‘Eternals’ Regisseur Chloé Zhao's legt uit waarom ze Harry Styles in de film wilde

Inhoudsopgave:

‘Eternals’ Regisseur Chloé Zhao's legt uit waarom ze Harry Styles in de film wilde
‘Eternals’ Regisseur Chloé Zhao's legt uit waarom ze Harry Styles in de film wilde
Anonim

Chloé Zhao heeft persoonlijk de verschijning van Harry Styles in Eternals bevestigd! Na de persvertoningen van de MCU-film in oktober lekten journalisten naar Twitter dat het voormalige One Direction-bandlid zich bij Eternals had gevoegd als Eros, de broer van Thanos. De castleden van de film Kit Harington en Salma Hayek deelde eerder vage reacties op de vraag naar de betrokkenheid van Harry Styles bij de film, maar regisseur Chloé Zhao is er eindelijk open over!

Chloé Zhao hield Harry Styles in de gaten

Oscar-winnende regisseur Chloé Zhao heeft onthuld dat het personage van Eros "tot leven kwam" toen ze Harry Styles ontmoette. De zanger trok haar aandacht toen ze zijn optreden in Duinkerken zag, de film waarin hij zijn acteerdebuut maakte. Styles speelde de Britse soldaat Alex, die probeerde van het strand bij Duinkerken te komen toen het leger werd gebombardeerd door Duitse troepen.

De rol raakte een snaar bij velen, waaronder Zhao, die meteen wist dat ze met hem wilde werken.

In een nieuw interview vertelde de schrijver-regisseur dat ze Harry's acteercarrière volgde sinds zijn eerste film en wist dat hij perfect was voor de rol van Eros.

Ze zei: "Ik hield Harry Styles in de gaten sinds hij in Duinkerken verscheen, want wie Nolan ook cast, ik houd altijd een oogje in het zeil."

Zhao voegde toe: "En ik dacht meteen: 'Deze persoon, wie jij bent, doet me aan Eros denken als een personage.' Hij komt tot leven toen ik hem ontmoette."

Hoewel Styles niet een van de prominente castleden is, zal hij onthuld worden als het personage tijdens de beruchte postcreditscene, zoals de meeste Marvel-films in de loop der jaren hebben gedaan.

In de stripboeken staat de Titan Eros bekend als de superheld Starfox die wordt veracht door zijn gekke broer Thanos. Hij heeft de macht om de emoties van anderen te beheersen en te manipuleren en is een bekend lid van de Avengers en Dark Guardians.

Net als Thanos heeft Eros ook bovenmenselijke kracht. Wat echter anders aan hem is, is dat hij is beschreven als "een vrolijke, zorgeloze rokkenjager en avonturier" die genoot van zijn leven op Saturnusmaan Titan.

Eternals draait vanaf 5 november in de bioscoop. Het bevat onder andere de legendarische actrice Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan.

Aanbevolen: