De enige spijt die Dwayne Johnson heeft als het gaat om zijn vete met Vin Diesel

Inhoudsopgave:

De enige spijt die Dwayne Johnson heeft als het gaat om zijn vete met Vin Diesel
De enige spijt die Dwayne Johnson heeft als het gaat om zijn vete met Vin Diesel
Anonim

Dwayne Johnson en Vin Diesel verschenen naast elkaar in de Fast & Furious-films gedurende de vijfde en achtste aflevering, waardoor Johnson zich terugtrok voor de meest recente toevoeging van de franchise, F9. De twee waren gemakkelijk een van de grootste namen die aan de film gehecht waren, maar het lijkt alsof er maar ruimte was voor een van hen!

Tijdens hun samenwerking kwamen Dwayne en Vin in een vete terecht, een die voor nogal wat media-razernij en enorme verwarring heeft gezorgd onder fans van de Fast-films. Blijkt dat Dwayne niet zo'n grote fan was van zijn co-ster die zijn acteervaardigheden produceerde, zozeer dat hij zijn gedachten uitte in een sindsdien verwijderde Instagram-post. Hoera!

Er werd aangenomen dat de vete van de twee louter een PR-stunt was om media-aandacht voor de film te krijgen, maar er is niets neps aan wat er tussen de twee acteurs gebeurde. Hoewel Dwayne geen spijt heeft van zijn gevoelens, heeft hij onthuld dat hij wel spijt heeft van dit ene ding als het gaat om hun nu zeer openbare ruzie.

Inside Dwayne Johnson en Vin Diesel's Feud

In 2016 schudde Dwayne Johnson de Fast & Furious-boot door een van zijn co-sterren op Instagram te roepen. In een sindsdien verwijderde post maakte Dwayne duidelijk dat er één ster in het bijzonder was die hij niet echt leuk vond. Hoewel hij geen namen noemde, brachten fans de post snel in verband met niemand minder dan Vin Diesel.

Nadat hij zijn vrouwelijke medesterren als 'geweldig' had geprezen, ging Dwayne's post naar links toen hij onopvallend voor Diesel kwam. "Sommigen gedragen zich als stand-up mannen en echte professionals, terwijl anderen dat niet doen. Degenen die dat niet zijn, zijn te laf om er toch iets aan te doen. Candy aes, "schreef hij.

Dwayne vertelde verder dat de acteur in verschillende scènes geen optreden gaf, aangezien hij oprecht boos was. Omdat veel van zijn scènes met Vin Diesel zijn, is het duidelijk dat dit precies is over wie hij het heeft. Als het ging om de reden waarom Vin deelde dat het misschien te maken had met de harde liefde die hij Dwayne op de set gaf.

In een interview met Men's He alth zei Diesel: "Ik zou veel harde liefde kunnen geven. Niet Felliniesque," zei hij, "maar ik zou alles doen wat ik zou moeten doen om optredens te krijgen in alles wat ik produceer, "en het lijkt erop dat Johnson daar niet zo van genoot.

Dwayne heeft er spijt van dat ze hun problemen openbaar hebben gemaakt

Dwayne heeft zeker geen spijt van het uiten van zijn gevoelens, aangezien de acteur zelfs heeft gedeeld dat zijn Fast & Furious-medesterren en vele crewleden hem er zelfs voor hebben bedankt! Terwijl hij Vin uitscheldt als een "chicken sht", en "candy a", is het veilig om te zeggen dat Dwayne bij zijn woorden blijft, maar hij heeft er spijt van dat hij zijn gevoelens openbaar heeft gemaakt.

In een recent interview met Vanity Fair maakte Dwayne Johnson duidelijk dat hij meende wat hij zei! "Ik had dat niet moeten delen", vertelde Johnson aan de publicatie. "Want dat gaat uiteindelijk tegen mijn DNA in. Ik deel dat soort dingen niet. En dat soort onzin regel ik uit de buurt van het publiek. Dat hoeven ze niet te weten."

Aanbevolen: