op sociale media. Hij heeft nu een aanhang van meer dan 100.000 Instagram-gebruikers en zal naar verwachting een exponentiële groei blijven zien. Veel nieuwe fans en volgers hebben zich beziggehouden met zijn updates op sociale media sinds hij werd gelinkt aan Nene Leakes.

2 Hij kanaliseert inspiratie via sociale media

Nyonisela Sioh gebruikt zijn sociale media niet alleen als uitlaatklep voor zelfexpressie en zelfpromotie. Hij gebruikt zijn platform ook als medium van waaruit hij zijn motiverende boodschappen verspreidt. Op zoek naar positieve berichtgeving en altijd het moment aangrijpend om zijn fans te motiveren, staat hij bekend om het opnemen van citaten en notities die bedoeld zijn om zijn publiek te verheffen en zijn fans optimisme en hoop te geven.

1 Nyonisela Sioh's relatie met NeNe Leakes

Zijn passie stopt niet bij zijn invloed op de mode en de verspreiding van zijn positieve vibes - het breidt zich goed uit in zijn relatie met NeNe Leakes, die nu de gelukkige ontvanger is van zijn liefde en aanbidding. Degenen die het dichtst bij NeNe staan, hebben aangegeven dat hij haar 'als een koningin behandelt' en dat hij dol op haar is en haar alle genegenheid en aandacht geeft die haar hartje begeert. Hij is een romantische man die echt de rol van verzorger en bewonderaar op zich heeft genomen en heeft werd gezien als een invloedrijke, positieve invloed op het leven van NeNe.

Aanbevolen: