Challenge'-koppel Kam Williams en Leroy Garrett's relatiedetails, onthuld

Inhoudsopgave:

Challenge'-koppel Kam Williams en Leroy Garrett's relatiedetails, onthuld
Challenge'-koppel Kam Williams en Leroy Garrett's relatiedetails, onthuld
Anonim

Fans van The Challenge keken toe hoe Kam Williams en Leroy Garrett hun krachten bundelden en als een verenigd front optreden tegen Double Agents, maar hun relatie nam zoveel wendingen en wendingen dat het moeilijk te voorspellen was waar ze zouden eindigen op - of dat ze zelfs samen zouden eindigen. Terwijl ze extreme focus en energie stopten in de uitdagingen en wedstrijden in de show, waren ze ook hun persoonlijke relatie aan het balanceren, en soms werd dat heel ingehouden en verborgen voor hun fans. Dit stel heeft echt samen veel meegemaakt en het laatste avontuur dat ze de afgelopen dagen zijn aangegaan, is misschien wel de wildste rit van hun leven…

10 Kam Williams en Leroy Garrett schoten er niet meteen op af

Het was niet per se liefde op het eerste gezicht voor dit stel. Ze klikten niet meteen perfect, maar het was moeilijk te ontkennen dat er zeker een aantrekkingskracht tussen hen was, op een bepaald niveau. Leroy speelde een aantal jaren op MTV's The Challenge voordat hij Kam ontmoette, maar toen ze zich bij The Vendettas van 2018 aansloot, kruisten de twee paden. Interessant genoeg was het pas drie volle seizoenen later, toen ze in War Of The World II waren, dat fans merkten dat er iets tussen hen aan de hand was.

9 Ze gingen voor het eerst een zeer informele relatie aan

In het begin van hun relatie waren de dingen tussen Kam Williams en Leroy Garrett vrij informeel. Het werd fans duidelijk dat er zeker een soort chemie tussen hen was, maar het was net zo duidelijk dat dit verre van een toegewijde relatie was. De twee vonden het leuk om elkaar te leren kennen en leken een hele tijd bezig te zijn met niets meer dan een affaire.

8 Er was een break-up, en toen een make-up

Fans begonnen echt aandacht te schenken aan de ontwikkeling van de relatie van Kam en Leroy, en op een gegeven moment, tussen de War of the Worlds in 2019 en Double Agents, stuurden de twee serieuze knipperlichtjes. Ze leken allebei op dezelfde lijn te zitten door te verklaren dat ze elkaar niet erg serieus namen en de dingen gewoon namen zoals ze kwamen. Fans hadden geen idee dat hun dynamiek drastisch zou veranderen.

7 Diepe romantiek heeft spijt

Net als in andere relaties waren er enkele momenten tussen Kam Williams en Leroy Garrett die vol spijt waren. Ze gaven allebei toe dat ze het uit hadden gemaakt om ervoor te zorgen dat ze zich volledig konden concentreren op het concurreren op The Challenge. Er was een tijd dat ze het er allebei over eens waren dat een romantische relatie hun vriendschap had verpest. Op een gegeven moment zei Leroy: 'De grootste spijt die ik ooit heb gehad, was met Kam naar bed te gaan. Ze zei tegen me: 'Leroy, als we gaan samenwonen, is dat niet goed voor ons. Het zal slecht aflopen.’ En ik zei: ‘Nee, laten we het doen.’ … Ik heb nooit respectloos willen zijn tegenover Kam.”

6 In 2020 werd het serieus voor Kam Williams en Leroy Garrett

Ondanks de ambiguïteit in die fase van hun relatie, leken Leroy en Kam de weg naar elkaar weer terug te vinden, en Leroy zei verder dat zijn beste spel werd gespeeld in seizoen 36, toen hij en Kam een geheime alliantie gevormd. Ze zorgden ervoor dat ze in verschillende teams speelden om te voorkomen dat ze het doelwit werden, en hun terughoudende zet bracht hen allebei helemaal naar de finale. Ze werkten duidelijk op meer dan één manier samen, terwijl hun persoonlijke leven weer opbloeide.

5 Ze begonnen een nieuw hoofdstuk

In februari 2020 verbaasde Kam Williams fans met een Instagram-bericht dat enorm nieuws onthulde. Haar bericht op de sociale media kondigde aan dat zij en Leroy Garrett hadden besloten bij elkaar in te trekken. De twee hadden een huurcontract getekend en waren op weg om naar Houston te verhuizen. Ze leken allebei erg opgewonden te zijn om aan het volgende hoofdstuk in hun leven te beginnen, waarbij Kam zei: Ik ben zo opgewonden om deze reis met jou te beginnen, vooral omdat het iets nieuws is voor ons allebei. Ik wist niet dat mijn leven zo zou zijn veranderd toen ik je 4 jaar geleden ontmoette en ik ben blij dat het dat deed… voor ons en ons nieuwe leven.”

4 Ze sloegen allebei een hoge noot over 'The Challenge'

Een van de meest interessante aspecten van hun relatie is het feit dat ondanks de verwevenheid van een enorm competitief spel op The Challenge en een complexe datingrelatie, zowel Kam Williams als Leroy Garrett erin slaagden de realiteit hoog te houden Tv programma. Door de band en alliantie die ze vormden, kregen ze elk een Gouden Schedel, en ze waren in staat om zowel succes als erkenning te zien voor al hun inspanningen.

3 Leroy Garrett legt zijn focus op zijn carrière als kapper

Na 12 seizoenen van deelname aan de show, besloot Leroy dat hij de handdoek in de ring gooide en wegliep van The Challenge. Hij ging naar Instagram om aan te kondigen dat hij stopte met de show en onthulde aan zijn fans dat hij zijn focus zou verleggen naar zijn carrière als kapper. Kam ging verder met het publiekelijk steunen van Leroy's beslissing en beleed hoe ongelooflijk blij ze was om hem zo geconcentreerd zijn dromen na te jagen.

2 Kam Williams' toekomst op 'The Challenge' bleef dubbelzinnig

Leroy verliet de show definitief en zorgde ervoor dat nieuws naar zijn fans te stromen, terwijl aan de andere kant Kam's toekomst op The Challenge onzeker bleef. Ze adviseerde haar volgers niet of ze al dan niet van plan was terug te keren naar de show, maar ze was opvallend afwezig in seizoen 37, Spies, Lies en Allies. Ze is een felle concurrent en veel fans hopen op haar terugkeer, maar ze heeft nog niet duidelijk gemaakt of ze een comeback zou overwegen.

1 Kam en Leroy krijgen een baby

Kam Williams en Leroy Garret hebben zojuist aangekondigd dat ze een baby krijgen! Deze aanstaande ouders zijn nu officieel een gezin en het lijkt erop dat geen van beiden gelukkiger zou kunnen zijn om samen aan dit ongelooflijk opwindende, zeer nieuwe hoofdstuk van hun leven te beginnen. Ze maakten hun grote aankondiging tijdens het vrijgeven van foto's van hun kerstfotoshoot en ze lijken allebei dolgelukkig bij de gedachte een kind op de wereld te verwelkomen.

Aanbevolen: