Harry Styles was de enige die Chloé Zhao als eros wilde in 'Eternals

Inhoudsopgave:

Harry Styles was de enige die Chloé Zhao als eros wilde in 'Eternals
Harry Styles was de enige die Chloé Zhao als eros wilde in 'Eternals
Anonim

Oscar-winnende filmmaker Chloé Zhao heeft nieuwe details onthuld over haar beslissing om zanger Harry Styles te casten als Eros, de broer van Thanos in Eternals.

De filmmaker heeft gesproken over het bijhouden van de carrière van Styles sinds ze hem zag in zijn acteerdebuut in Duinkerken. Zhao heeft eerder opgemerkt dat het personage Eros tot leven kwam toen ze Styles ontmoette, maar in een nieuw interview met Empire Magazine onthulde ze dat de Watermelon Sugar de enige acteur was die ze in gedachten had voor de rol.

Zhao houdt van het personage

Chloé ging in detail en legde uit dat ze zich vaak afvroeg wat de relatie tussen Eros en Thanos was, en of de eerste ooit de genocidale krijgsheer adviseerde en een outlaw werd nadat hij zijn plannen ontdekte.

Toen Zhao het idee presenteerde dat Eros toetrad tot de MCU, vertelde ze Kevin Feige dat het een "pakketdeal" was om Styles aan boord te krijgen en dat er nooit een discussie was waarvan ze dachten over wie de rol moet casten.

Het personage dat ze in gedachten had, was de Eros uit de stripboeken, die een "hartverscheurende invloed" op Thanos had. Zhao dacht vaak aan de acties van de krijgsheer en het achtergrondverhaal van Eros, als iemand die het bewind van zijn broer verliet. Ze vergeleek ook de vriendschap van Eros en Pip de trol met "Han Solo en Chewie" voordat ze onthulde dat Harry Styles de enige was die Eros kon spelen.

"Maar ik heb nooit tegen Kevin gezegd: 'Hier is het personage. Laten we een acteur zoeken.' Voor mij was het een pakketdeal. Het moet Harry zijn. Zo heb ik het aan Kevin gepitcht, "vertelde ze aan de publicatie.

Hoewel Styles slechts enkele ogenblikken als Eros werd gezien tijdens de mid-credit scene van Eternals, was het nieuws over zijn casting overal op internet, en velen meldden de spoiler zodra de film in première ging.

Zhao noch Feige hebben een vervolg voor Eternals erkend, maar het gerucht gaat dat Styles zijn rol zal hernemen in op zichzelf staande projecten die zich richten op zijn karakter. Styles zou zeker niet in de franchise zijn gebracht voor een rol die minuten duurde!

Eternals had een enorme sterrencast, waaronder bekroonde acteurs Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Salma Hayek, Angelina Jolie, Don Lee, Barry Keoghan, Lauren Ridloff, Lia McHugh en anderen. De film gaat op 12 januari 2022 naar Disney+.

Aanbevolen: