Twitter richt zich op Billie Eilish' vriend vanwege zijn vermeende homofobe opmerkingen

Inhoudsopgave:

Twitter richt zich op Billie Eilish' vriend vanwege zijn vermeende homofobe opmerkingen
Twitter richt zich op Billie Eilish' vriend vanwege zijn vermeende homofobe opmerkingen
Anonim

Billie Eilish wordt geconfronteerd met terugslag nadat de vermeende homofobe opmerkingen van haar vriend uit het verleden zijn opgedoken.

De Ocean Eyes-zanger heeft een relatie met acteur en schrijver Matthew Tyler Vorce, die tien jaar ouder is dan Eilish.

Fandom beschuldigt Billie Eilish van vreemdgaan en mikt op zogenaamd homofoob vriendje

Eilish is ook beschuldigd van "queerbaiting" nadat ze met andere vrouwen had gedanst op haar nieuwste videoclip, Lost Cause. De zangeres ondertitelde een van de foto's met "I love girls", waardoor fans dachten dat ze haar seksuele geaardheid onthulde.

Een paar dagen later werd Eilish gespot met Vorce in Disneyland. Hoewel haar seksuele geaardheid niemand anders is dan de hare, waren sommige fans van streek toen ze hoorden dat ze een relatie heeft met een man. Bovendien waren velen in de LGBTQ+-gemeenschap niet blij om te ontdekken dat Vorce in het verleden naar verluidt anti-queer opmerkingen heeft gemaakt.

"Ik heb net ontdekt dat de nieuwe vriend van Billie Eilish 30 jaar oud is en een vermeende homofobe racist is", was een opmerking.

"billie eilish: haha homorechten krijgt een homofoob vriendje" schreef een andere fan.

“Billie Eilish heeft echter meerdere keren verklaard dat ze hetero was, voor zover ik weet, en haar vriend heeft homofobe dingen gezegd. Als ze als bi uit de kast komt, zou ik haar feliciteren, maar ze zegt nog steeds dat ze hetero is, voor zover ik weet, 'herinnerde een fan iedereen.

“Triest om te zien dat zoveel hetero meiden/billie eilish fans billie eilish steunen en zeggen dat we ons niet moeten bekommeren om haar geschiedenis en recente queerbaiting omdat er 'grotere problemen' zijn, zoals ja de sht met haar 30-jarige, racistisch en homofoob vriendje', schreef een andere Twitter-gebruiker.

Eilish-tips De vermeende opmerkingen waren verzonnen

De opmerkingen in kwestie dateren van 2011 en 2017. Vorce en Eilish hebben niet rechtstreeks gereageerd op het incident, maar het lijkt erop dat de acteur beweert dat zijn opmerkingen een ironische ondertoon hadden.

Hij vond een opmerking leuk die werd gepost door een Eilish-fanpagina waar de opmerkingen werden gebrandmerkt als "ironie".

“Matthew Tyler Vorce (corduroygraham op Instagram) reageert op een opmerking van een fanpagina. Het is onduidelijk of hij reageerde op de eerste opmerking of de tweede, wat een bekentenis zou zijn dat de opmerkingen echt zijn. Matthew's vrienden hebben hem ook verdedigd, 'postte een Twitter-account.

Eilish, van haar kant, vond een bericht leuk van een fanpagina waarin stond dat de vermeende opmerkingen verzonnen waren.

Aanbevolen: