Bobby Flay en vriendin, Christina Perez Relatiedetails, onthuld

Inhoudsopgave:

Bobby Flay en vriendin, Christina Perez Relatiedetails, onthuld
Bobby Flay en vriendin, Christina Perez Relatiedetails, onthuld
Anonim

Bobby Flay is al jaren te zien op The Food Network en heeft een enorme aanhang verzameld tijdens het koken van een storm op televisie. Als uitzonderlijk ervaren restauranteur en beroemde chef-kok is Bobby de chef-kok en eigenaar van een aantal succesvolle restaurants. Zijn merk wordt zowel erkend als gerespecteerd in de culinaire wereld, maar tegenwoordig zijn het zijn relaties die interessanter lijken voor zijn fans.

Bobby Flay's meest recente breuk was zijn veel gepubliceerde scheiding van Law And Order SVU-ster Stephanie March, en het leek erop dat hij een tijdje een pauze had genomen van relaties. Toen werd na wat media-wrikken duidelijk dat er inderdaad een heel speciale dame in zijn leven was. Het blijkt dat zijn nieuwe vlam de beroemde auteur Christina Perez is, en fans willen meer weten.

10 Bobby Flay en Christina Perez's connectie was instant

Nu de wereld weet dat Christina Perez zijn hoofdrolspeelster is, ontdekken fans ook dat de connectie tussen hen direct was. Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, was het meteen duidelijk dat ze een onmiskenbare chemie hadden. De twee beschrijven dat ze tot elkaar aangetrokken werden vanaf het allereerste moment dat ze woorden uitwisselden, en hun relatie lijkt vandaag de dag nog steeds in diezelfde energie te bestaan.

9 Bobby Flay hield Christina's identiteit geheim

In de eerdere stadia van hun datingleven was Bobby Flay erg terughoudend met de pers over wie het was die die glimlach op zijn gezicht toverde. Het was duidelijk dat hij een grote druk had, en de mensen om hem heen waren nieuwsgierig om erachter te komen wie het was die hem opvrolijkte, maar Bobby was nog niet helemaal klaar om zijn liefdesleven met de wereld te delen. Hij hield Christina's identiteit enkele maanden uit de krantenkoppen voordat hij haar naam met fans deelde.

8 Ze gingen in november naar de beurs

Het lijkt erop dat Bobby Flay zijn relatie met Christina Perez een echte vechtkans wilde geven door deze op een natuurlijke manier en zonder inmenging van buitenaf te laten ontwikkelen. Het paar ging een heel jaar met elkaar uit, maar hield de zaken rustig en maakte uiteindelijk hun relatiestatus openbaar op 5 november 2021. Fans vingen hun eerste officiële glimp op van hun romance toen Bobby en Christine samen verschenen op het 2021 Breeders' Cup Wereldkampioenschap in Del Mar Racetrack in Californië.

7 Christina Perez wordt beschouwd als een positieve invloed op het leven van Bobby Flay

Bobby Flay's binnenste cirkel houdt al van wat ze zien van deze koppeling. Ze hebben dramatische veranderingen in Bobby's gedrag gezien en velen hebben verklaard dat Christina een zeer positieve invloed heeft op Bobby's leven. Hij lijkt in een betere mentale en emotionele toestand te verkeren en er wordt gezegd dat hij meer vertrouwen heeft in zijn persoonlijke leven dan hij in lange tijd was geweest, voorafgaand aan hun ontmoeting.

6 Ze lijken allebei gelukkiger dan ooit

Zowel Bobby als Christina hebben toegegeven dat ze allebei gelukkiger zijn dan ooit. Ze lijken perfect bij elkaar te passen en zijn op pad geweest, nieuwe avonturen aan het verkennen als een paar en herinneringen gemaakt terwijl ze door deze nieuwe fase van hun nu openbare relatie reizen. Degenen die het dichtst bij hen staan, zijn het er allemaal over eens dat ze als individu veel gelukkiger zijn nu ze aan het daten zijn en dat ze er allemaal van profiteren als individuen terwijl hun romance bloeit.

5 Bobby Flay zegt dat Christina Perez 'het licht aan het einde van de dag' is

De afgelopen dagen heeft Bobby een lange weg afgelegd om Christina's identiteit geheim te houden voor het publiek. Nu hij zijn liefde voor haar vrijuit verklaart, heeft hij heel wat te zeggen over zijn vrouwelijke liefde. Tijdens een recent interview begon Bobby te beschrijven wat hij voor Christina voelde door de impact te beschrijven die ze op hem heeft. Hij zei: "Ze is zo lief. Ik ben heel blij haar te hebben ontmoet. Mijn leven is zo waanzinnig hectisch en ze is altijd het licht aan het eind van de dag voor mij."

4 Ze gutsen in het openbaar over elkaar heen

Het is niet alleen Bobby Flay die ongelooflijke dingen te zeggen heeft. Christina Perez heeft de liefde op een zeer openbare manier uitgesproken en was onlangs te zien op zijn Instagram-account, terwijl ze Bobby's nek omhelsde en hem op een speelse manier op de wang kuste. Ze hebben het er niet al te dik op gelegd, maar ze zijn zeker bezig met hun behoorlijke deel van PDA, waardoor fans wild van opwinding voor hen worden. Ze stromen over elkaar heen en delen liefdevolle complimenten met elkaar via sociale media.

3 Christina heeft de manier veranderd waarop Bobby Flay kookt

Bobby Flay heeft een gedefinieerde kookstijl en zijn culinaire vaardigheden hebben hem enorm beroemd gemaakt en hem een indrukwekkend vermogen van $ 30 miljoen opgeleverd. Het is moeilijk te geloven dat in dit vergevorderde stadium van zijn culinaire succes, iedereen invloed kan hebben op zijn kookstijl, maar Christina zeker wel. Sinds hij verkering heeft met zijn nieuwe dame, geeft Bobby toe dat ze hem heeft geleerd hoe hij ma altijden zonder vlees kan ontdekken, een enorme prestatie voor deze ervaren chef-kok.

2 De twee hebben een gezonde levensstijl aangenomen

Degenen die zeiden hoeveel positieve invloed Christina Perez had op het leven van Bobby Flay, kunnen beamen dat ze Bobby zelfs heeft geholpen om in alle opzichten een gezondere levensstijl aan te nemen. Hij neemt nu deel aan activiteiten die hij anders nooit zou hebben verkend, zoals wandelen en lichamelijk actiever worden. Bobby zei: "Nu ben ik ineens een grote wandelaar. Ik leer een beetje van de Zen California-manier."

1 Christina heeft al een band met Bobby's dochter

Na slechts een jaar daten lijkt het erop dat Christina Perez een echte band heeft gevormd met Bobby's dochter, Sophia. De 25-jarige is Bobby's kind uit zijn huwelijk met Kate Connelly, en ze is erg opgewonden om haar vader zo gelukkig te zien in deze fase van zijn leven. Sophia bewees dat ze een van de vele aanhangers van deze relatie is, en "likte" de verjaardagspost van haar vader op Instagram, waarin Christina hem verstikte met kussen en een openbare liefdesverklaring voor hem had geschreven. Sophia toonde ook haar steun door commentaar te geven met vier emoji's met hartogen en te schrijven: "Ik vind dit geweldig!"

Aanbevolen: