Is Harry Styles de rijkste persoon die Olivia Wilde heeft gedate?

Inhoudsopgave:

Is Harry Styles de rijkste persoon die Olivia Wilde heeft gedate?
Is Harry Styles de rijkste persoon die Olivia Wilde heeft gedate?
Anonim

Hollywood-ster Olivia Wilde werd in de jaren 2000 beroemd met rollen in populaire shows zoals Skin, The O. C., en Huis. Sindsdien is Olivia erin geslaagd om zichzelf te vestigen als een begrip in de acteerindustrie, en tegenwoordig kennen de meesten haar vanwege de hoofdrol in kaskrakers als Tron: Legacy, Cowboys & Aliens, The Incredible Burt Wonderstone en The Lazarus Effect.

Vandaag nemen we echter het liefdesleven van Olivia Wilde onder de loep. Hoewel de actrice in de loop der jaren met een paar mede-celebs is uitgegaan, kan je je afvragen wie de rijkste van hen is. Van muzikanten als Justin Timberlake en Harry Styles tot Hollywood-hunks als Bradley Cooper en Ryan Gosling - blijf scrollen om erachter te komen welke van de echte liefdesbelangen van Olivia Wilde het meest indrukwekkende vermogen heeft!

6 Tao Ruspoli - Netto waarde $9 miljoen

De aftrap is de Italiaans-Amerikaanse filmmaker Tao Ruspoli met wie Hollywood-ster Olivia Wilde in 2003 trouwde toen ze 19 jaar oud was. Het stel trouwde in een verlaten schoolbus met een paar getuigen en ze hielden hun huwelijk een tijdje geheim. In 2011 kondigden ze hun scheiding aan en hun scheiding werd in hetzelfde jaar afgerond. Volgens Celebrity Net Worth heeft Tao Ruspoli - die lid is van de aristocratische Ruspoli-familie - momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 9 miljoen.

5 Jason Sudeikis - Netto waarde $ 25 miljoen

jason sudeikis ted lasso screenshot
jason sudeikis ted lasso screenshot

De volgende op de lijst is mede-acteur Jason Sudeikis, die volgens momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 25 miljoen heeft. Olivia Wilde en Jason Sudeikis begonnen te daten in november 2011 en twee jaar later verloofden ze zich. Samen hebben de twee Hollywoodsterren twee kinderen - een zoon, Otis, geboren in 2014; en een dochter, Daisy, geboren in 2016.

In november 2020, negen jaar nadat ze bij elkaar waren gekomen, besloot het stel elk hun eigen weg te gaan. Jason Sudeikis werd beroemd tijdens Saturday Night Live in de jaren 2000 en tegenwoordig is hij vooral bekend door projecten als Horrible Bosses, We're the Millers, Ted Lasso en 30 Rock. Jason en Olivia blijven in elkaars leven als co-ouders.

4 Ryan Gosling - Netto waarde $ 70 miljoen

Ryan Gosling La La Land
Ryan Gosling La La Land

Laten we verder gaan met Hollywood-ster Ryan Gosling met wie Olivia Wilde van februari tot april 2011 in verband werd gebracht. Geen van de twee heeft echter ooit een relatie bevestigd en als die er was, duurde die zeker niet te lang. Ryan Gosling werd in de jaren 2000 beroemd met rollen in films als The Notebook en Murder by Numbers. Tegenwoordig is de acteur vooral bekend door zijn optreden in projecten als Crazy, Stupid, Love, The Ides of March, La La Land en Drive. Volgens Celebrity Net Worth wordt de acteur momenteel geschat op een vermogen van $ 70 miljoen.

3 Harry Styles - Netto waarde van $80 miljoen

Muzikant Harry Styles met wie Olivia Wilde momenteel aan het daten is, is de volgende op de lijst. De twee sterren ontmoetten elkaar in november 2020 op de set van Olivia Wilde's film Don't Worry Darling, waar ze allebei naar staren. Sindsdien lijkt het alsof de twee gelukkig samen zijn - ook al houden ze hun relatie uit de spotlight.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Harry Styles momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 80 miljoen. De zanger werd in 2010 beroemd als lid van de Britse boyband One Direction en sinds 2016 is hij succesvol als soloartiest.

2 Bradley Cooper - Netto waarde $ 100 miljoen

Bradley Cooper Grenzeloos
Bradley Cooper Grenzeloos

De nummer twee op de lijst van vandaag is Hollywood-ster Bradley Cooper. Bradley en Olivia werden in mei 2011 aan elkaar gelinkt. Hoewel Bradley Cooper zeker niet lang in het leven van Olivia was, stond hij toch behoorlijk hoog op de lijst van vandaag. De acteur werd beroemd in de jaren 2000 met rollen in films als Wedding Crashers en The Hangover - en tegenwoordig is hij vooral bekend door zijn hoofdrol in blockbusters als Silver Linings Playbook, American Sniper en A Star Is Born. Momenteel. Bradley Cooper heeft naar schatting een vermogen van $ 100 miljoen.

1 Justin Timberlake - Netto waarde $ 250 miljoen

En tot slot, de lijst afrondend als de rijkste man die Olivia Wilde heeft gedateerd, is muzikant Justin Timberlake. De zangeres en de actrice werden in april 2011 aan elkaar gelinkt, nadat zij en Ryan Gossling uit elkaar leken te zijn. In mei van datzelfde jaar lijkt het er echter op dat Olivia naar Bradley Cooper is overgestapt. Volgens Celebrity Net Worth wordt Justin Timberlake momenteel geschat op een nettowaarde van $ 250 miljoen - wat hem ver voor op alle anderen op de lijst van vandaag plaatst. De zanger werd eind jaren 90 beroemd als lid van de boyband NSYNC, en sinds de splitsing van de band in 2002 heeft hij een succesvolle solocarrière gehad.

Aanbevolen: